Jacob?

12 1 0
                                    

Nikki pov
Edward stond me op te wachten in de garage. Ik parkeerde mijn auto. Edward deed mijn portier open. Ik grinnikte. "Wat?" zei hij. Ik glimlachte en schudden mijn hoofd. De rest van de nacht deden we niet veel Edward las 4 boeken uit en ik tekende hele mooie dingen. Ik tekende alle Cullen's echt super realisties na.

De volgende dag stond ik vroeg bij mijn auto. "Ehm welk auto was ook al weer van mij?" dacht ik. Ik was gisteren vergeten om mijn auto veranderen. "De linker" zei iemand ineens. Ik schrok en keek achter me. Ik zuchte en schudden mijn hoofd. Edward stond in de deur opening en leunde tegen de deurpost. "Weet je het zeker?" vroeg ik. Hij lachte en wees naar de kentekenplaten. Ik ging voor de auto's staan. Ik lachte. "Wat?" vroeg hij. "Je hebt gelijk" zei ik. "Verander hem maar snel" grinnikte hij. Ik sloot mijn ogen en probeerde een auto te denken. "Ik ken niet alle auto merken" zei ik met mijn ogen dicht. Hij grinnikte. Ik dacht maar aan de zwart Volvo. "Rij je mee of.....?" vroeg ik. "Wat ga je vanmiddag doen?" vroeg hij. "Niks hoezo?" zei ik. "Oh gewoon" zei hij en liep naar mij toe. Hij sloeg zijn handen om mijn middel en ik om zijn nek. Zijn hoofd kwam langzaam naar de mijne. Zijn lippen raakte de mijne en mijn lippen raakte de zijne. Emmett kwam stil de gargae binnen gelopen en ging op de lage kast zitten. "Goedemorgen tortelduifjes" zei hij. We stopte en keken Emmett aan. Hij haalde zijn wenkbrauwen op en neer. Ik zuchte en schudden mijn hoofd. Ik pakte Edward's hand en begelijde hem naar mijn auto. We stapte in en ik gaf plankgas. "Ik ga met Emmett zo naar dat ene park met al die beren" zei Edward toen we bijna bij school waren. Ik keek hem vragend aan. "Is het goed als ik jou auto neem?" vroeg hij. "Eh..." Ik was sprakeloos, hij had dit niet verteld. "Sorry ik had het je moeten vertellen, Emmett kwam er ook 2 uur gelden mee" zei hij. "Geeft niet ik rij wel dan met Jasper mee terug" zei ik. Hij kinkte. Ik reed het schoolplein op. "Weten de docenten dit?" vroeg ik. "Ja ze weten dat ik iets belangrijks moet doen" zei hij. Ik moets lachen en gaf hem mijn sleutels. Ik stapte uit. Hij stapte ook snel uit om me tegen te houden. "Wees voorzichig met bloed en alles, Alice heeft aan mij beloofd om je in de gaten te houden" zei hij. Ik kinkte. "Wees jij maar voorzichtig met mijn auto" plaagte ik. Hij grinnikte. "En laat Emmett niet achter het stuur, hij heeft al 5 auto's vernield dit jaar" plaagte ik. "Doe ik" zei hij. De Cullen's kwamen er aan lopen. "Klaar?" vroeg Emmett. Edward knikte en gaf mij een kus op mijn mond. Alice sloeg haar arm om mijn schouder. Edward stapet in en Emmett ook. Ik zwaaide naar ze en Edward gaf vol gas en reed weg. "Het komt goed" zei Alice. Ik knikte.

Deze hele dag was saai. Het ging prima ik kon me inhouden. Bella was teleurgesteld omdat Edward er niet was. "Net goed" dacht ik. Toen de laatse bel ging liep ik alvast naar Jasper's auto. "Heyy Nikki" hoorde ik een stem zeggen. Ik draaide me om en zag een jongen met kort zwart haar en een getinde huid. "Eh..." zei ik. "Ik ben het Jacob" zei hij. "Oh heyy ik had je niet herkend zonder puntige oren en een vacht" plaagte ik. Hij lachte. "Maar ik snapte dat hele inprenten niet" zei ik. "Oh vergeet dat" zei hij. "Hoezo?" vroeg ik. "Dat was een misverstand" zei hij. Ik glimlachte van opluchting. Bella kwam langs ons lopen. Jacob keek haar aan en was stil, heel stil een beetje te stil. "Eh Jacob? Hallo" zei ik en knipte in mijn vingens voor zijn gezicht. "Ja wat is er?" zeg hij. "Wat is er?" vroeg ik. "Bella Swan ken ik en ze is leuk" zei hij stoer. "Ehm waarom ga je niet vragen om een wandeling toch het word mooi weer vanmiddag" zei ik en keek van Jacob naar Bella. "Ja goed idee" zei hij en liep weg. Ik glimlachte. "Hai Nik kom je dan gaan we" zei Jasper. Ik keek naast me en Jasper, Alice en Rosalie kwamen aan lopen. Ik knikte. "Mag ik pliese rijden" smeekte ik Jasper. "Nou voor uit" zei Jasper en gaf mij zijn sleutels. "Yes dankje" zei ik en gaf hem een knuffel. Ik gaf gas en we reden naar huis.

Edward pov
Ik wilde niet weg maar het moest van Carlisle en Emmett. Ik zuchte. "Wat is er?" vroeg Emmett. "Ik wil niet weg maar het moet" zei ik. "Van wegen Nik?" vroeg hij. Ik knikte. "Waarom bel je haar niet om te vragen of ze naar ons toe komt" zei hij. Ik keek hem aan en trok een gezicht. "Wat?" vroeg hij. Ik zuchte en schudden mijn hoofd. "Laat maar" zei ik. Ik reed door en we waren er bijna. "Kom we zijn er" zei ik. Ik stapte uit en Emmett ook. "Klaar?" vroeg ik. Emmett knikte. We rende het bos in.

Nikki pov
Ik parkeerde Jasper's auto in de garage en gaf zijn sleutels. Carlisle kwam naar mij toe. "Hai Nik, ehm ik heb een vraagje" zei hij. Ik knikte. "Omdat je zo graag dokter wilt worden en je moet oefenen om geen mensenbloed te drinken, wil je zo mee naar het ziekenhuis?" vroeg hij. "Ja lijkt me leuk" zei ik. "Als we iets met bloed moeten doen mag je weg gaan" zei hij. Ik knikte. "Kom dan gaan we" zei hij. Ik stapte in zijn auto en we reden weg. "Ik beschou je gewoon als stagere" zei hij. "Oké, lijkt me leuk" zei ik. "Wat doe je allemaal eigenlijk na bloed dan?" vroeg ik. Ik controleer mensen hun bloed druk hun hard slag, dat soort dingen" zei hij. "Cool" zei ik. We reden de parkeerplaats op van het ziekenhuis.

Mijn leven in Twilight 2Where stories live. Discover now