#30 - Elizabeth James....

180 9 4
                                    

DIN PERSPECTIVA MYEI :

Cand coboram la masa dam peste ceilalti porumbei Taehyung si Nera se pare ca pana la urma Tae a gasit.o pe Nera stiam ca nu se va lasa asa de repede si chiar ma bucur sa ii vad din nou imptreuna dupa atata timp stau unul in bratele celuilalt pe canapea . Ma bucur sa o vad pe Nera fericita nu a mai zambit asa de mult timp . 

-Ce fac porumbeii ?  intreb eu .

-Foarte bine sa stii ma bucur ca o am pe iubirea vietii mele din nou in bratele mele si de data asta nu o mai las sa plece. spune Tae uitan.du.se foarte adanc in ochii Nerei.

-Nici nu mai am de gand sa plec ! Iubirea mea . spune Nera si il saruta dragalas pe nas .

-Bleah mi se face rau spune Namjoon facand o fata haioasa .

-Hai taci , ii spun eu, nu spune ca tu nu ai fost indragostit nicioadata .

-De faaaapt.........

-Ce ? tu chiar ai fost indragostit de o fata ? spune Jungkook mirat.

-Da, dar e o poveste lunga.......

Atunci ma duc il i.au de mana  il asez pe canapea , il i.au si pe Kookie si il pun pe un fotoliu, il opresc pe Jin din spalat vase , ma duc si ma asez si eu pe canapea si ii spun lui Joon :

-Avem destul timp poti incepe povestea.

-Oh.. ok deci totul a inceput acum cateva luni la un concert , la concertul la care Jungkook te.a sarutat si a inceput povestea voastra de dragoste bla bla bla asa cand eram la fan meeting a venit o fata ....

-Wow wow wow Joon dar parca am zis ca nu ne indragostim de fane mai ales de A.R.M.Y. ! spune Tae autoritar

-Dar noi ce suntem cutii de carton ? Spunem eu si Nera in acelasi timp .

-La voi a fost un caz mai special fetelor ! Spune V cu o fata dragalasa .

-Mhmmmmm......

-Lasa.ma  sa continui , spune Namjoon , deci a venit o fata nu o fana si m.a salutat nu avea nici un caiet pentru autografe sau cadouri cum aveau altele pur si simplu a venit si am inceput sa vorbim . Era din America si imi facea placere sa vorbesc cu ea mai ales ca vorbea engleza . Cand am intrebat.o de ce nu are caiet pentru autografe sau ceva de genu mi.a spus ca nu a strabatut atat drum pentru un autograf ci ca sa vorbeasca cu noi sa ne cunoasca mai bine caci mi.a spus ca nu autograful ci conversatia e cea mai frumoasa amintire pe care o poate avea . Mi.o aduc aminte perfect era blonda cu suvite argintii avea niste ochi negri ca noaptea care mi.au furat inima de cand i.am vazut  niste buze rozalii si pline o fata asa senina .....

-Avea pistrui ? Il intreaba Jungkook pe Namjoon .

-Nu nu avea .

-Atunci nu ai facut nimic nu asa speciala . Spune si vine si ma i.a in brate facand clar referire la pistruii mei .

-Oooo ce scump esti mersi mult . Ii spun eu lui Kookie si il sarut pe obraz .

-In fine, spune Rm , imi placea mult la ea ca era sigura pe ea si vorbea cu mine ca si cum as fi o persoana normala adica nu sarea si exclama si chestii de genu acum nu vreau sa spun ca nu iubesc asta la A.R.M.Y. dar ea avea ceva special . Nu stiu mi.a placut de ea de cand am vazut.o prima data .

-Cum o chema ? Intreb eu .

-Elizabeth ...  Elizabeth James 

-Mhmmm Kim Elizabeth....

-Poftim ? Ce ai spus Mya ?

-Ce? Poftim ? Ce am spus ? Nu am spus nimic . Trebuie sa plec ma duc in camera mea am de despachetat . Va pup pa ! Mersi ca mi.ai spus povestea . Spun grabita si ma indrept spre scari facandu.i semn Nerei sa ma urmeze .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Si dragostea incepe de undeva...Where stories live. Discover now