'21'

359 30 4
                                    

'Stella'

Hajnali négykor arra ébredtem, hogy egy erős kar karolta át a derekamat. Óvatosan megfordultam, és szembetaláltam magam Aaron-nal. Ijedtemben felsikítottam, mire az alvó fiú leesett az ágyamról.
- Mi az? - nézett fel rám kótyagos fejjel.
- Hogy kerültél ide?! Tegnap még lent aludtál a kanapén! - ütögettem a párnámmal.
- Hé, hagyd már abba! - vette ki a kezemből a párnát, majd lefogta a kezeimet. Zakatolószívvel néztem bele a zöld szemeibe.
- Khm - köszörülte meg valaki a torkát, mire Aaron elengedett.
- Nem akarok megzavarni semmit, de készülődnötök kéne - vigyorgott Becca. Vörös fejjel kimásztam az ágyból, és elfoglaltam a fürdőszobát.

'Aaron'

- Készülődj te is - nézett rám Becca, majd kiment. Felvettem a cipőmet, és lementem. Mivel már fél órája felöltöztem, csak ültem lent. Mikor a lányok végeztek, kimentünk Harry-hez a kocsihoz. Bepakoltuk a cuccunkat, aztán elindultunk a reptérre.
- Hova megyünk? - vakarta meg a szemeit Stella.
- Először Mexikóba - fordult hátra Becca.
- Szuper - ásítottam.

A reptéren elbúcsúztunk Harry-től, majd becsekkoltunk utána felszálltunk a repülőre. Stella mellettem fáradtnak tűnt.
- Aludj egy kicsit - suttogtam az álmos lánynak.
- Nem vagyok álmos - felelte, de öt perccel később már a vállamon fekve aludt. Mosolyogva figyeltem az alvó lányt. Annyira gyönyörű volt amikor aludt.

Mexikóban sikeresen landolt a gépünk. Felkeltettem Stellát, majd elmentünk a csomagjainkért. A reptér előtt hívtunk egy taxit, ami elvitt a szállodába ahol megszálltunk. Mexikóváros szép hely. A szállodában a lányok egy szobában aludtak, én meg egyedül. A mai napon csak lustálkodtunk.

Pusztító erő 'Befejezetlenül, de mégis befejezett'Where stories live. Discover now