Capitolul 10

32 1 0
                                    

        Cât de mult m-am lăsat schimbată de Zayn. La început eram contra lui, nu-l suportam, aveam gânduri să-l otrăvesc și acum nu știu ce sa fac  să-l am cât mai mult timp alături, nu ca nu-mi va fi tot restul vieții fiind căsătoriți doar ca nu sunt sigură cât timp o să-i suport rahaturile. Uneori ma înnebunește de cap prin comportamentul lui, îmi este teamă să nu facă ceva care chiar ma va enerva și atunci chiar sa divorțez, chiar îmi este frică de asta. Pana acum am suportat tot ce mi-a făcut, nu știu dacă o s-o mai fac. Acum este vorba și despre un copil, nu suntem doar noi, suntem noi doi și el. Cred ca el este singurul care ne ține alături altfel nu se știe ce am fi putut face.

      Ziua de ieri a fost destul de nașpa, acum e noua zi, voi merge la cursuri, vin acasă și cam atât. Nu înțeleg de ce viața mea e asa monotonă. Am trecut peste ziua de ieri, sper. Viața e asa fututa uneori, în cursul săptămânii zilele sunt monotone și în week-end-uri pur și simplu se declanșează un război. Tot nu mi-am revenit din șocul creat de faptul ca Daniel este fratele meu, nu pot sa cred asta...

       Timpul a trecut pe lângă mine și m-a întrecut. M-am pregătit pentru cursuri în timp ce ma gândeam ce voi face și sa diger tot ce s-a întâmplat. Între timp Zayn a dormit. Nu înțeleg ce cursuri are el dar atâta timp cât nu ma deranjează pe mine îl las acolo.

      După ce ma îmbrac cu o cămașă albă și o fustă neagră ma urc în mașină și  plec, Zayn poate face exact ce-și dorește, nu ma bag.

     Orele au trecut fără sa realizez și ma găsesc imediat ajunsă acasă. Observ ca mașina lui nu e asa ca decid sa ies cu Shelley în oraș. Doar intru în casă, îmi las lucrurile, ma schimb în niște blugi mai comozi dar totodată mulați și plec. O să-i las lui Zayn un mesaj mai târziu ca am plecat, mai întâi sa vina acasă și sa observe ca nu sunt. Vreau sa se enerveze puțin.

     O iau pe Shelley și ajungem la pizzeria noastră favorita de lângă Mall. Când eram în liceu, în a 10-a  veneam mereu aici după ore. Era refugiul nostru și încă e.

      - Te-ai certat cu Zayn? ma întreabă într-o șoaptă.

     - Sa ghicesc, Bred? întreb când intram pe ușa micului restaurant, încercare eșuată de restaurant.

      - Da... I-a spus Zayn ca te-ai enervat rău pe el și ai vrut sa pleci dar ai rămas. Cum te-a convis? De obicei când ai o idee în cap nu o lași baltă. spune când se așează la masă.

      - Pai pir și simplu m-am gândit ca e și un copil la mijloc în toată tâmpenia asta și nu am vrut sa crească fără tata. Tată găseam dar nu tată biologic... spun în timp ce decidem amândouă ce comandam.

      - Nu te minți singură, ai renunțat pentru ca îl iubești. spune cu zâmbetul ei specific îngâmfat pe buze.

    - Da, recunosc, încă îl iubesc dar nu o sa mai cedez, sper. Oricum vreau să-mi caut de muncă, nu mai vreau sa stau doar pe banii lui, ma rog ai părinților noștri. O sa ma angajez ca stagiar sau ceva undeva. O sa văd. spun luând o mare bucată din pizza.

       - Zayn v-a înnebuni. spune șocată de informația abia auzită.

       - N-are decât. El nu-mi controlează mie viața! Fac ce vreau. spun deja începând sa ridic tonul.

       - Am înțeles....

       Când am vrut sa ieșim din magazin ne-am ciocnit de cineva, care din nefericire și-a vărsat cafeaua pe mine. Perfect, prea frumoasa mea cămașă e neagra acum, trebuia sa o fi schimbat și pe ea odată cu fusta dar nu, eu am păstrat-o.

     - Scuze, scuze... Nu am vrut... se bâlbâie străinul adunând paharul de pe jos și câteva din lucrurile care i-au căzut.

      - Oh... Nu-i nimic... Eu sunt se vină, trebuie sa am grijă pe unde merg. chicotesc eu și observ cum da mâna cu mine.

      - Marc. spune uitându-se în ochii mei și eu în ai lui, sunt asa frumoși, un verde în care pur și simplu te pierzi.

        Regii și reginele mele, postam mai repede dar am fost furată de minunata carte After. Am citit pe Wattpad primele 2 volume și acum o fată drăguță mi-a dat celelalte 3 volume prin e-mail. Nu mai  nicio grija, le citesc fără stres.

     Sper sa va placă.
     Va pup și va iubesc! ❤️
   P. S.: Titlul capitolului nu va mai conține spoilere. Nici pe grupul de Facebook nu o sa mai dau pentru ca nu mai e asa frumos. ❤️

The Secret (Dragoste Invincibilă Volum 2) Where stories live. Discover now