Yecüc ve Mecüc Son

214 11 15
                                    

ve dışarı çıkıp tüm dünyayı istila etmek için belli bir vakti bekliyor oyuk dünya teorisi yani dünyanın altında bir takım canlıların yaşadığı fikri bir çok araştırmacı için yecüc mecüc kavimleri ile ilgili en mantıklı cevap olarak karşımıza çıkıyor hem de sadece islam da deil diğer dinlerde de yecüc mecüc konusu incil ve tevratda  da aynı şekilde yer altında yaşayan dünyayı istila edecek ve büyük bir şer saçacak sıradışı varlıklardan oluşan bir topluluk olarak geçiyor. 

Gathering darkness şarkısıyla okuyun

Bazı araştırmacılar da yecüc mecüc saldırılarının bir virüs sonucu insanlığa yayılacak hastalıkları ya da dünya dışından gelecek olan bir istila olabileceği konusunda sağlam deliller koyuyor yabancı bir çok filmde ki dünya genelinde meydana gelen ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bazı araştırmacılar da yecüc mecüc saldırılarının bir virüs sonucu insanlığa yayılacak hastalıkları ya da dünya dışından gelecek olan bir istila olabileceği konusunda sağlam deliller koyuyor yabancı bir çok filmde ki dünya genelinde meydana gelen uzaylı zombi veya garip varlıkların konusuda bu dini kitaplar da anlatılan  yecüc mecüc den esinlenerek  sinemaya aktarılmıştır şimdi size ilginç bir film de geçen yecüc ve mecüc anlatımını yecüc ve mecüc milletiyle ne kadar benzeştiğini gösterir filmin adı 13. savaşçı. 

Dikkat edin 13 film de 13 numaralı savaşçı müslüman bir araptır ve bazı kuzey avrupalı savaşçıların arasına katılır kuzey avrupalı savaşçıların olduğu bölgeler de nereden geldiği bilinmeyen bir takım varlıklar bir çok şehri istila edip insanları k...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dikkat edin 13 film de 13 numaralı savaşçı müslüman bir araptır ve bazı kuzey avrupalı savaşçıların arasına katılır kuzey avrupalı savaşçıların olduğu bölgeler de nereden geldiği bilinmeyen bir takım varlıklar bir çok şehri istila edip insanları katletmişler filmin ilerleyen kısımların da bu varlıkların yer altın daki gizli bir bölgeden çıkarak geldiği anlaşılıyor dikkat edin müslüman bir savaşçı ve yerin altından gelen istilacı canavar  bir topluluk bu gibi konular Hollywood filmlerin de çok sık işlenmiştir.  

  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Cinler Hakkında Bilinmeyenler Ve Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now