30# úlomok-Hailey & Chloe

3.8K 330 49
                                    

Kráčala som po školskej chodbe. V hlave som si stále prechádzala rande s Loganom. Povedal, že to môžeme len vyskúšať. Páčim sa mu. Možno sa aj on páči mne. Ale nie som do neho zaľúbená. Cítim sa zle. Akoby som ho podviedla, čo je hlúposť, pretože spolu nechodíme a s Moralesom som nič nemala, ale ten pocit pretrvával. Nechcem mu motať hlavu. Nechcem mu ublížiť. Logan si to nezaslúži. Od toho večera ubehlo niekoľko dní. Sem-tam sme si napísali, pričom som sa triasla ako osika, či bude sa opýta, či s ním chcem byť. Ale neurobil to. Nič nenaznačoval. Možno si to rozmyslel. Alebo možno na mňa len nechce tlačiť. Neviem, no cítim, akoby mi na pleciach ležalo závažie. Dievčatá to nechápali.

Kelsey sa hneď vypytovala. Len čo som prišla domov, ledva som sa stihla osprchovať a už mi volala, ako to dopadlo. Však ma špehovala, tak čo chce ešte vedieť? Povedala som jej, že to rande bolo úžasné. Logan je veľmi šarmantný a pozorný, ale zároveň som sa jej priznala, že sa pri ňom nejdem zblázniť, ako pri Moralesovi. Vtedy na druhej strane zostalo ticho. Po pár sekundách sa Kels ticho opýtala, ako to myslím. Snažila som sa jej vysvetliť svoje pocity. Potom sa ma opýtala, či nechcem Dylana len preto, že on mňa nie? Je preukázané, že nás viac priťahujú ľudia, čo nás odmietajú. Zvláštne, však? Kelsey tvrdí, že si to mám v hlave ujasniť, s čím som súhlasila. 

Na druhý deň vyzvedala Hailey, ktorá so mnou trávila stále viac času. Znova som všetko opakovala. Hailey tvrdí, že s Loganom sa k sebe perfektne hodíme. Ja si to nemyslím, čo som jej aj povedala. Ona len pretočila očami, keď som spomenula, že on je pán Dokonalý a ja slečna Nemožná. Vraj sa protiklady priťahujú a nemožná vôbec nie som. Myslí si, že by som to s Loganom mala skúsiť. Vraj sa nejdeme brať. Som mladá a mám skúšať. Možno neskôr zistím, že som do neho zamilovaná. Hailey nevie, že mám oči len pre Moralesa. Myslí si, že za mňa hovorí strach.

Chloe s April o ničom nevedeli. April mala veľa práce so školou a pomáhala ešte aj Harrymu a Thomasovi. Chloe sa so mnou veľmi nerozprávala a keď už, zväčša sa sťažovala na Hailey. Zle sa mi to počúvalo, takže som väčšinou sa snažila iba počúvať. Nehovorila som jej svoj názor. Pretože, keď som tak Chloe počúvala, viac som dávala za pravdu Hailey. No, v jeden deň som to už nevydržala.  



Čakala som na obed, keď sa za mňa postavila Kelsey a dôverne sa ku mne naklonila, aby mi mohla pošepkať nejakú pikantnú záležitosť.

„Počula si to?" zašepkala.

„Čo?"

„Hailey sa rozišla s Chloe."

„Čože?" 

„Videla som to náhodou. Kráčala som po chodbe, keď sa Hailey rozzúrene postavila pred Chloe a začala po nej kričať, ako si to predstavuje, ako dlho ju mieni ignorovať. Pýtala sa jej, ako to medzi nimi teda je. No a poznáš Chloe. Bola červená od zlosti a mlčala. Nič nepovedala! Nepovedala Hailey ani slovo, iba na ňu civela. Hailey to ešte viac vytočilo. Normálne po nej zjačala, že ako chce, že spolu skončili. Bolo to dosť desivé. Potom sa zvrtla a utekala preč. Na francúzštinu neprišla. Hľadala som ju, no nikde nie je," hovorila rýchlo Kelsey. Spadla mi sánka.

„Hailey mala toho skutočne dosť."

„Isto ti povedala viac ako mne, no Chloe sa k nej, podľa, mňa správala fakt odporne."

Prikývla som.

„Takže si ju nenašla?" opýtala som sa.

„Nie. Ale skúsim zistiť, kde je. Možno to niekto bude vedieť."

Úlomky sklaWhere stories live. Discover now