#29-NU ITI MAI DAU DRUMUL

114 4 0
                                    

-Mya ce doamne iarta.ma ai patit la fata parca te.a batut cineva ! ma intreaba Jin .

-Pai sa stii ca am fost batuta si eu si Nera dar nu trebuie sa va ingrijorati suntem bine .

-Dar cine va batut in halul asta ?

-Niste drogati de pe strada . Eram ieri seara la banchet si dupa ce am plecat acasa pe drum la colt de strada erau niste drogati si au vrut sa ne faca rau ma rog mie a vrut sa imi faca rau Nera mi.a sarit in ajutor si era sa devina o victima colaterala , dar hai sa nu mai vorbim despre asta , ok ? Acum nu mai co teaza trecutul sa ne concentram pe viitor . vai nu v.am mai vazut de atata timp hai sa va iau pe fiecare in parte :

NAMJOONYE : dragule mia fost foarte dor de tine si de engleza ta perfecta si cum intotdeauna ma strigai " minion" mia fost foarte dor de tine , spun asta in timp de il imbratisez cu greu dar da ii putem spune imbratisare abia daca ajung la el .

JIN : jin printesa mea mia fost extrem de dor de tine , de mancarea ta ,de glumele tale seci sincer mi.au lipsit foarte mult de faptul ca iti placea sa te uiti cu mine la 'frumoasa din padurea adormita' sau 'cenusareasa ' mi.a fost foarte dor de asta . Pot doar sa iti mai spun ca mor de foame si abia astept sa gust din nou dupa atata tim din mancarea ta rupta din rai ,spun in timp ce ii sar in brate

J.HOPE : doamne mi.ai lipsit enorm mi.a lipsit sa dansez cu tine  si sa ma faci sa rad sa facem maraton de filme si tu sa imiti toate peresonajele alea haiaoase ma bucur sa te revad dupa atata timp si din nou ma duc sa il imbratisez 

SUGA : pai si de tine mi.a fost dor Suga oarecum .....  cred.....

-Uite Mya stiu ca am avut multe ocazii sa iti cer scuze pana acum pentru ce s.a intamplat acum ceva timp dar trebuie sa recunosc am fost un las stiam ca scuzele nu vor ajuta la nimic dar eram beat si.... da...... spune Yoongi cu capul in pamant 

-Trebuie sa recunosc Yoongi si de tine mi.a fost dor spun si ma duc sa il imbratisez . Hai sa ingropam securea ce a fost a fost nu putem schimba trecutul ci putem merge doar inainte . Eu te iert .

-Mersi mult Mya iti sunt recunoscator !

-Nu ai de ce eu oricum te.am iertat de mult !

JIMIN: doamne Jimin nu stii cat de bucuroasa sunt sa te vad pe propriile picioare nu cu caruciorul ala blestemat. Sunt extrem de bucuroasa ca ti.ai reveni dupa micul accident .

-Iti sunt recunoscator daca nu ai fi fost tu in ziua aia probabil ca astazi nu as mai fi putut dansa si sa stii ca nu am uitat de micul nostru pact cum ca trebuie sa m vezi dansand mai frumos ca niciodata  abia astept sa iti arat noua mea coregrafie .

-Doamne Jiminie nu stii cat sunt de bucuroasa mor de nerabdare sa mi.o arati dar mai intai daca nu va suparati vreau sa merg sa il vad pe kookie al meu mie foarte dore de el . 

-Hai du.te la el ce mai astepti  sa stii ca a plans cateva seri la rand duoa ce ai plecat .

-Poftim ?

-Da ii era frica sa nu iti gasesti pe cineva acolo sa sa il parasesti . spune Jimin.

-Nu pot sa cred si mie mi.a fost frica de acelasi lucru credeam ca o sa isi gaseasca pe cineva si o sa ma paraseasca .

-Ce fraieri sunteti amandoi. spune Namjoon 

-Iubirea e atat de complicata de asta nu am eu iubita . spune J.hope 

-Daaa... fix de asta nu ai tu iubita . spune Jin .

Incepem sa radem cu lacrimi la gluma lui Jin .

