V. Bolum -Aksam yemegi-

245 9 7
                                    

Banyodan ciktiktan sonra Thranduil odasindaydi. Yani elrondun ona verdigi odada. Bornozunu zarifce cikardi ve aynada kendine bakti. Islak gumus saclari batan gunun isiginda paril paril parliyordu. Cok guzel oldugunu dusundu. Elrondun kendisini begennesini istedi ve uzun saclarini uzun uzun taradi.

Biri kapiyi tiklatti. Kim o dedi.

'Benim baba, legolas'

'Musait degilim legolas'

'Aksam yemegine beklendigini soylicektim sadece. Elrond yanindaki sandalyeyi sana ayirdi.'

Thranduil cok sevindi. Tamam dedi sogukkanlilikla. Legolas gitti.

Thranduil en guzel kiyafetlerini giydi ve zarifce yemege indi. Neredeyse ayrikvadideki tum elfler ordaydi. Onun girisiyle hepsi ona dondu. Ilginin merkezi olmak hosuna gitti.

Elrondun yanindaki sandalyeye oturup bacak bacak ustune atti. Elflerden biri bardagina sarap doldurdu. Sarabini yudumladi.

Elrond acilis konusmasi yapmaya hazirlandi. Gicik galadrielde elrondun diger tarafina oturmustu.

"Bugün Kuyutorman Lordu Thranduil'in sıhhati şerefine burada bulunuyoruz

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

"Bugün Kuyutorman Lordu Thranduil'in sıhhati şerefine burada bulunuyoruz. Cenkte handiyse irtihal ediyordu lakin göç etmedi ve bu vakit burada bizimle beraber. Bu sebepten pek bahtiyarım. Lütfen coşkumu paylaşın ve bu gece onunla kadehinizi kaldırın!"

Kadeh kaldirdilar ve kutlamalar basladi. Tum elfler cok eglenip sarki soyluyolardi.

Thranduil legolasi izlemeye basladi. Legolas taurieli dansa kaldirdi. Dediki icinden thranduil keske elrondda beni dansa kaldirsa ama elrond galadriel gicigiyla konusuyodu. Thranduil ona omuz atti ve elrond ona dondu.

"Bir sorun mu var lordum?"

'Sizi bolmiyim' dedi thranduil ve gozlerini devirdi

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

'Sizi bolmiyim' dedi thranduil ve gozlerini devirdi.

Galadriel bi sorun oldugunu sezdi ve elrondun aklina girdi.

'Thranduil kiskandi galiba.'

'Neden ki?'

'Gonlunu almalisin' dedi aklindan ve uzaklara bakti.

Elrond hatasini anladi ve thranduilin onunde diz coktu. Thranduil kustah bir sekilde yukaridan onu suzdu. Elrond sicak elleriyle ellerini tuttu ve nazikce bir opucuk kondurdu. Thranduil affetmisti bile ama soguk davrandi ve elini cekti.

'Man cerig!!!!' (Napiyorsun!!!) Dedi elfce ve kalkip gitti.

Şifalı Eller | ELRONDUILTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon