Cap. 25 Aby

23 0 0
                                    

       După ce măncăm împreună pizza hotărâm sa ne uităm la un film. Cea mai grea fază este atunci când trebuie sa alegem genul. El vrea acțiune și eu dragoste. Am nevoie sa văd cum doua personaje se îndrăgostesc.

       - Dacă alegem dragoste nu o sa ma pot abține și ți-o trag chiar aici pe canapea! îmi spune s-o sunt oripilata de cuvintele lui dar totodată amuzantă.

       - Dacă ne uitam la Fifty Shades cu siguranță o sa vrei sa încerci ce fac ăia acolo asa ca cel mai bine alegem o comedie de dragoste. spun și deschid laptopul dar el mi-l închide.

        - Nu. Ne uitam la acțiune. Nu vreau siroposenii. Asta dacă nu vrei sa sfârșești ca ăia din Fifty Shades. rânjește el și se apropie mai tare de mine cu un zâmbet pervers.

       - Hai mai bine sa vedem ce găsim. spun și ma ridic de pe canapeaua din living sa aleg un serial sau orice e la televizor.

        - Acum îmi convin alea de dragoste. În timp ce tu te uiți la aia eu te pot consola sau ce mai fac ei acolo. o sa ajung la nebuni cu ăsta, ma baga în spital.

      - Ei bine hai sa ne uităm la acțiune. Nu la Batman sau orice de genul! ripostez eu rapid cât sa nu aibă timp de gândire.

      - OK.  Caut eu. spun și ia laptopul sa caute un film bun de acțiune.

                         *  *  *

           Tot filmul ori ma holbam la Zayn care era atent la film, ori ma uitam pe pereți. Doar o parte am văzut din film. Aceea a fost când o fată pe nume Alice l-a sărutat pe Neil. Nu știu cum s-a numit filmul ăla groaznic, era plin de mașini și pistoale și era horror pentru o gravidă. Unul de dragoste era minunat.

       Și acum parca văd expresia de pe fața lui Zayn când Alice și Nial s-au sărutat. Era dezgustat. Dacă ne uitam la unul de dragoste era în genul meu, făcea orice altceva inafara de a se uita la scene.

        Aseară am adormit pe pieptul lui și de dimineață m-am trezit în pat alături de el. Azi nu are de gând sa meargă la cursuri. Mereu face așa doar ca eu nu stau după el. Ma duc.

       Cobor din pat, îmi fac rutina și ma duc în bucătărie sa halesc și eu ceva rapid după care sa ma îmbrac, aranjez și pot pleca la cursuri.

       - Iubire, de ce ai poftă în dimineața asta? ma întreabă Zayn și ma cuprinde din spate de șolduri.

      - Doar o omletă. Poți s-o faci tu pana când îmi pregătesc hainele și ma îmbrac? După ce ma mănânc ma aranjez și pot pleca mai repede. Asa nu există riscul de a întârzia la vreun curs. îi spun în timp ce iau un măr din suport.

     - Bine, o fac eu. Azi am cursuri mai târziu, nu știu de ce. O sa vin mai târziu, sa știi.

      - Mhm... spun și plec în camera mea.

     Cât îmi aleg hainele telefonul meu sună, un număr necunoscut.

          - Da? Cine e? Întreb puțin derutata.

          - Eve, sunt Eve. Te-am sunat sa te întreb dacă pot veni cu tine azi la facultate. Suntem aproape una de alta și mai e și faptul ca mașina mea s-a stricat. Părinții lui Zayn adică ai mei o să-mi datoreze o mașina ca și cadou de bun venit.  Râde ea și cu greu ma abțin sa nu imprim un zâmbet.

        - Sigur. Acum Zayn îmi face ceva de mâncare, pana ma îmbrac, aranjez, ajung... Stai! Nu știu unde stai. Tip puțin cam tare.

         - Îți trimit mesaj cu adresa. Într-o ora ești gata? Ma întreabă și eu îmi calculez timpul, o ora este puțin, pana ma îmbrac, mănânc aranjez, o oră jumate și sunt în mașină.

         -  O oră și ceva e ok? O întreb eu pe sora soțului meu.

           - Sigur. Am primul curs la 9 deci ajungem bine. Îmi mărturisește după care închid apelul pentru a ma duce sa mănânc.

         Mănânc rapid și ma îmbrac. Între timp Zayn a rămas în bucătărie, nu știu ce face.

                           *  *   *

         După o ora și puțin de aranjat sunt gata, în mașină. Pun adresa la GPS și plec.  Nu sta departe de aici, cam 10 minute.

      Când ajung o văd la poarta blocului, sora lui Zayn Roberts locuiește la bloc, cât de drăguț.

      - Bună. ma salută politicos și se urcă în mașină eu demarând spre facultate.


           Capitolul 25. Curând termin și cartea asta. Nu vreau sa dau asa multe spoilere dar eu o sa ma apuc de o noua carte, Before. Este vorba despre o fată, Evelina( Eve) care se întâlnește la o petrecere cu un băiat destul de periculos și rebel.

       O sa o citiți și voi, nu zic.

     Sper sa va placă! ❤️
     Va pup și va iubesc! ❤️

      

The Secret (Dragoste Invincibilă Volum 2) Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon