83. launch the beast

2K 123 6
                                    

"Klidně by se ti sem někdo vloupal a ty bys o tom ani nevěděla." řekl Harry, když se objevil znenadání za mnou, sledovala jsem televizi no!

"Neříkal jsi mi náhodou ještě včera večer, že se vrátíš až o dva dny později?" zeptala jsem se ho, když po něm dávno skákala Dixi, chyběl jí taky.

"Tohle má být přivítání?" zeptal se mě s úšklebkem. Jen jsem seděla dál a dívala se na něj, jen jsem roztáhla ruce na znak objetí a usmála se k tomu. Tak jen přeskočil celý gauč a vrhl se mi do objetí, následně mě začal líbat jako by mě sto let neviděl nebo by to mělo být naposledy.

"Mám na tebe chuť. Strašně jsi mi chyběla." líbal mě dál, teď myslím, že to vypadá, že mu chyběl spíš sex, než já.

"Harry, ale já nemůžu." řekla jsem mu.

"Svoje dny jsi měla mít před šesti dny. Máš zpoždění?" zeptal se mě nechápavě, takže si jako vede nějaký záznam nebo co? A jo vlastně, vede.. v aplikaci v telefonu.

"Ne, jen.. nedovolím ti sex, dokud nebudeš mít kondom." řekla jsem mu.

"Nikdy jsem ho neměl, proč teď jo?" zeptal se mě a mírně se zamračil.

"Víš jak jsem byla u té doktorky.. tak nějak se přišlo na to, že mi to jistým způsobem škodí, proto se musím rozmyslet co jiné jako antikoncepci chci, protože prášky nemůžu, chápeš už?" z toho mi bylo tak nevolno,..

"Co ti je? Jak ti to škodí? Jsi v pořádku?" zeptal se mě.

"Jo, jsem v pohodě. Jen nesmím nějaký čas alkohol." au, moje játra. Zvláštní, že mi to nic nedělalo celkem dlouhou dobu.

"Zatím to zní, jako bys byla těhotná." usmál se, zamračila jsem se na něj.

"Tajíš mi něco?" zeptal se podezíravě.

"Jo, jsem v tom." řekla jsem mu a čekala na jeho reakci, držela jsem si úspěšně poker face. Ale on se jen usmál a dal mi pusu, jako vážně?

"A já si myslel, že jsi přibrala jenom z toho jak pořád jen jíš." obmotal svoje paže kolem mého pasu a hlavu si dal na moje břicho, byl rozpláclí na gauči, na které jsem seděla, právě řekl že jsem tlustá?

"Nenávidím tě." řekla jsem mu, on dobře ví, že těhotná nejsem, to bych vyšilovala úplně jinak.

"Co to kecáš? Miluješ mě. Stejně jako já tebe a to malé." usmál se zase.

"Ty jsi idiot, Harolde." vstala jsem, takže jsem mu dala facku mým pupkem, který je očividně tak velký, že ho nikdo nepřehlédne!

"Proč bych byl idiot?" zeptal se mě blbě.

"Právě jsi mi naznačil, že jsem tlustá!" řekla jsem mu vyčítavě.

"Ale lásko, to budeš ještě víc, když ti poroste mimčo." řekl se smíchem, nevím co je na tom vtipné. Aha, takže on si myslí, že bych při neplánovaném těhotenství byla v klidu. Aha! Vůbec mě v tom případě nezná.

"Jenže to bude možná až za pár let, pokud vůbec, protože brzo tě tak kopnu, že děti už nebudeš moct mít!" řekla jsem, máchala jsem rukama a zvyšovala hlas, bolí mě z toho v krku.

"Takže těhotná nejsi a já mám jít pro ty kondomy?" zeptal se opatrně.

"Nejsem těhotná a ty kondomy potřebovat nebudeš, protože si nevrzneš!" řekla jsem mu.

"Lásko já to tak nemyslel." řekl a šel mě obejmout.

"Pojeb se, Harry." řekla jsem a chtěla jsem jít pryč, ale jsme u nás, tak kam můžu jít? Naštval by se, kdybych šla do starého bytu.

"Ne, já chci první jebat tebe, lásko." řekl mi a objal mě, když jsem mu byla otočená zády. Vždyť já jsem nepřibrala!

"Dělal jsem si srandu, nepřibrala jsi. To jen to volné tričko klame, jinak si pořád stejné párátko jako před týdnem." usmál se a otočil si mě k sobě. Jsem uražená. Cvičím a bude si mě dobírat, že jsem přibrala? Tak tohle teda né!

"I když já bych byl možná i rád, kdybys přibrala. Zvlášť tady." píchnul mě do břicha. Tak to teda ne!

"Fajn, jen si posluš, vypusť ty bestie, no pojď. Nebudu se bránit. Nemusíš ani pro kondomy, na co, když chceš mít dítě. Ale až tě můj táta bude chtít zabít, nebudu tě bránit." řekla jsem mu a dala jsem ruce podél mého těla, na znak toho, ať si se mnou dělá co chce, i když moc dobře věděl, že teď nic dělat nemůže, protože jsem naštvaná. Teda myslela jsem si, že to ví do té doby, dokud jen nepokrčil rameny a jen mě nevzal jako pytel brambor. Položil mě až v ložnici na postel. Tričko už měl dávno dole, teď si rozepínal kalhoty, které stáhl spolu s boxerkami, mě svlékl také celou. To si dělá prdel, on to vážně udělá. Fakt chce mít dítě, jestli nepřestane, tak ho zabiju.

"Jsem rád, že souhlasíš s tím, mít se mnou děti. Slibuju, že budu ten nejlepší táta, lásko." usmál se naposledy, než mě nastavil, aby do mě dal svou věc. Už jsem cítila, jak se mě to dotklo, než jsem zareagovala.

"Dost! Já s tebou nechci mít děti! Nechci!" řekla jsem a až moc rychle jsem vyletěla z postele, než bude pozdě a oba bychom byli mimo. Díval se na mě zraněně, vážně ublíženě, teď už i skleněně. Najednou přerušil oční kontakt a začal se oblékat, netrvalo to dlouho a už byl celý oblečený, vydal se pryč, pryč ode mě.

"Harry. Harry, kam to jdeš?" zeptala jsem se ho, když si nazouval boty u dveří od mého bytu.

"Nikdy?" zeptal se mě slabě, mohla jsem říct, že bude za chvilku plakat. Nechtěla jsem ho tak vidět. Ale co nikdy? Teď jsem to nechápala já, dívala jsem se zmateně, nic jsem neříkala.

"Harry-"

"Ne, nejspíš vím odpověď." řekl slabě a jeho první kapka slzy vypadla z jeho oka.

"Ale Harry," chtěla jsem vzít jeho ruku, ale nenechal na sebe sáhnout, už vím, jak se cítí, když mám svoje dny a nenechám na sebe sáhnout.

"Nech mě." řekl jen a opustil náš dům. Fajn, posrala jsem to, ale on reaguje přehnaně.

Assume || h.s. ✔Where stories live. Discover now