38.Fejezet

1.7K 190 40
                                    

Bakugo Pov.

Teljesen összezavarodtam. Nem elég hogy a fedetlen felsőteste van előttem.. Csak egy kis anyag takarja el a csípője alatt lévő részt is...

Ráadásul.. teljesen, összeér a testünk.. ez kurvára nem jó..

A víz felszínét pásztáztam még a lépcsőn ülve is, majd úgy döntöttem ideje megemberelnem magam, így ránéztem. Először a haját láttam meg, kissé nedves volt, csöpögött róla a víz, belelógott a szemeibe. Következőnek a felemás szemeit fedeztem fel, teljesen megbabonáztak. Eközben a tudtomon kívül szorítottam meg a mellettem ülő derekát.

Ne.. nem szabad. Ne nézz lejjebb.

A szemeim kicsit lejjebb vezettem. Az ajkaiig. A duzzadt, harapnivaló ajkai.. órákig tudnám csókolni.

Miért nem hallgatok magamra?! Nem kellett volna ránéznem! Basszus.

Elemeztem a fiú összképén.. és újra megfogalmazódott bennem a tökéletes szó teljes egésze. Ahogy a haja ellepi a homlokát.. és néhol a szemébe lóg. A szemei.. az arca, ahogy azzal a vadító tekintettel néz rám. És a szája.. 

Észrevettem hogy túl sok ideje bámulom a száját így felnéztem a szemeibe. És.. észrevettem, hogy ő is ugyanazt a részem nézte mint amit én. Az ajkaimon volt a tekintete, ő is belenézett a szemeimbe, amitől ijedtségembe ismét a vízre néztem, de egyből vissza is rá. Túl jó őt látni.. 

A mellettem levő lehunyta a szemeit, de nem mozdult. 

M-Most.. mit akar?

Todoroki Pov.

Amint ismét rám nézett Katsuki úgy döntöttem zöld utat adok neki. Ez burkolt jelentés. Tudnia kell mit jelent, de el is utasíthatja.

Lehunytam a szemeim és vártam hogy történjen valami.

Nemsokkal később a kezét éreztem meg magamon, először csak az államon, utána végigsimított az egész arcomon. Az egyik lábát átrakta a másik oldalamra és az ölembe ült.

Erre viszont nem számítottam. De nem nyitottam ki a szemem. Hagytam, had csinálja amit akar. Mivel nem csináltam semmit ezért ezt annak vehette hogy nem ellenkezek.

Nekinyomta a homlokát az enyémnek, a kezeit pedig a nyakam köré vezette. Végighúztam a csípőjén a kezem, és ott is hagytam.

Kicsit arrébb fordította a fejét és megnyalta az alsó ajkam. Ezután nekinyomta a a száját az enyémnek. Ennyi kellett. Elfogadta az ajánlatom.

Iszonyatos hévvel kezdtük falni egymást.. mint akik erre vártak. Ez a dolog vele már olyan mint a drog.. a függőjévé tett. Átvezettem a nyelvem az ő szájába, még csak jeleznem sem kellett, automatikusan tudta mikor adjon bejutást. A nyelveink egymáshoz értek és szenvedélyes csókcsatába kezdtünk.

Néha belekarmolt a nyakamba, vagy ejtett egy nagyobb sóhajt, én pedig szorosan fogtam a csípőjét és húztam őt teljesen magamhoz. Volt mikor egy kissé megmozdult, ami miatt felsóhajtottam, kellemes érzés volt az ágyékom területén ha egy kisebb mozdulatot is tett a hátsó feléve.

A csípőjéről odavándoroltak le a kezeim. A két formás, izmos gömbbe markoltam. Teljesen beleborzongott az érzésbe, de most nem problémázott rajta.

A csókunkat én szakítottam meg, a nyakára hajoltam és fedeztem fel azt az ajkaimmal. A nyelvemmel végigszántottam a bőrfelületen, egy nyálcsíkot hagyva magam után. Egy nekem szimpatikus helyen megszívtam azt. Egy jól eső sóhaj, már-már kisebb nyögésnek hallatszó hang hagyta el a száját.

Ő sem tétlenkedett, a nyakamhoz hajolt és megszívta azt. Harapdált. Megjelölt.

Elhajoltam a nyakától, ő is az enyémtől, a homlokomhoz döntötte a fejét és egyenesen a szemeimbe nézett. Láttam benne a tüzet.. és a temérdek vágyat.. ami már hónapok óta ott lappangott benne.

-Hé.. Katsuki..

-Mi van?-Szólalt meg mély hangon, de nem vette le a szemeit az enyémekről. Hirtelen mint akit kicseréltek. Felbátorodott.

-Szeretlek.

[Hmhmmhmhm]

[Hmhmmhmhm]

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।
𝓣𝓮𝓼𝓽𝓸𝓻 [ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓢𝓱𝓸𝓾𝓽𝓸 𝔁 𝓚𝓪𝓽𝓼𝓾𝓴𝓲•जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें