Een nieuw gezicht

26 1 0
                                    

Edward pov
Ik stond op in het meertje en zag 2 Victoria's aan elkaars haren trekken. Ik keek naar de linker Victoria en zag dat ze mijn ring om had die ik aan Nikki had gegeven toen we een jaar hadden. Ik liep langzaam naar Carlisle. "Waarom is Nikki Victoria geworden?" vroeg ik. "Om haar af te leiden" zei Carlisle. Emmett snapte het niet en rende op de 2 Victoria's. "Emmett nee" zei Esmé. Hij pakte Nikki ivp Victoria. "Emmett laat los dat is Nikki" zei ik. Emmett keek verward naar mij en toen naar Nikki. "Victoria vlugt" riep Alice en wees naar haar. Emmett liet Nikki los en ze viel op de grond. Victoria 'Nikki' veranderede. Haar roden krullent haar veranderde naar mooi stijl blond haar. Haar kleren veranderde weer naar de kleren van Nikki.

Nikki pov
Ik viel op de grond. Ik sloot mijn ogen en veranderde weer in mezelf. Ik stond op en keek Emmett vuil aan. "Nu is ze ontsnapt" zei ik. Edward gniffelde. "Sorry" zei Emmett. We liepen naar huis en tewijl we terug liepen vertelde Carlisle, Edward en ik wat er gebeurt was tijdens het jagen. Ik keek Edward aan en dacht weer aan die raren droom. Edward zag dat. "Wat is er?" vroeg hij. "Kan ik je even spreken alleen?" vroeg ik. "Ja is goed." We stopte met lopen. "Ga maar we komen zo" zei Edward tegen Carlisle. Hij knikte en de Cullen's liepen verder. "Wat is er?" vroeg Edward. "Nou toen ik bij dat huis op de grond viel kreeg ik een hele raare droom" zei ik. "Hoe kan dat vampieren kunnen niet dromen." "Weet ik maar ik vertel hem toch." Ik vertelde die raare droom. "Das inderdaad raar." "Ja en nu ben ik bang dat dat ook op school gaat gebeuren." "Maak je geen zorgen ik help je wel" zei Edward en deed zijn arm om mijn middel. We liepen naar huis.

De volgende dag moesten we weer naar school. Ik stond voor mijn spiegel en dacht na wat ik aan wilde. Ik sloot mijn ogen dacht aan mezelf met mijn hels blauwen ogen, mijn haar in een kont met plukjes er uit, een donker grijzen broek met gaten, een zwarte shit en een iets donkere huidskleur. Ik opende mij ogen en ik had het aan. Edward kwam naar binnen gelopen. "Wow" zei hij. Ik draaide me om. "Je nieuwe gaven is cool" zei hij. "Thanks" zei ik. "Misschien is het beter als je gewoon je normaale huid doet ander klopt het niet" zei hij. "Maar mijn vriendinnen zijn dit gewend" zei ik. "Ja das waar" zei hij. Hij liep naar mij toe en pakte me bij mijn middel. "Kom dan gaan we" zei hij. We liepen naar de garage en we stapte in de zilvere Volvo. Edward reed met 165 km per uur weg.

Edward pov
Ik stopte de auto op de parkeerplaat van school, stapte uit en deed de deur van Nikki open. "Dankje" zei ze. Ik knikte. We liepen samen naar de ingang. De rest van mijn familie kwamen aan met Jasper's auto. We liepen even naar ze toe om met ze te praten we hadden toch nog 45 minuten voor de 1ste bel. Ineens hoorde we een luide motor. Er kwam een roze, oranje pick-up de parkeerplaats op. Ik en Nikki keken elkaar aan. We zagen een meisje met lang bruin haar uitstappen. "Wie is dat?" vroeg Nikki aan mij. Ik haalde mijn schouders op. "Hebben we iets gemist?" vroeg Jasper over mijn linker schouder. Ik haalde weer mijn schouders op. "Kan je haar gedachten horen?" vroeg Nikki. "Ik ga het proberen" zei ik. Ik sloot me af van al die andere gedachtens en probeerde haar gedachten op te vangen maar het lukte niet. "Het lukt niet ik kan haar gedachten niet lezen" zei ik verbaast. Mijn familie keek me raar aan. Ik haalde mijn schouders op. Ik zag dat Nikki naar iets luisterde. "Ze heet Isabella Swan en ze is van Phoenix hier heen gekomen" zei ze. Ik knikte. Isabella liep langs ons en ze keek naar beneden.

