BÖLÜM DEĞİLDİR !

2.4K 75 4
                                    

Selam arkadaşlar. Evet bu bir bölüm değil. Sizinle birşeyler paylaşmak istiyorum.

Bu hikaye yazma işi gerçekten zamn alan ve her ruh halinde yazılabilecek bir şey değil. Çünkü kendi ruh halime göre Alex karakteri de şekilleniyor. Dediğim gibi Alex'i benim karakterimle betimledim. 

Biliyorum sizlerde yeni bölümün bir an önce gelmesini bekliyorsunuz. Fakat anlıyorsunuz ya bu zor bir iş ve inanın benim canım çıkıyor. Çünkü kafama göre yazamıyorum. İleriki bölümleri de etkileyecek olan bölümler yazdığımda işn içinde çıkmak dahada zor oluyor. 

Devam ettirmeyi planlıyorum ama  uygun olduğum zaman yazmaya özen gösteriyorum ve bu uygun zaman ne zaman oluyor bunu bilmek çok zor. Bazen bir gün arayla yeni bölüm yazabiliyorum bazen bir hafta sonra... Belli olmuyor.

Benimle samimi bir şekilde konuşup düşüncelerinizi aktarmanızı seviyorum. Benimle ilgili merak ettiklerinizi özel olmamak şartıyla mesaj yoluyla sorabilirsiniz. Bu sıralar kendimi pek iyi hissetmiyorum bu yüzden yeni bölüm biraz gecikebilir ama telafi edeceğim. 

Liseye geçtiğim için tercihlerim yapılacak ve bu sıralarda pek wattpad'e girebileceğimi sanmıyorum. Umarım herşey güzel olur. 

Sizi seviyorum...

Ateş PerisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin