47.Fejezet

1.6K 174 50
                                    

Todoroki Pov.

Napokon belül már elindult a keresés Midoriya és Kofuyu után. Kofuyut feljelentette az U.A tanári kara olyan információk kiszivárogtatása miatt amiknek sohasem lett volna szabad napvilágot látniuk.

Janna hirtelen felszívódott, néhány fontos irat is eltűnt a diákokról, és a tanárokról is az irodából. Erősítettük az iskola védelmét különböző felszerelésekkel. A tanítás folyamata felgyorsult, hogy minél hamarabb hősökké faraghassák a diákokat.

-Aizawa, mi történik ha nem találjuk meg őket?-Kérdeztem.

-Nem tudom.. de semmi jó nem sülhet ki belőle.

-Tegnap átrágtam az összes feljegyzést erről.. és az előzményekre is gondoltam. Nem akarok itt senkit megijeszteni.. de az egész olyan, mintha egy jól kigondolt terv része lenne.-Néztem fel a volt tanáromra aki semmit nem értő fejjel meredt rám.

-Mire gondolsz?-Kérdezte meg All-Might.

-Nem biztos.. ez csak feltevés. De gondoljatok bele. 8 hónapja foglalták el az iskolát.. azóta eltelt 2 hónap. De.. ott minden olyan könnyen ment. Apám volt az egészben a fő ember. Őt mégis csak a végén láttuk. Itt volt nektek Janna, aki segített már előbb is.. aztán hirtelen csak úgy összefutunk a húgával Kofuyuval.. aki ráadásul még segít is nekünk. Minden túl egyszerűen jött. Ezután Kofuyu információkat szivárogtatott ki rólunk, és eltűntek. Midoriyával együtt. Utána eltűnt Janna is. Iratok is. Mintha.. minden lépésünket előre látnák..-Fejeztem be a mondandóm.

-Ez nem..-Rázta meg a fejét Mic.-Nem sétálhattunk volna bele a csapdájukba ennyire! Mind hősök vagyunk!

-Igen.. De All-Might is elvesztette az erejét.. Ők meg ott vannak teljes erővel. Talán.. nem ez volt a céljuk? Lerombolnak minket.. újjá építünk mindent. És akkor ejtik a végső támadást.-Gondolkozott el Nezu.

-Minden esetre, jobb félni mint megijedni. Todoroki Fiú.. Okos dolgot mondtál most el nekünk. A mai megbeszélést függesszük fel. Későre jár.. Menjetek az iskola falához, ha bármi gyanús van riasszátok a tanárokat.

-Rendben..-Mondtam majd kimentem az irodából vissza a szobánkba. Katsuki az ágyon aludt, egyenletesen szuszogott a takarót ölelgetve. Körülötte meg, szokás szerint rendetlenség volt. A ruhái a földre dobva. 

Megfogtam őket és a szennyes kosárba tettem. Ezután odamentem hozzá és leültem mellé az ágyra. A fejét kezdtem simogatni így próbáltam felkelteni.

-Hm?..-Nyitotta fel a szemeit és álmosan tekintett végig rajtam.-Mi volt a megbeszélésen?

-Elmondtam nekik amit neked is.. és szerintem tényleg erről lesz szó. Az csak az előjele volt mindennek.. az igazi csapások ezek után fognak majd jönni.

-Úgy gondolod?

-Igen..

-Akkor mindegyiket kicsináljuk majd..-Nyújtózkodott és kikelt az ágyból. Felvett valami ruhát magára.

-Egyáltalán nem félsz? 

-Kellene? Erősek vagyunk.. Már a profi hősök közt is bent vagyunk.. még ha csak az utolsó néhány közt is. Ha legyőzzük őket sokkal előrébb kerülhetünk.

-Neked komolyan csak ez jár a fejedbe?

-Igen.. irritál mikor előttem vannak az emberek. Ha első leszek senki sem fog pofázni...

-Gyerünk..-Megfogtam a kezét.

Kimentünk a falra, ott leültünk az egyik fenti oszlopnak támaszkodva és csak bámészkodtunk. Soha nem jött senki aki megtámadhatná az iskolát. Nem is gondoltam hogy bármikor is jönne.

-Shoto..-Érintette meg a vállam a mellettem lévő.-Nézd..-Mutatott 2 alakra a sötétben nem messze innen. Nem pont itt voltak, de az árnyékaik ide tartottak.

-Ki az?..-Hunyorítottam hogy lássak bármit.

-Nem tudom.. de ide jönnek.-Állt fel Bakugo és kiroppantotta az ujjait.-Végre valami érdekes..

-Ne menj oda! Lehet hogy nem is ide jönnek..

-Nem? Nézz már oda, egyenesen a kapu felé jönnek.

-Igaz..-Szorítottam egymásnak az ajkaim, majd a zsebembe nyúltam és kivettem a kis riasztó készüléket. Megnyomtam rajta a gombot így riasztva a tanárokat.

Szóval..  ez a mostani nyugalom ami volt csak a vihar előtti csend lett volna?

[Hellou nép! Bocsánat ez a fejezet kicsit laposabbra sikerült mint a többi, de a következőt majd feldobom valamivel. Oh.. kíváncsi vagyok valaki innen emlékszik e a régi Kajmános üzleteimre. Akik még az ereris korszakomban olvastak azok biztos xD De azért érdekel hogy van e vki.]

#Hólapát

𝓣𝓮𝓼𝓽𝓸𝓻 [ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓢𝓱𝓸𝓾𝓽𝓸 𝔁 𝓚𝓪𝓽𝓼𝓾𝓴𝓲•Where stories live. Discover now