7.Fejezet

2.3K 216 84
                                    

Todoroki Pov.

-Hé... Kurogiri, eressz be.

-Anyádhoz jöttél?

-Igen.-Válaszoltam ő pedig kinyitotta a kaput, besétáltam rajta, majd a házba utána a szobába mibe anyám tartózkodik. Még mindig az a szoba.. semmit sem változott az első itt tartózkodásom óta. Anyám ugyanúgy a ráccsal elfedett hely mögött ül és sír. Dabi a fotelben Shigaraki Tomura ölében.

-Shoto-chan! Hát itt vagy!-Csapta össze a tenyerét Dabi és fel is kelt Shigaraki öléből aki erre csak vigyorogni kezdett.-Hát nem szuper?! Újra egybe a család. Már csak apád hiányzik az idilből. 

Nem is figyeltem arra amit mondott, csak odasétáltam a rácsokhoz. Addigra anyám is közvetlenül a rács mögött ült.

-Anya...-Elmosolyodtam látva hogy jól van, majd hirtelen lendült a keze kinyúlt a rácson és pofán vágott.

-Te retkes kölyök! Hogy mersz idejönni!?-Anyám ordított, én az előbb megcsapott területre emeltem a kezem.

-Mi..? a baj?...

-Mit tanítottam én neked? Biztosan nem azt hogy más férfiak nemi szervét szopkodd.

-De anya... csak így..

-Nem érdekel! Tűnj a szemem elől! Te nem az én fiam vagy!

-Anya...

-Te... szörnyeteg.. te is olyan leszel mint az apád..

-Nem, anya!...-Megfogtam a rácsokat.

-Tűnj innen! Csak apádat látom benned!

-Anya..-Kuncogás hallatszott a hátam mögül. Dabi hangja volt.-Te szemét!-Felkeltem a földről és felé rohantam. Felemeltem a kezem és be akartam húzni neki. Az arca előtt megállt a kezem. Shigaraki repkedő keze állította meg.

-Nana..-Mondta.-Ilyet nem szabad Shoto.

-Shoto-chan olyan kis agresszív vagy...-Megsimította a fejemet, ezután belemarkolt a hajamba és a földbe döngölte a fejem. Egy fájdalmas nyögést hallattam. Ezután felhúzott a földről. A hátamba térdelt és szembenézetett anyámmal. Az orrom vérzett.

-Látja asszonyom?-Kuncogott.-Ennyire szereti önt a maga fia... szenved önért.-Lehajolt a fülemhez és végigcsókolta. A hajamat még mindig fogta és egyenesbe tartott. A tenyerét a mellkasomra vezette és körözött kicsit a bimbómon.

-Szemét!...-Mondtam ökölbe szorított kezekkel. Megint megaláznak... De a legnagyobb baj hogy az ilyenfajta érintéseket.. a mellkasomon, a fülemen.. ahh érzékeny a testem. Akárki érinti.. akármennyire is undorodok tőle... felizgat.

-No lám..-Kuncogott Shigaraki és közelebb lépett hozzám.-Nézz csak oda.-Mutatott rá arra amit éppen néz. Erre Dabi is kuncogni kezdett. Shigaraki ledobta a cipőt a lábáról és az ágyékomra lépett, nem erősen csak éppen hogy megnyomta. Hátravágtam a fejem amit visszanyomott Dabi.

-Mocskos kölyök!-Ordított anyám.-Hogy merészelsz így reagálni ezeknek az érintésére?

Nem az én hibám... nem...

Hirtelen Dabi elengedte a fejem és a földre borultam. Elmentek a közelemből otthagytak a földön. Ők kimentek a szobából.

-Takarodj innen büdös kölök..!-Csak folytatta az ordítást az anyám, én pedig csak pislogtam a semmibe. Lassacskán óvatosan feltápászkodtam a földről. A fehér ingem kissé véres volt még az arcom miatt, lecsöpöghetett róla a vér. A nadrágomon ott volt Shigaraki lábnyoma 

Bakugo Pov.

-Hol a rákban van már istenem?!-Járkáltam össze vissza Todoroki szobájában. Toporzékoltam, eltörtem pár dolgát. Hol a fotelében ültem, hol a földön hol pedig csak járkálgattam. Késő volt már, fáradt voltam, befeküdtem az ágyába hogy lazítsak kicsit. Az egésznek pontosan olyan illata volt mint neki mikor átöleltem... vagyis átöleltette magát.

Észre sem vettem, de elaludtam. Később ablakcsapódásra keltem fel.

[Mondtam hogy sok benne a pikáns jelenet :c és nem is az utolsó. Éss oh YEEEAAH még több konfliktus. Taszítsuk lelki terrorba a szereplőket... oh Cedari te kis szadimadár. Ismét nincs több hozzáfűznivalóm XD Hellou]

Szexy ez a Bakugo.. elfogadnám..

 elfogadnám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝓣𝓮𝓼𝓽𝓸𝓻 [ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓢𝓱𝓸𝓾𝓽𝓸 𝔁 𝓚𝓪𝓽𝓼𝓾𝓴𝓲•Where stories live. Discover now