4 weken later

19 1 0
                                    

Edward pov

In de 4 weken waren ik en Bella goede vrienden. De school was uit. "Kom dan laat ik je mijn familie zien" zei ik. Ze knikte. Ze had haar auto toch niet mee want ik had haar opgehaalt. We reden naar mijn huis. Ik reed de garge in. "Wow zo mooi huis" zei ze. "Jep" zuchtte ik. We liepen naar binnen en Carlisle en Esmé stonden ons op te wachten. "Hai, ik ben Esmé" zei Esmé toen we binnen waren. Ze gaf Bella een hand. "Ik ben Carlisle, aangenaam" zei Carlisle en gaf Bella ook een hand. "Aangenaam ik ben..." zei Bella maar Esmé onderbrak haar. "Bella, dat wisten we al. Edward heeft veel over je verteld" zei ze. Bella knikte. "Dus waar is de rest?" vroeg ik. "Oh ja Alice zag in haar vistoen dat er een storm komt, ze zijn de auto aan het inladen" zei Carlisle. "Leuk, ga je mee?" vroeg ik aan Bella. Ze knikte. "We rijden met Emmett's jeep en Jasper's auto" zei Esmé. Ik knikte. We liepen naar de garage. "Dus jij kan gedachtenlezen en wat kan de rest?" vroeg Bella. "Alice kan in de toekomst kijken, maar haar visioenen kloppen niet altijd, en Jasper kan mensen beïnvloeden op hun emoji's" zei ik. Ze knikte. "Yo Bella" zei Emmett toen we de garage inliepen. "Hai Emmett" zei ze. We stalte in en reden naar het openveldeje waar we altijd honkballen.

Aangekomen legte Emmett alles snel neer. "Is tijd" zei Alice. "Jij bent de scheidsrechter Bella" zei Esmé. "Oké" zei Bella zacht. We begonnen en Carlisle begon aan slag.

Nikki pov

"Eindelijk is die onderzoek klaar" zuchtte ik. Ik liep met mijn rolkoffer het vliegveld af van Seattel. "Hmm ik ben Carlisle vergeten te bellen om te zeggen dat ik terug ben" zei ik in me zelf. "Ach ja ik verras ze, ik ren sneller dan een auto" mompelde ik. Ik rende weg en niemand zag me gelukkig. Na een kwartier kwam ik thuis. Ik rijkte mijn hand naar de deurklink van de voordeur. "Wat gek de deur is dicht" mompelde ik. Ik pakte mijn sleutels uit mijn handtas. Ik draaide de deur van het slot en liep naar binnen. "Eh hallo is er iemamd?!" riep ik door het huis. Ik hoorde geen antwoord. Ik hoorde ook niemand lopen ofzo. Ik liep door het huis maar ee was niemand inderdaad. "Huh hoe kan dat het is zaterdag" mompelde ik. Ik liep op vampieren tempo naar de garage. Ik zag dat Emmett's jeep en Jasper's auto weg waren. Ik deed de ijzere kast open en zag dat de honkbal spullen weg waren behalven mijn honkbalknuppel die lag er nog. Ik snoof in de lucht. "Wat een lekkere geur" zei ik. Ik liep naar Edward's kamer. Ik deed de deur open en het eerste dat ik meteen zag was dat de foto's van mij en Edward weg waren. Ik liep naar zijn bureau. Zijn prullebak zat vol met papier. Ik liep er heen en zakte door mijn hurken. Ik pakte de stapel papier. In mijn linkerhand had ik een stapen en ook in mijn rechterhand. Ik zag dat het 2 stukken waren, van foto's? "Edward heeft onze foto's door geknipt" zei ik teleurgesteld. Ik smeet de terug in de prullebak en stond boos op. "Ik ben 4 weken weg en dit is mijn loon?" mompelde ik woedend. Ik rende het huis uit deed de deur op slot en de sleutels deed ik in mijn broekzak. Ik rende weg. In het bos kwam ik Laurent tegen. "Laurent wat doe jij hier?" vroeg ik. "Ik en Victoria willen met de Cullen's honkballen" zei hij. Victoria sprong de boom uit en wilde mijn grijpen. "Wacht Victoria" zei ik snel. "Ik wil jullie hulp" zei ik. "Wat dan?" vroeg Laurent. "Ik wil Edward een lesje leren" zei ik. "Victoria wat wil jij?" vroeg Laurent. Victoria gaf geen antwoord. "Als je me helpt mag je daarna weer op me jagen" zei ik. "Wapenstilstand?" vroeg ik en stak mijn hand uit naar Victoria. "Goed dan" zei ze en gaf me een hand. "Oké, doe je ding en ik doe wat ik wil doen" zei ik. "Ehm oké" zei Laurent. Ik knikte en rende weg.

Ik rende zo snel mogenlijk naar het veld waar we altijd honkbalde. Het begon hard te omweren. Nu wist ik zeker dat ze aan het honkballen waren. Ik rende nog sneller. Ik was er, ik verstopte me in een boom ver van de Cullen's en van Edward dat die mijn gedachten niet kon horen. Ik zuchtte en keek naar hen. Ik zag dat er een ander meisje bij stond. Ze had lang bruin haar. Ik snoof in de lucht. "Dat is het zelfde geur als thuis" mompelde ik. "Zal ik er gewoon heen lopen" dacht ik. Ik had mijn honkbalknuppel voor de zekerheid meegenomen. Ik sloot mijn ogen en dacht aan mijn honkbaloutfit. Mijn haar los, een strakke zwarte broek en een witte vest. Ik sprong de boom uit. Ik legt mijn knuppel op mijn rechterschouder en liep naar de Cullen's. "Hey mag ik meedoen?" vroeg ik. Alle Cullen's gingen om hef meisje staan. Ik zag dat het Bella was. Ik dacht niks. "Ehm ja is goed" zei Carlisle. "Ja nice" zei Jasper. Ik had mijn haar een beetje voor mijn gezicht gehangen. "Mag ik aan slag of in het veld?" vroeg ik. "Ehm...." zei Jasper. "Ga maar in het veld dan hebben we 3 aan slag en 3 in het veld" zei Alice. Ik knikte en legte mijn knuppel weg. Ik ging in het veld staan. Edward keek me vuil aan. Ik gromde en hij keek snel weg. We spelde en ik ving elke keer de bal.

Edward pov

Het meisje kwam in het veld staan. Ze kwam me zo bekent voor. Ik keek haar vuil aan. Ze gromde en ik keek snel weg. We speelde en ze ving steeds de bal. Ik zuchtte. Ineens hoorde ik iemands gedachten. "Stop!" riep ik. Ik rende naar Carlisle. "Wat is er?" vroeg hij. "Ik hoor de gadachten van Victoria en Laurent" zei ik. Het meisje die er bij komt bleef staan. "Doe je haar los Bella" zei ik. Ze deed haar haad los. Het meisje stond maar stil. "Wat is er met haar?" fluisterde Alice.

Mijn leven in Twilight 2Where stories live. Discover now