Jaloezie

18 1 0
                                    

Nikki pov
Toen we thuis kwamen wilde Carlisle me spreken. "Wat is er?" vroeg ik toen iedereen naar de woonkamer liep. "Ik heb wat voor je gekocht" zei Carlisle. De gagrage deur stond nog open. "Ogen dicht" zei hij. Ik deed mijn ogen dicht. Ik hoorde een motor starte. "Doe je ogen maar open" zei hij. Ik deed mijn ogen open en Carlisle zat in een gloed nieuwe zwarte Volvo. "Wow voor mij?" vroeg ik. Carlisle knikte. Hij zette de motor af en stapte uit. "Ik weet niet of je de kleur leuk vind maar met je nieuwe gaven kan je hem veranderen" zei Carlisle. "Ik vind hem tot nu toe mooi, maar je weet dat mijn smaak elke dag veranderd" zei ik lachent. "Geeft niet als je hem veranderd" zei Carlisle. Ik ga hem een knuffel. "Dankje" zei ik. "Graagedaan." Carlisle liep weg richting de woonkamer. "Wil je Edward halen?" vroeg ik nog voor Carlisle verdween in het huis. Hij knikte. Een paar tellen later was Edward er. "Wat is er?" vroeg hij en deed zijn armen overelkaar en leunde tegen de deurpost. "Kom stap in" zei ik. Hij stapte in mijn gloed nieuwe Volvo. "Van Carlisle?" vroeg hij. Ik knikte. "Dacht het al" grinnikte hij. Ik ga gas en we reden richting Seattle. Ik reed 170 km per uur. "Hij rijd echt lekker" zei ik. "Mag ik op de terug weg eens?" vroeg hij. Ik knikte. Halve wegen de weg richting Seattle stopte en liet Edward rijden. Hij reed harder dan ik wel 180 km per uur, maar hij reed langer dan ik. "En?" vroeg ik. "Ja hij rijd inderdaad lekker" zei Edward. Toen we thuis waren ging Edward jagen.

De volgende dag reed Edward, Jasper en Alice met mij mee. Ik reed weg met 160 km per uur. "Hoe rijden Rosalie en Emmett naar school?" vroeg ik. "Met mijn auto" antwoorde Jasper. Ik keek naar hem in mijn achteruitkijk spiegel naar Jasper en knikte. Ik reed het schoolplein op en parkeerde mijn auto bij de ingang. Chloë en Zoey liepen naar mij toe. "Wow nieuwe auto?" vroeg Zoey. "Ja heb net mijn rijbewijs gehaalt" loog ik. Edward grinnikte en liep langs ons. Ik liep samen met Chloë en Zoey naar binnen. "En wie ga jij vragen?" vroeg Chloë toen we binnen waren. "Voor wat?" vroeg ik. "Voor het herftbal natuurlijk duh" zei Zoey. "Oh ik denk Edward" zei ik. "Cullen?" vroeg Chloë. "Ja hoezo?" vroeg ik. "Niemand vraagt een Cullen" zei Zoey. "Wisten jullie het niet?" vroeg ik. "Wat?" vroeg Chloë. "Ik heb met Edward" zei ik. "Serieus?" vroegen ze verbaast. "Waarom zouden Edward, Jasper en Alice uit mijn auto stappen?" vroeg ik. "Ja das waar" zei Zoey. We liepen naar de kantien en Edward wuifde me dat ik naar hem moet komen. "Ben zo terug" zei ik. Chloë en Zoey knikte en giegelde. Ik liep naar Edward. "Wat is er?" vroeg ik. "Bij bio gaan we dingen met bloed doen" zei hij. Ik kinkte. "Dus ga je spijbelen?" vroeg ik. Hij knikte. "Het is beter als jij dat ook doet" zei hij. Ik knikte. "Als je het niet erg vind dat ik weer-" zei ik er wees over mijn schouders naar Chloë en Zoey. Hij knikte. Ik liep naar ze toe. "Ben er weer" zei ik. Ze giegelde. "Wat?" vroeg ik. "Niks" zeiden ze in koor. De bel ging. "Ik zie jullie zo in de pauzen" zei ik. Ze knikte. Edward en ik liepen naar Engels en Frans. Bij Engels zat ik naast Isabella. Ik ging zitten en schoof mijn stoel zo vermogenlijk van haar vandaan. Ik was nog steeds boos op haar. De les was saai en ik negeerde Isabella. De bel ging en liep het lokaal uit. Edward stond me op te wachten. "Maar hoe ga je spijbelen?" vroeg ik. "Laat dat aan mij over" zei Edward. "Gebruik je gaven maar je zelf zo spier wit mogenlijk" zei hij. Ik knikte sloot mijn ogen. Ik opende mijn ogen en zag spier wit. Ik zag nog witter dan Edward. "Moet ik het ook bij jou doen?" vroeg ik. "Nee mij gelooft ze altijd" zei hij. Hij liep de administraitie binnen. Ik wachte op de gang. Ik zag dat de mevrouw achter de balie naar me keek en toen naar Edward knikte. Edward kwam de administratie uit gelopen. "Kom" zei hij en legte zijn arm om mijn middel. We liepen naar buiten en het regende. "Ik rijd" zei ik. "Nee ik want de administratie heeft toe zicht over het hele schoolplein" zei hij "Ja das waar" zei ik. Ik stapte in en we reden naar huis.

