#20-ADEVARUL

128 5 0
                                    

*
E dimineata si din pacate si ultima dimineata in care ma voi trezii linistita cu gandul ca sunt protejata si nu mai sunt singura . Imi bag capul in perna si zic :

-De ce trebuie sa plec ? De ce sunt obligata ? Nu vreau sa fiu singura din nou ! Zic cu lacrimi in ochii .

-Cum adica sa fii singura ?

-Jungkook ce cauti tu aici ?

-Am vrut sa te intreb cu ce vrei ouale cu sunca sau rosii .

-A ! Cu sunca !

-Lasa asta cum adica singura ? Nu ai o familie?

Cand aud aceste cuvinte pur si simplu izbucnesc in plans nu mi.am putut tine lacrimile in frau . Jungkook se apropie de mine se pune in genunchi langa pat .

-Ce ai patit ?

Eu ma ridic in fund si il asez pe Kookie langa mine .

-Jungkook vreau ca tu sa stii adevarul cu toate ca mi.e foarte greu .

-Nu trebuie sa.mi spui daca nu vrei.

-Ba da ! Imi inchid ochii si zic: Kookie.... eu ..... nu am parinti am avut dar au murit intr.un accident de masina . Totul s.a intamplat in urma cu 6 ani ne intorceam de la carnaval aveam 11 ani eu mancam o bomboana pe bat iar surioara mea era langa mine . Totul s.a intamplat mult prea repede tot ce imi mai amintesc este fata plina de sange a surioarei mele . Atat. Dupa 3 saptamani am primit vestea ca am ramas fara parintii acel moment a fost cel mai dureros din viata mea . Sora mea a fost salvata si a trebuit sa ne mutam la cel mai apropiat unchi a lui tata dar care insa avea probleme cu bautura si ne agresa zilnic dar ma bucuram ca eram alaturi de sora mea . Cea mai mare comoara a mea . Intr.o zi in urma cu 2 ani m.am dus sa o i.au de la scoala caci ea avea 11 ani si nu putea veni singura o asteptam la trecerea de pietoni eu eram la un capat si ea la cealalta iar eu mancam o bomboana pe bat . Ea avea doua codite pe care i le facusem eu si era imbracata in uniforma. Se facuse verde iar ea traversase strada si deodata ... imi vad sora spulberata de masina aceeasi masina care mi.a omorat parintii una rosie . Am ramas traumatizata sora mea nu a supravietuit impactul fiind prea puternic acel om a ajuns la inchisoare pe viata dar niciodata nu o sa plateasca cu adevarat pentru ce a facut. De atunci am ramas singura nu am mai locuit cu nimeni m.am angajat si am stat cu chirie si in fiecare seara ma ustura de atata singuratae imi e foarte greu sa mai urc intr.o masina sau sa mananc bomboane pe bat .

Cand deschid ochii vad ca Kookie plangea si pe mine ma dureau ochii dar m.a durut si ca mi.am amintit de aceste amintiri oribile din viata mea. El ma i.a strans in brate cu o mana ma imbratisa si cu alta imi mangaia parul.

-Iarta.ma nu am stiut !

-Nu e nimic nu aveai de unde sa stii !

-Nu pot sa cred prin ce ai trecut toata viata ta a fost un cosmar din care nu te mai trezeai !

-Asa e !

-Iti promit ca de acum in colo nu o sa mai treci prin asa ceva ! Imi spune stergandu.mi lacrimile.

-Multumesc ! Sa stii cu toate ca nu ne cunoastem de prea mult timp vreau sa zic ca tu baietii si Nera sunteti singura mea familie adevarata.

Kookie ma i.a strans in brate din nou parca ma simt protejata mereu m.am simtit protejata in bratele lui .

-Cine mai stie despre asta ? Intreaba Kookie.

-Tu si Nera . Atat . Si vreau sa ramana asa sa nu le spui baietilor am sa le spun eu la momentul oprtun.

-Bine .

-Multumesc Kookie!

-Pentru ce?

-Pentru ca esti mereu aici sa ma prinzi cand cad ! Mereu !

-Cu placere ! Imi spune incheind cu un pupic scurt pe frunte.



Si dragostea incepe de undeva...Where stories live. Discover now