Nikki pov
Het nieuwe meisje Isabella liep langs ons en zag dat Edward naar haar keek. Ik had zijn hand vast en trok hem naar beneden. Edward keek me verbaast aan. We liepen allemaal naar binnen want de bel ging over 5 minuten. "Welke les heb jij zo?" vroeg Alice aan mij. "Engels" zei ik. "Leuk ik Spaans met Emmett. En jij Edward?" vroeg Alice. "Frans met Jasper en daarna bio met Nik" zei hij. Ik knikte. Alice knikte ook en zijn lie naar haar lokaal. Engels en Frans lagen naast elkaar dus liepen Edward en ik samen naar onze les. "Ik zie je zo" zei Edward en ga me een kus. "Ja tot zo" zei ik en liep naar binnen. Ik ging op mijn vaste plek zitten maar Chloë zat niet naast me maar voor me. "Heyy Chloë, waarom zit je daar?" vroeg ik. "Ik moet hier zitten omdat de nieuwe leerling naast jou gaat zitten, vind het wel jammer" zei ze. "Ja ik ook" zei ik. De nieuwe leerling kwam het lokaal binnen gelopen. "Hoe heet ze?" vroeg ik aan Chloë ook al wist ik het al. "Isabella Swan" antwoorde ze. Ik knikte. Ze liep naar mij en ging naast me zitten. "Hai ik ben Nikki Lake, jij bent zeker Isabella Swan" zei ik. "Bella" corigeerde het meisje me. "En hoe vind je het hier in Forks?" vroeg ik. "Beetje nat" zei ze. Ik gniffelde en keek naar buiten het begon te regenen. De les was saai, 1 seconden voor de bel stond ik op en liep naar de deur en wachte bij het Franse lokaal.

Edward pov
Ik liep het Franse lokaal binnen en ging naast Jasper zitten achterin de klas. "Yo" zei Jasper. "Yo" zei ik en we gaven elkaar een box. De les begon. "Frans is zo saai" kreunde Jasper. "Jep" zei ik. Jasper en ik gingen gewoon met elkaar kletsen. Telkens als de docent iets vroeg aan mij las ik zijn gedachten gewoon voor. De les was zo saai dat ik bijna in slaap viel. Dat kan ook niet maar zo genaamt. 1 seconde voor de bel stonden Jasper en ik op en liepen naar de deur. We liepen Nikki tegemoet. "Heyy, hoe was de les?" vroeg ze. "Nhe best saai" zei Jasper en haalde zijn schouders op. "En jou les?" vroeg ik. "Mega saai want Chloë zit niet meer naast me" zei ze eerlijk. "Wat dan?" vroeg ik en we liepen naar de kantine. "Ja nu zit Isabella naast me, en ze is niet echt spraakzaam" zuchte ze. Ik keek achterom en zag Isabella achter ons lopen. Ze keek naar benden en zweeg. Het was nu pauzen want we waren de eerste 2 uur vrij. Mijn familie, Nikki en ik liepen naar de keuken om wat eten te pakken. Ik pakte 1 stuk pizza en water, Nikki ook. "Waarom kopen we steeds eten als we het daarna toch weggooien" vroeg Nikki. "Anders ziet het er raar uit" zei ik. We liepen naar onze vaste tafel. Na de pauzen liepen Rosalie, Alice, Nikki en ik richting het bio lokaal en het wiskunde lokaal. "Jullie hebben zeker wiskunde?" vroeg ik aan Rosalie en Alice. Ze knikte allebei. "En jullie bio" zei Rosalie. "Jep want dat wist ik al" zei Alice. Nikki lachte en we liepen het bio lokaal in.