-Bun eu ma duc in camera lui Jungkook daca nu va suparati mie somn si mie si foarte dor de el !

-Hai du.te dar aveti grija sa nu faceti prostii ! Spune J.hope 

-Haha esti foarte amuzant , spun eu sarcastica si incep sa urc scarile pana la etajul unu unde era camera jui Jungkook exact langa a mea. nu m.am putut abtine sa nu intru putin in camera mea care dupa atata timp a ramas neschimbata mi.a fost foarte dor de ea.

Acum e acum sunt in fata camerei lui Kookie si am foarte mari emotii. Deschid usa incet de la camera si il vad pe Jungkook intins in pat fara tricou si dormea. mi.a scapat un zambet nevinovat cand l.am vazut mai ca imi venea si sa plang chiar mia fost foarte dor de el . 

Intru incet in camera imi dau jos bluza de training si ma bag in pat langa el . Doamne doarme exact ca un ingeras . Ii privesc fata senina si incep sa ii mangai obrazul . El deschide firav ochii si apoi ii deschide larg cand ma vede .

-Mya ? Esti chiar tu ?

-Da Kookie eu sunt spun asta in timp ce sar sa il imbratisez

-Stii ce dor mi.a fost de tine ? Nu pot sa cred ca dupa atata timp te tin din nou in brate. Mi.ai lipsit atat de mult.

-Si mie mi.a fost foarte dor de tine !

Atunci ma ia si mai strans in brate. Dupa cateva secunde  se desprinde din imbratisare si isi preseaza buzele sale moi peste ale mele oferindu.mi dupa atata timp un sarut tandru de care nu am mai  avut parte de mult . Ne desprindem din sarut pentru cateva secunde si ne uitam atent unul in ochii altuia .

-Doamne ce ochi frumosi ai . Ii spun eu lui Jungkook.

-Tu ai cei mai frumosi pistrui si cele mai moi si dulci buze de care mi.a fost foarte dor . 

Atunci imi trece cu degetul delicat printre buze si dupa mi le prinde intr.un  nou sarut acesta fiind mult mai dulce si devenind din ce in ce mai pasional eu acum fiind deasupra lui si plimbandu.mi mainile pe abdomenul lui foarte bine lucrat. El isi plimba usor mainile pe spatele meu si apuca usor capatul bluzei si o ridica eu rup sarutul ca sa imi poata da bluza jos si sa raman in sutien.Imi da bluza jos si imi admira sanii plini si talia subtire .

El ma trage inapoi intr.un sarut pasional si se aseaza el peste mine acum eu fiind prinsa sub corpul lui perfect. El incet incet coboara cu saruturile pe gat unde imi face cateva semne apoi si mai jos pe sani . Eu l.am oprit nu vroiam asta acum .

-Iarta.ma Jungkook nu vreau sa fac asta acum .

-Hei nu iti cere scuze e alegerea ta. Cand vei fi gata o sa o facem . 

Se uita la mine cu o privire intelegatoare parca ar fi stiut ce se afla in sufletul meu si sincer adoram asta adoram sa ma inteleaga

Momentul ne este intrerupt de Jin care bate la usa strigand :

-Hai porumbeilor miscati.va curu la masa ca e gata !

-Venim acum multumim mult Jin ! Strig eu la el .

-Cu placere !

- Hai la masa cred ca iti e foame . Spune Jungkook conducandu.ma spre usa si pupandu.ma scurt pe crestetul capului .

Cand ajungem jos dam de .................................





SALUT TUTUROR PITICILOR IMI PARE FOARTE RAU CA NU AM SCRIS TOATA VARA LA CARTE CU TOATE CA AM PROMIS CA O VOI FACE , DAR ADEVARUL E CA AM LUAT O PAUZA DE LA WATTPAD DAR AM REVENIT SI SPER SA MA TIN IN CONTINUARE DE CARTE VA IUBESC MULT SI SPER CA VA PLACUT CAPITOLUL DE 1422 CUVINTE CHIAR M.AM CHINUIT SA AM O REVENIRE CAT MAI WOW !

Si dragostea incepe de undeva...Where stories live. Discover now