XI. Bolum -Serefsiz-

148 7 3
                                    

'Mae l'ovannen!' Dedi galadriel.

"Le fael, hiril vuin." Dedi elrond saygisini devam ettirerek

Aralarinda ozlem giderdiler. Hal hatir sordular. En sonki olaylardan bahsettiler. Galadriel Thranduilin hastalik hakkindaki tutmundan hoslanmadigini anlatti ve konusmaya devam ettiler.

Thranduil yataginda beklemis durmus ama elrond bi turlu gelmeyince huzursuzlanip sarayin icinde dolasmaya basladi ve balkonda ikisini yakaladi. Belli etmeden onlari izlemeye basladi.

Elrond galadrieli belinden tutmustu ve elfce bir seyler soyluyordu

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Elrond galadrieli belinden tutmustu ve elfce bir seyler soyluyordu. Thranduil cok ofkelendi. Orayi basip basmamak arasinda kaldi. Galadrielin saclarini yolmamak icin kendini zor tutuyordu ama o kadar uzulmustuki bunun icin cok uzgundu. Yatagina dondu.

Elrond biraz zaman gecince geldi ve yanina yatti. Thranduil ona donmedi bile. Elrond ona sarildi. Thraduil 'dokunma bana' dedi sertce. Elrond sasirmisti ama herhalde icmis diye dusundu ve gece boyle gecti.

Ertesi gun thranduil yine yonetimin basindaydi. Kralligin gundeminde tek bir mesele vardi o da yayilan hastalikti. Thranduil bir turlu anlam veremiyordu..bu kadar abartacak ne vardi ki!

Askerlerinden biri
'Lordum dun yine geldiler halktan ve hayvanlarina bulasan bu seyden cok sikayetciler.' Dedi huzuruna gelerek.

Elrond oradan dedi ki "Bu konu mühim Lordum. Bir şeyler yapmalıyız. Krallığın iç bölgelerine bulaşması bir felakete sebebiyet verir."

Thranduil sinirlendi. Dun olanlari aklindan bir turlu cikaramiyordu. Elrondun fikirleri umrunda degildi!

'Kral benim burda isime karisip durmayin!' Dedi serce ve odadan uzaklasti. Onun bu tavirlari elronda cok garip gelmeye basliyordu.

Thranduil yalniz kalmak ve kafasini dinlemek icin ormanin derinliklerine yuruguse gitti.

Şifalı Eller | ELRONDUILOnde as histórias ganham vida. Descobre agora