#24-TABLOU LA DEPARTARE

135 7 0
                                    

Stam pe scaunele din avion . Nu ne vorbim . Este o liniste de mormant . Amandoua suntem cu castile in urechi si ascultam melodii triste . Eu inca vars lacrimi marunte ,dar care parca ma descompun tot mai tare .

Au fost cele mai dureroase si mai acre 12 ore din viata mea . Sunt extenuata si tot ce vreau sa fac este sa ma arunc in pat si sa plang . Primesc un apel telefonic : Kookie

- Alo ? Kookie ?

- Da iubito eu sunt !

- Nu stii cat de mult imi lipsesti abia am ajuns acasa si deja simt ca mor !

- Stai linistita Mya ! O sa ne revedem curand ! Promit !

- Ok .

- Cand d.ai bacul ?

- De azi in doua luni . Dar nu mai vreau sa ma gandesc la asta ! Acest examen tampit ne.a despartit !

- Vreau doar sa te concentrezi in urmatoarele doua luni ! Promiti ?

- Promit ! Te iubesc iubitule !

- Si eu te iubesc iubita mea ! Te las sa te odihnesti si te rog sa nu mai plangi !

- Ok te pup Kookie noapte buna !

- Noapte buna Mya !

Dupa ce vorbesc cu Kookie ma duc sa fac un dus si sa ma pregatesc pentru ca maine avem scoala .

Ma trezesc urmatoarea zi din cauza ceasului . Si ma duc sa imi fac rutina mea zilnica . Dupa ce mananc un bol de lapte cu cereale ma imbrac asa :

 Dupa ce mananc un bol de lapte cu cereale ma imbrac asa :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Si plec spre scoala .

Cand ajung acolo vad aceleasi persoane pe care le vad iar si iar : divele scolii , tocilarii , golanii si pe Nera ma bucur sa o vad .

Pana sa trec sa ajung la dulapul ei trec pe langa golani desigur ca au stigat „ Oooo " sau „ Ce face papusa " si unul dintre ei imi treage o palma la fund . Nu am asteptat o a doua ocazie si cand m.am intors i.am tras un pumn in fata incat i.a dat sangele . El trece pe langa mine fara sa imi mai faca ceva si imi spune : „ O sa ne mai vedem noi desteapta mica "

Ma duc la Nera care a vazut totul asa ca o trag de mana pana in clasa fara sa mai zica nimic . Clopotelul a sunat . Era ora de matematica cu domnisoara Smith uraaam ora ei din toata inima mea.

A intrat in clasa toata ora a vorbit.... si a vorbit ..... BLA BLA BLA...... BACU ....BLA BLA ...... NOTE MARI .....BLA BLA .....FACULTATE ..... BLA BLA BLA . Moooor m.am plictisit .

Dupa ce se termina ora ma duc pana la cantina cu Nera. Eu mi.am luat o salata si un suc de fructe ,iar ea o portie de cartofi prajiti,o cola si o prajitura cu ciocolata . Ne asezam la masa .

-Nera , tu vrei sa mergi la facultate?

-Nu stiu Mya sunt foarte nehotarata .

-Si eu ,dar va trebui sa alegem ce vom face in viata !

-Stiu....

Dupa ce s.a sunat am plecat in clasa . Aveam ora de desen cu Ella asa ne pune doamna Claire sa o strigam . E cea mai tare profesoara . Aveam nevoie de ora asta .

-Buna ziua micii mei artisti !

-Buna ziua Elle .

-Astazi o sa ne lasam simtul artistic si cel sentimental sa ne invadeze corpul . Vreau sa imi faceti un tablou al unei persoane pe care o iubiti . Nu conteaza daca e ruda , crush sau iubit. Doar lasati.va simtul dragostei sa va cuprinda.

Chiar aveam nevoie de asta . La final rezultatul a fost pe masura asta a fost tabloul meu :

 La final rezultatul a fost pe masura asta a fost tabloul meu :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iar acesta al Nerei :

Urmatoarele ore au fost plictisitoare am facut franceza engleza si istorie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Urmatoarele ore au fost plictisitoare am facut franceza engleza si istorie. Oricum stiu 8 limbi la perfectie . Eu vorbesc : romana engleza franceza italiana koreana japoneza rusa si spaniola .

Cand am ajuns acasa m.am arncat in pat vroiam sa plang din cauza singuratatii dar i.am promis lui Kookie ca nu mai plang. Asa ca m.am apucat de teme si de pregatirea pentru bacalaureat.

Inca ma gandesc intens la chestia cu facultatea o sa fie o alegere dificila dar pana atunci mai este . Trebuie sa ma concentrez.

Si dragostea incepe de undeva...Where stories live. Discover now