İnşirah Cinleri Son

1K 12 29
                                    

   babamda kimin evlenmek istediğinde sorduğundada hoca bunu ben söyleyemem , eğer söylersem bu gece gelir ve beni döverler demiş. Babam, bunu bana anlatınca korkum daha da arttı. "Neler oluyor!" diye soruyordum kendime. Sonra, bir gece rüyama o kadın geldi ve yine "Seni oğlumla evlendireceğim." dedi. Oğlu ise ufak tefek siyah yüzlü bir varlıktı ve ürkütücü bir gülümsemeyle bana bakıyordu. Korkarak uyandım bismillahirrahmanirrahim ellerimde kınalar vardı.   

  Bana birileri şaka yapıyor olamazdı çünkü evimde sadece annem ve babam ile yaşıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Bana birileri şaka yapıyor olamazdı çünkü evimde sadece annem ve babam ile yaşıyordum. bu sefer durumu aileme anlattığımda hocaya kendim gitmek istediğimi söyledim.  

  Rüyamdaki gördüğümde beyaz saçlı yaşlı kadını görüyordum. Hoca rüyanda gördüğün cinni omu diye sordu evet dedim. Hocanın anlattığına göre bir şekilde cinnilerin yaşadığı yerden geçtiğimi bunun üzerinede bu yaşlı çirkin kadınını dikkatini çekerek oğluna almak istediğini söyledi. İnşirah cinnilerinin tam olarak nasıl musallat oldukları bilinmesede. Kuran ile uğraşılması gibi durumların sonucunda insanlar ile karşılaştıkları bilinmektedir. 

LÜTFEN YORUM YAPALIM YORUM YAPMANIZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ💛💛💛💙💙💙

Cinler Hakkında Bilinmeyenler Ve Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now