Nikki pov
Edward en ik gingen op onze vaste plekken zitten. We waren aan het praten over van alles en nog wat. "Je ogen" zei ik. "Hoe kan dat ik heb gisteren nog gejaagt" zei Edward. "Misschien niet genoeg" zei ik. Edward kinkte: "dat kan." Isabella kwam het lokaal binnen gelopen. Edward werd wilt. "Rustig Edwa-" zei ik maar kon mijn zin niet afmaken door de lekkere geur van Isabella's bloed. "Jufvrouw Lake" zei de docent. Ik knikte. "Ga even naast Newton zitten" zei hij. Ik keek naar Mike en toen naar de docent. "Hoezo?" vroeg ik beleeft. "Omdat jufvrouw Swan naast meneer Cullen gaat zitten" zei de docent en wees naar Isabella. Ik keek haar vuil aan en stond lanzaam op. Ik deed mijn schoudertas op mijn schouder. Isabella liep naar mij toen en ik duwde haar zachtjes tegen haar schouder aan en liep naar Mike die helemaal rechts achterin zat. Ik keek naar Edward vanaf mijn plaats naast Mike. Edward zat aan de 3de tafel van voor bij het raam, en ik zat nu aan de andere kant helmaal aan de 5de tafel achterin. Ik was zo boos. Gelukkig praten Edward niet tegen Isabella. Ik keek de hele les vuil naar Isabella. 2 seconde voor de bel stond ik op pakte mijn tas en liep snel weg. Ik had nu zo veel zin om te spijbelen. Ik zag dat Edward achter me aan rende. "Nikki wacht" zei hij maar ik negeerde hem. Ik liep naar de administratie. Hier na had ik gym. "Hallo jufvrouw Lake, kan ik je helpen?" vroeg de mevrouw achter de balie. "Ehm ja ik wilde graag weten of Isabella bij mij in de gymles zit" zei ik. "Even kijken" zei de mevrouw. Ineens ging de deur achter me open. Ik keek over mijn schouder en Edward stond achter me. Ik zuchte. "Ja ze zit bij jou in de gym les" zei de mevrouw. "Kan ik wisselen?" vroeg ik. "Met welke les wil je wisselen?" vroeg ze. Ik keek over mijn schouder en zat dat Edward nog steeds achter me stond. "Of je het nou wil of niet ik ga gym wisselen voor maatschapij met jou" dacht ik want ik wist zeker dat Edward mijn gedachten leesde. Ik keek weer naar de mevrouw. "Maatschapij" zei ik snel. De mevrouw pakte en map en keek of het kon. "Het is goed als je dan maatschapij vrijdag naar gym verandert zo ja dan mag je na de pauzem meteen naar maatschpij" zei ze. "Is goed" zei ik zonder na te denken. Ik liep weg maar Edward hielt me tegen.

Edward pov
Ik snapte niet waarom Nikki zo raar doet. Ik hielt haar tegen en we liepen samen de administratie uit. "Wat heb je toch?" vroeg ik. "Niks" zei ze snel. "Ja wel" zei ik. Ze zuchten. "Oké ik ben boos omdat ik bio niet meer samen heb met jou" zei ze. Ik zuchte. "Zal ik kijken of ik het kan terug draaien?" vroeg ik. Ze keek me aan als of ze water zag branden. "Dat ik ga praten met de docent, dat je weer naast me kan zitten" zuchte ik. Ze knikte: "Graag." We liepen naar de kantien. Ineens ging de bel. "Is de pauzen nu al voorbij?" vroeg ze. "Ja omdat je bij de administratie was" zei ik. "Oh" zei ze. "Yo Edward, yo blondie" zei Emmett. "Yo, Nikki zit nu ook bij ons in maatschapij" zei ik blij. "Echt leuk" zei Emmett en gaf Nikki een box op haar arm. Ze lachte. "Waar is Rosé die zit toch ook bij ons in de les?" vroeg ik. "Ja ze komt zo" zei Emmett. We liepen naar het lokaal. "Heyy sorry dat ik laat ben, sins waneer zit Nikki in onze les" zei Rosalie. "Sins nu" zei Nikki. Na de les gingen we naar huis.

Mijn leven in Twilight 2Where stories live. Discover now