Race

1.2K 41 3
                                    

Stál jsem tam, pohlcen nervozitou z nastávajícího závodu. Prahnoucí slunce, které mě jinak lehce obalovalo vzrušením z přicházejícího léta, mi dnes přišlo přespříliš otravné a stupňovalo mojí nervozitu kapičkami potu, které se mi tvořily na čele. V závodech většinou vyhrávám, ale dnešní závod bude jiný, než ty předešlé. Tenhle závod rozhodne o mém budoucím postavení v nové společnosti, v novém městě. Podle toho, co jsem slyšel, můj protivník patří mezi nejlepší z nejlepších. Kdysi jsem byl také nejlepší, ale tuhle minulost jsem nechal více, jak tisíc mil za sebou.

,,Ty jsi Jason Turner?‘‘ vysvobodil mně ze sebeužírání sebevědomý ženský hlas. Zvedl jsem hlavu.

,,Máš pěkný auto.‘‘ bříšky prstů přejížděla po tmavě modré kapotě mého Mustanga a oči měla stále jen na mém autě.

,,Mustangy miluju.‘‘ věnovala mi krátký pohled a jemně se kousla do rtu. Hlasitě jsem polkl. Byla tak zatraceně sexy, že to snad nebylo ani možné. Sebevědomí jí také nechybělo, přímo z ní sršelo a to mě přitahovalo ještě více. Její sebevědomí jí dělalo ještě více sexy, než je.

,,A ty jsi?‘‘ nadzvedl jsem obočí. Konečně jsem se odhodlal promluvit na tu neznámou krásku.

,,Kdo jsem?‘‘ přemístila svůj pohled na mne a mě se zrychlil tep. V jejích šedo-modrých očích jsem se ztrácel jako prsten, který spadl do hluboké tůně. Bylo těžké ho vytáhnout zpět z vody, z jejích očí jsem nemohl uniknout.

Udělala dva krátké krůčky a mučivě pomalu se přibližovala k mé tváři. Nasával jsem její vůni, voněla neodolatelně, jako oceán. Měl jsem, co dělat, abych se udržel a zachoval klid. Jemně mi šeptla do ucha, až mé tělo pokryla husí kůže.

,,Jsem tvůj nepřítel.‘‘ šibalsky na mně mrkla a s úsměvem, který jí pohrával na rtech, se ztratila stejně tak, jako se objevila. Z ničeho nic.

RaceWhere stories live. Discover now