Cap. 8 Plec

30 1 0
                                    

Mai bine muream decât sa aud cele mai teribile și crunte cuvinte,, Nu trebuia să-ți spună de Daniel".

După ce i-am spus ca divorțăm a ieșit din salon și dracu' știe unde s-a dus. Ai mei au intrat imediat ca să-mi zică sa ma odihnesc, destul de cringe având în vedere ca asta pot face într-un salon de spital. Poate ca au crezut ca dau petrecere cu bolnavii.

După 4 ore nenorocite de stat în patul ăla mizerabil, wow, am învățat multe cuvinte frumoase de la Zayn. Am reușit sa ma ridic sa ma pregătesc. Mama m-a bătut constant la cap din cauza lui Zayn. A ieșit pe ușă și el știe unde s-a dus. Nici ai mei n-au habar. La o ora după ce domnul nervi a plecat au venit și părinții lui. Când au aflat adevărul erau pur și simplu șocați. Daniel a plecat imediat, nu avea rost sa rămână. Orice ar face el nu e din familie, nu încă.

Ai mei nu m-au lăsat sa conduc, a condus tata pana la Zayn acasă. Da, la el, asta nu va mai fi casa mea. Cred ca deja îmi fac bagajele și plec. Pot sa merg, pot sa conduc. Ma duc la mine acasă. Sau nu. Acolo e mama care v-a face tot posibilul sa ma întorc. O sa vorbesc cu Shelley sa ma primească la ei.

Când intru văd mașina acasă. Acum e acum. În casă era o geanta pe fotoliul din living, geantă de femeie. Pe scări observ niște tocuri, lângă ușa dormitorului o rochie. Deci asta face.... Nu-i problemă, intru fără să-i deranjez, îmi iau lucrurile și plec fără sa vorbesc cu ei.

Îmi iau aer adânc în piept și deschid ușa. Zayn era călare pe o blondă. Nu plânge, nu plânge, nu acum, rezistă. Fără sa fac zgomot intru în cameră. Ceea ce aud îmi face pielea de găină.

- Aby... Te iubesc... Te iubesc atât de tare... Vreau sa fiu cu tine pana la bătrânețe... Ahhh.... Te iubesc! geme și atunci nu pot sa ma abțin sa nu plâng. O lacrima își face simțită prezența. Nu o bag în seamă și intru. Blonda când ma vede urlă ca o găină cu un ou blocat în gât.

- Zaynisor! mi-e scârbă.

Zayn se întoarce și atunci când ma vede se șterge la ochi de doua ori sa vadă dacă sunt sau nu eu.

- Stați liniștiți, am venit decât să-mi iau lucrurile. Zayn, copilul va rămâne la mine, tu vei plăti pensia alimentara! spun și-mi iau troleul de pe dulap.

- Ce copil Zaynisor? Ai lăsat fufa asta gravidă? nervii mei s-au întins la maxim și dacă nu eram în postura de fostă soție o băteam de mama focului.

- Aby, nu pleci nicăieri! spune în timp ce se da jos de pe pat și ia un halat.

- Am vorbit la spital despre asta, ești liber sa faci ce vrei. O sa depun actele de divorț, te rog sa accepți. Vreau sa divorțăm de la prima înfățișare. Nu am chef sa ma plimb prin tribunale. Vreau sa încheiem. Oricum relația asta nu mai mergea. O relație bazată pe minciuni și secrete nu e o relație sănătoasă. spun îndesându-mi hainele în genți.

- Abigail Roberts! strigă la mine.


- Michael, Michael dragule, nu mai sunt Roberts, nu după ce divorțăm. spun luând bagajele și ieșind pe ușă.

- Acest divorț nu va avea loc! Te iubesc! spune și ma sărută.

- Lasă-mă! spun împingându-l de pe mine.

- Aby, te iubesc, ma iubești, de ce facem asta? De ce facem mereu așa? spune ținându-mă în brațe.

- De unde știi ca te iubesc? Și tu nu ma iubești! Dovada e în patul nostru, patul in care am conceput copilul ăsta! Dacă nu era el eram divorțați de mult! Dacă nu erai și văduv, cine știe. râd în batjocură împingându-l dar parcă e din piatră ca nu se clintește.

- La dracu! Aia e o fufa! Am fost într-un bar, am băut și pac! Blonda ataca! Mi-e nu-mi plac blondele, îmi plac brunetele. spune presându-se de corpul meu, o sa cedez, știu, sunt sigură.

- Zayn... E greșit! Eu... O sa plec! spun și-mi iau bagajele dar sunt trântita pe canapea puternic, bine ca era aproape, altfel poate eram într-un dulap sau cine știe.

Regii și Reginele mele, ce mai faceți? Eu sunt destul de bine.
Sper sa va placă acest capitol.
Va pup și va iubesc! ❤️

The Secret (Dragoste Invincibilă Volum 2) Where stories live. Discover now