Edward pov
De volgende dag zag ik Nikki bij haar auto staan met haar ogen dicht. Haar zwarte Volvo verandere in een blauwe cabrio porsche. "Wow cool, alleen is die voor 2 personen" zei ik. "Ja kon alleen deze voor me zien" zei ze. "Mag ik eens rijden?" vroeg ik. Ze knikte en zei: "Tuurlijk." We stapte in en reden weg naar school. "Wow deze gaat lekker snel" zei ik. "Hhm-mhm, daarom het ik deze gekozen" zei ze. Toen we het schoolplein op reden gaapte iedereen ons aan. Ik hoorde sommig mensen het zelfede denken. Bella stond bij haar auto en keek ons aan. Nikki en ik stapte uit en liepen naar binnen. "Wow Nikki heb je nu weer een nieuwe auto?" vroegen Chloë en Zoey. Nikki en ik grinnikte. "Ik zie je zo bij bio" zei ik en liep weg. "Ja tot zo" zei ze en ze ging verder praten met haar vriendinnen.

Nikki pov
Ik praten met Chloë en Zoey tot de bel ging en liep naar bio. Toen ik richting bio liep besefte ik me pas dat dit het eindexamen jaar is en dat ik Edward moet vragen voor het lentebal. "Heyy babe" zei Edward. "Heyy" zei ik. "Ik moet je wat vragen" zei ik. "Vraag maar." "Wil je met mijn naar het lentebal?" "Natuurlijk." We liepen het lokaal binnen in en ik moest weer naast Mike zitten. Bella kwam de klas binnen gelopen en keek mij aan. Ik keek haar vuil en boos aan. Ze keek snel weg en ging naast Edward zitten. "Je zou nog wat regelen Edward" dacht ik. Edward keek over zijn schouder naar mij en knikte. 'Na de les' playbackte hij. Ik knikte. De les begon. We moesten preparaatjes onder de microscoop leggen en op schrijven wat het was. Ik was er niet bij de les met gedachten. Het boeide me ook niet of Edward ze las. Ik zag het gezellig Edward en Bella praten. Ik kon hier zo niet tegen. Iedereen kreeg een potje met de preparaatjes er in. Mike had ze er al uit gedaan. Ik had het potje nog vast maar kneep er heel hard in. Het potje brak en de scherven vielen op de tafel en op de grond. De docent keek me aan. "Sorry ik heb een stevige handgreep" zei ik. "Geeft niet, hier een nieuw potje" zei de docent en gaf me een nieuw potje. Ik zag dat Edward me aan staarde. Ik haalde me schouders op van 'wat nou?' De les was voor bij en ik liep als 1ste de klas uit. Gelukkig was dit de laaste les. Ik liep boos weg naar mijn auto. Ik zocht in mijn schoudertas naar mijn sleutels. "Oh nee" kreunde ik. "Edward heeft ze". Nu moest ik wel op hem wachten waar ik geen zin in had.

Mijn leven in Twilight 2Where stories live. Discover now