Seçenek 2

285 13 33
                                    

👉 B-) Bir şey yapmadan bekle. İsa'nın Ali'yi ısırmasına izin ver.

***

Barış sessizce ölümü yakın olan eski dostuna baktı. Oldukça psikopatça ve korkmuş bir şekilde kendisine bağırıyordu.

Hemen arkasında ise artık bir ısırgan olan İsa, sessiz bir hırıltı ile Ali'ye yaklaşıyordu. Barış, İsa'nın bir anda ölmesine dayanamamış, olduğu yerde kalmıştı.

O esnada kulağı tekrar Ali'ye odaklandı. Ali öyle olduğunu bilmese de son cümlelerinde:

- Şu ana kadar ne kadar hatam varsa affetmeni istiyorum Barış. Çok pişmanım. Her şey eskisi gibi olsun istiyorum. Sana güveniyorum kardeşim!
- Üzgünüm Ali.
- Ne?!

O sırada İsa, Ali'yi yakaladı. Ali ne kadar çabalasa da, çığlık da atsa İsa sağ boynuna dişlerini geçirmişti bile.

***

- BARIŞ! YARDIM... YARDIM ET!
- A... ALİ! ÖZÜR DİLERİM!
- İSA ÜZGÜNÜM! LÜTFEN... LÜTFEN BENİ BAĞIŞLA!

İsa dişlerini geçirince Ali daha yüksek sesle çığlık attı. Ne kadar debelense de İsa'nın dişlerinden kurtulamadı.

İsa batırdığı dişlerini Ali'nin boynundan çıkardığında, Ali'nin sağ boynunda ki tüm kaslar, dokular ve kan damlacıkları ortaya döküldü. Ali sol eliyle umutsuzca yarasını kapatmaya çalışırken, dehşet içinde Barış'a baktı. Barış ona dolu gözlerle baktı. Bakışında "Buna sen sebep oldun." diyordu resmen.

Ali boynunda ki koca ısırıkla 5 saniye sonra yere yığıldı. Gri kapişonlusu, kandan dolayı bordo halini almıştı. Isırgan olan İsa'da hemen yanında bitti. Solmuş sağ elini Ali'nin karnına sapladı. Bu acıya Ali bağırmaya çalıştı. Ancak ağzından kan kusmaya başlayınca çok sesi çıkmadı. İsa hızla elini Ali'nin vücudundan dışarı çıkardı. Elinde upuzun bir şey tutuyordu, Ali'nin bağırsağını.

"Has*ktir be!" diye bağırdı Barış. Daha fazla dayanamadı ve oracığa sabah yediklerini çıkarttı. Bir yandan kustu, diğer yandan kaybettiği arkadaşları için hüngür hüngür ağlamaya başladı. Eski dostunu ölüme terketmişti. Bağırarak kendini rahatlatmaya çalıştı, olmadı. Kendisini asla affetmeyecekti.

***2. Alternatif Bölüm Sonu***

The Walking Dead TürkiyeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin