17.Fejzet

2K 212 38
                                    

Bakugo Pov.

Másnap reggel Todoroki karjai közt ébredtem fel, hirtelen valami meleg árasztotta el a testem és felindulásból majdnem arrébb löktem. Aztán, ránéztem az engem ölelő fiú arcára amitől valahogy higgadtság öntött el. Teljesen lenyugodtam. Az egyik kezem kibújtattam a takaró alól, bár ezt nehezen mivel Todoroki majdnem teljesen a falhoz nyomott. Nem túl szerencsés hogy egy személyre van tervezve ez az ágy.

A takaró alól kibújtatott kezemmel végigsimítottam a mellettem fekvő arcán és elsöpörtem a hajat onnan. Csak bámultam az arcát majd kissé megemeltem a fejemet és közelebb hajoltam hozzá. Az ajkaira néztem, majd a csukva lévő szemeit fürkésztem és ismét a száját. Még közelebb hajoltam és... csak hirtelen, még csak nem is gondolkodtam csak megtettem. Egy apró csókot leheltem rá. Azonnal fülig vörösödtem és össze vissza pislogtam. Hátravágtam a fejem aminek köszönhetően be is vertem azt.

Basszus mi az istent csináltam?!-Konstatáltam hogy nem kelt fel a fiú akit az előbb megcsókoltam. Várjunk csak mi?! Megcsókoltam... megcsókoltam? Egy fiút?.. Én... Bakugo Katsuki.. az imént hozzáérintettem a számat egy másik fiúéhoz.-Ijedtemben megmozdítottam a lábam és véletlen, vagy direkt de lerúgtam az ágyról Todorokit. Akit.. most hogy jobban emlékszem az este folyamán a nevén szólítottam.

Dobogó szívvel tapasztottam a falhoz magam. A kezem a mellkasomon hevert, erősen bámultam a talajt ahonnan hamarosan egy mérges Todoroki fog felkelni.

-Katsuki... Miért kellett ezt?..-Az imént gyártott elméletem egy másodperc alatt sikerült átformálnia. Nemhogy teljesen nyugodt még a nevemet is használja.

-T-To.. Shoto..-Mondtam remegő hangon, ilyen zavarban még soha az életembe nem voltam.-Az este.. felejts el mindent!-Váltottam hirtelen agresszív hangszínbe.-Ha nem felejtesz el mindent kinyírlak! Vágod jégcsap?

Shoto feltápászkodott a földről majd ráült az ágyra.-El is van felejtve.-Mondta még mindig álmos hangon. Ezután rám nézett és kissé meglepett fejet vágott. A homlokomra rakta a kezét.-Lázas vagy?

-Vedd le rólam a kezed!-Hátrébb húzódtam az ágyon és még vörösebb színárnyalatot vett fel az arcom.

-Valami problémád van?-Húzta fel a szemöldökét kíváncsian.

-N-nem.. nincs..

Istenem! Add hogy aludt akkor mikor ezt csináltam! Nem szabadott ébren lennie!

-Hát jó.. mi lenne ha elkezdenénk felkeresni a többieket?-Felkelt az ágyból és a laptophoz sétált.

-Pont erre gondoltam...-Én is hasonlóképp tettem mint ő az előbb. Felkeltem az ágyból és odasántikáltam hozzá.-Hogy kezdjük?

-Arra gondoltam hogy.. míg én keresgélek te elmehetnél a boltba, venni valamit.

-Szóval én csicskuljak míg te melózol... 

-Nem, de ha nem akarsz éhen maradni akkor elmész..

-Ne mond meg mit csináljak!-Éppen a cipőmet vettem fel és kerestem a kabátomat a fogason.

-Ehetőt hozz!

-Fogd be!-Kiléptem a fogadó ajtaján és elindultam valamerre. Gondoltam tán csak találok valahol valami boltot. A gyanúm be is igazolódott amint megláttam egy kis sarki élelmiszer boltot nem messze a szálláshelyünktől. Az ajtó nyitva volt pedig elég hideg a levegő. Gondolom szellőztetnek.

Már épp léptem be a boltba mikor megláttam a kasszánál egy nekem háttal álló iszonyat ismerős alakot. A haja zölden kitűnt a többi ember közül és csapzottan omlott a nyakára. A ruhája kissé megviselt volt a kezei pedig bekötve.

Elvigyorodtam, és beléptem a boltba.

-Rég láttuk egymást, Deku.

[Kiss scene *U*]

(Uhjujujujuuuuj nem bírtam ki hogy ne rakjam ki ezt is xD hanyadik fejezet ez már ma? 😂😂 Kajaak nincs életem És még ezen kívül van 4 kész 😂.)

)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝓣𝓮𝓼𝓽𝓸𝓻 [ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓢𝓱𝓸𝓾𝓽𝓸 𝔁 𝓚𝓪𝓽𝓼𝓾𝓴𝓲•Where stories live. Discover now