Part 3:Talking with him

1K 55 2
                                    

Ustala sam ranije da bih mogla obici London. Fakultet mi pocinje za 10 dana tako da imam dovoljno vremena za sve.

Jos se uvijek nisam raspakovala, jer mi je iskreno bilo mrsko. Uzela sam ranac, otvorila ga i izvadila neseser. Primjetila sam da mi nedostaje knjiga koja je nekako dosla do mene. 'Nema veze, svejedno ne bih imala vremena da je procitam' rekla sam sama sebi.

Uzela sam crni cesalj iz nesesera i pocesljala moju dugu, crnu kosu. Napunila sam kadu tople vode i usla u nju, jer me je stomak 'rasturao'.

...

Evo me hodam kao neka budala po nekom zabacenom parku i umirem od bolova jer glupi PMS.

"Hej, pa to je moja knjiga!"

/Harry Styles POV/

Sjedim na nekoj staroj klupici, gdje hvala bogu nema nigdje nikoga, ali za svaki slucaj stavio sam kapu i naocare.

Sjedim i citam onu bajku kao neki beskucnik, ali sta da radim kad je zarazna. Koja sam budala sutra cu poceti gledati Pepa Prase i Doru Istrazitelj ili kako vec.

"Hej, pa to je moja knjiga!" Prekinuo je neki glasic koji je bio ispred mene. Podigao sam pogled i ugledao prezgodnu curu, sa dugom crnom kosom i crnim ocima. Prelijepa je.

"Tvoja? Izvini, nasao sam je na aerodromu. Izvoli" Presao sam rukom preko knjige i ona je zasvjetlila,

"Okej, cudno" Rekla je i ona je presla rukom preko knjige. Odjednom je knjiga postala veca, vise stranica je imala.

Djevojka ju je otvorila i pocela citati.

"Sta pise?" Upitao sam znatizeljno.

Pogledala me je cudna, prisla i podigla majicu gledajuci u predio oko mojih rebara.

"Oho curo, ako zelis gledati moje plocice prvo se moramo malo bolje upoznati" Rekao sam sa zavodivljim osmijeom

"Daj suti. Imamo problem" Rekla je sva crvena u licu. Da, to je onaj tip osobe koja se crveni za svaku sitnicu, ali mi je slatka.

"Ti mozda da, meni je savrseno u zivotu" Odgovorio sam

"Haha" sarkasticno se nasmijala "Mislim da ti sada nece biti" Podigla je majicu i pokazala mi oziljak identican mome samo sto je njen na lijevoj strani "I sta sada?" upitao sam "U knjizi pise da naslednice te zene, cure ili kakogod imaju identican oziljak sa lijeve i desne strane" Rekla je u jednom dahu. "I ti sad u to vjerujes? Koliko ljudi imaju isti oziljak?"

"Ali..." Zapocela je ali sam je ja prekinuo. "Ah, sad znam u cemu je problem. Ti si sigurno neki fan koji zeli autogram" Izvadio sam papir i olovku i potpisao sam se. "Izvoli..." Rekao sam i cekao njen odgovor "Jelena, a mogu li ja pogoditi tvoje ime?" Rekla je. Ajde nek se igra cura. "Pogodi" rekao sam. " Maloumna Retardirana Kretencina" Rekla je i bacila pocijepani papir meni u lice. Uuu nisko.

"Vidit cemo se mi jos, i izvoli tvoju vudu-dzudu, hu ha, abrakadabra knjigu." Pomalo iznervirano sam rekao jer me nervira kad se neka cura pravi jaca nego sto jeste.

"Okej, a izvoli ti jedno ogledalo jer izgleda ne mozes ni 5 sekundi bez sam sebe, sebicni, perverzni idiote" Dala mi je ogledalo iz neke torbice i otisla. "Hvala, radije cu gledati sam sebe u napustenom parku nego tvoju zadnjicu" Povikao sam. Ova cura me previse izludjuje. "Oh izvini ali moja zadnjica je ljepsa od citavog tvog odvratnog tijela! I imas noge kao moja rodica od 14 godina" Povikala je sa udaljenosti oko 20 koraka.

"E pa ti kao moj rodjak od 14 godina!" I ja sam povikao vec vidno iznerviran. " Ti nemas rodjaka od 14 godina, glupane. Izmisli svoju recenicu" Opet je dovikala. Au sto se ova voli svadjat. "Znas sta. Adio, pametniji popusta" Rekao sam joj. Jer je vise nisam mogao slusati.

Find UsWhere stories live. Discover now