Cap. 23 Aby

23 0 0
                                    

       Rămân șocată de spusele acelui specimen. E imposibil, Zayn o soră? Nu se poate... Nu știu...

     - Stai! strig în timp ce se îndepărtează.

      - Acum vreți sa stau? Ok... spune zi nu-mi vine sa cred ca sora lui Zayn, seamănă așa de bine.

    - Oh... Semănați... spun și-mi las capul în jos.

     - Pe bune?! Aby, încetează! Ea nu e sora mea și punct! îmi urlă Zayn și se întoarce pe călcâie spre mașină.

      - Zayn! Dacă îndrăznești sa pleci... nu reușesc sa termin ca Eve râde în batjocura și Zayn se întoarce la ea cu o privire criminală.

         - Nu plec, încui mașina. Poate asa zisa mea soră se gândește ca mașina mea îi stă mai bine ei. spune și se duce la mașină.

       - Cum ai aflat? Cine ți-a spus ca ești sora lui? o întreb cu curiozitate în voce slab.

        - Pai am aflat. Un prieten mi-a spus ca semăn atât de bine cu Zayn pentru care în adolescenta aveam boală. Apărea mereu la televizor ca cel mai râvnit burlac și ca are o firmă mare încât am vrut sa aflu. Asa  ca atunci când am venit de am luat acel împrumut i-am luat o șuviță de păr și cana de cafea. Am mers la un laborator și am făcut teste. Astfel am aflat ca Zayn este fratele meu. Am crezut ca poate o fi un var dar nu, e fratele meu. spune ea puțin tristă și rămân șocată.

      - Părinții tăi, nu ți-au spus ca ai fi înfiată? o întreb când Zayn iese din mașină după care o încuie.

       - Nu am avut părinți. Am stat la asa zisa mea mătușă. Ea m-a luat de la spital imediat după ce am fost născută. Ai mei, adică părinții lui Zayn au crescut ca am murit, asa li s-a spus. Am făcut cercetări. am rămas șocată, săraca fată a trecut prin atâtea și nimeni nu îi este alături.

      - Ei bine ma bucur sa te cunosc. întind mâna și ea mi-o cuprinde bucuroasă.

      - Acum am și o cumnata, ce mai trece timpul. Am aflat ca o sa fiu și mătușă, Zayn s-a pus bine pe treabă. râde ea.

      - Da... Păcat ca acum sunt în luna a doua, trebuia sa fiu în a treia dar... oftez lung și-mi iau aer adânc în piept. Dar am pierdut prima sarcină din cauza unui accident. spun și câteva lacrimi mi se strâng in colț.

       - Îmi pare atât de rău. Am văzut ceva la TV cum ca și citez,, Familia Roberts era la un pas la a avea un nou moștenitor dar o mașină a făcut totul imposibil. Oare o fi vorba doar de o minciuna pentru alierea firmelor? ". Când am văzut știrile astea mint dacă zic ca am râs. Ce om face un anunț ca e gravidă, da mașina peste ea și pierde sarcina și după suferă? Nu cred ca există cineva care sa mimeze o astfel de suferință. îmi spune și încep sa râd la partea cu știrile, sunt asa cârcotași unii, ei nu se uită la ei în gradina, vorbesc despre noi.

      - Acum sunt bine și vom avea alt copil. La început nu am vrut dar cum Zayn e Zayn am rămas gravidă, ce pot sa fac. râd eu.

      - Mai vorbiți mult? spune Zayn din spatele meu, nici nu am observat ca avea brațele în jurul taliei mele, sunt obișnuită cu sentimentul ăsta.

       - Eu ma duc să-mi iau ceva de îmbrăcat, nu am cu ce sa ma duc la cursuri. spun și-mi așez geanta crem mai bine pe umăr.

      - Ai șifonierul plin, da pe afară de haine și nu ai cu ce sa te îmbraci? râde Zayn de mine dar asa e el, vrea mereu bătaie.

       - Am nevoie de altele pentru cursuri. Mai știi bucata aia care se află lângă a mea? Lasă-mă sa o folosesc eu, tu le poți băga pe ale tale în sertarul cu lenjerie. îi și o apuc pe Eve de mână pentru a merge împreună la cumpărături.

      - Femeie... își da ochii peste cap.

      - Eve, hai sa mergem sa cumpărăm cât mai multe lucruri și haine și mai stam și la o bârfă. Cat îmi doream o cumnata. Cu Shelley nu ma mai întâlnesc asa de des. îi spun și intram în magazinul meu preferat.

        Cât de repede a trecut timpul, încă vreo 20 de capitole și e gata cartea. Cred ca o săptămână, cred. Este prima carte pe care o scriu atât de repede.  Celelalte au durat ceva. Primul volum al acestei cărți a durat 5 luni. Da, știu mult :)

     Oricum, sper sa va placă ❤️
     Va pup și va iubesc! ❤️

The Secret (Dragoste Invincibilă Volum 2) Where stories live. Discover now