Bölüm 19: İşkence

2.7K 122 10
                                    

Omzumdaki el beni kendine çekip yukarı kalkmama sebep oldu. Kaçamak bakışlarımla beni ayağa kaldıran kişiyi görebilmiştim. Yizinin sağ tarafında korkunç bir yara olan iri yarı bir adamdı. Üstelik ona bakabilmem için kafamı geriye yatıracağım kadar uzundu da. Karşımdaki gangster kılıklı adamın ağzında bir sigara vardı. Ve beni öküz gibi sırıtarak izliyordu.Adama o anda akaşa fırlatmak geçti içimden. Ben ellerimi daha hareket ettiremeden iki bileğimi tek eliyle tutarak arkama kıvırdı. Dişlerimi hem acıdan hemde sinirden sıktım. O an hayatında duymayacağı küfürler sıralıyordum içimden. Bileklerimi acıtıyordu. Ve umursamadan  beni diğer adamların önüne itekleyerek konuşmaya - adeta gürlemeye - başladı. 

-  Bunu hemen patrona bildirin. Hiç hoşuna gitmeyecek bu iş ! 

Bir başka adam - bizim gangster'ımızdan daha küçük yapılı olan - emire itaat ederek başını öne eyip hızlı adımlarla ortadan kayboldu.

Sinirle söylendim.

Alex- Leo ya nerdesin !

Biraz daha Leo'yu göremezsem harekete geçecektim. 

Gangster - ne bok işin var senin burada !

 Alex- sizin ne bok işiniz var peki burada !

Gangster- şşşt ! gevezelerden hoşlanmam !

Alex- bende ganster tipli maymunlardan hoşlanmam ! bak şu işe ! ne yapacağız şimdi.

Gangster bileklerimi dahada sıkınca inledim ve çenemi kapatmak zorunda kaldım. O eller bana lazımdı...

Böylebirşye yapmadan savunmasız durmaz sinirimi bozuyordu. Ve sinirim bozulunca doğal olarak çeneme vuruyordu. Yoksa bende keyfimden gevezelik etmiyordum hani ... !

Gangster beni zorla bir sandalyeye oturttu ve ellerime dünyanın düğümünü atarak ip  bağladı.Ellerimle işi bitince ayak bileklerimide sandalyenin ayaklarına bağlamayı ihmal etmedi. Unutmasını umuyordum. Çünkü genlde bu tipler beyinsiz kas yığınlarından oluşurlardı. Zaten ayak bileklerimi bağlamamış olsaydı her yanıma  yeterince yaklaşanın hassas bir yerlerine tekme atabilirdim. Ve bunu yapmaktan büyük zevk duyardım emin olabilirsiniz !

Her an kusmamı sağlayacak iğrenç kan kokulu odaya patron dedikleri bir adam girdi. Yani patron olduğunu düşünüyordum. Çünkü ondaki enerji benim enerjime çok yakındı. Diğerlerinden daha fazla ama benim enerjimden düşüktü...

Patron yanıma yavaşça geldi vebir sandalye çekip karşıma oturdu. Kel kafasında ellerini gezdirdi ve burnundan seslice soludu. Yüzüme gelmesin diye başımı çevirdim. Bunu fark etmiş olacak ki tam bir pislik edasıyla güldü. 

Gangster- Leo'yu tanıyor sanırım patron ! 

Duymuş muydu yani ! siktir be !

Patron- dediği doğru mu tatlım !

Alex- bana tatlım deme !

Patron denen it  bir kez daha güldü ... Ellerim bağlı olmasaydı ayzına bir tane çakardımda neyse !

Parton- bakıyorumda dilin çok sivri küçük hanım ! susturmasını bilirim ben seni !

Alex- hadi dene de görelim... 

Parton- kendine neden bu kadar güveniyorsun... Ya aptalsın yada....

Patron benim ateş perisi olduğumu anlamış olacak ki hızla ayağa kalktı ve bağırmaya başladı.

Patron- bu o ! bu ateş perisi ! ve siz bunu iplemi bağlıyorsunuz !

O anda avcumdaki alevme ipi tutuşturdum ve hafif bir kuvvet uygulayınca ipler koptu. elimdeki ateş topunu yuvarlamaya ve büyütmeye başlamıştım ki. 

Ateş PerisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin