19.Fejezet

2K 221 65
                                    

Bakugo Pov.

Félkaron támaszkodva másztam Todoroki fölé a másikkal a hajába túrtam bele óvatosan. Nem tudom hogy keveredtem megint ebbe a helyzetbe.. vagy ennyire kanos vagyok vagy pedig idióta. De ha már úgysem tudok aludni... ő pedig alszik. A reggeli dolog pedig... túl jó volt és vágyok még rá.

Tartottam felette magam és néztem az arcát. Az ablakon beszűrődő utcai fényekben pont látni lehetett. A félhomály pont kellemes volt a fáradt szemeimnek. Rápillantottam a földön fekvő Dekura és Kofuyura. Ma este Todoroki kapta meg az ágyat és mi hárman aludtunk a földön.. ehhez képest mégis az ágyon kötöttem ki. És épp meggondolatlanságot csinálok.

Kissé közelebb hajoltam hozzá, kissé lejjebb hunytam a szemeim, még nem teljesen, a kezemmel erőszakosabban túrtam a hajába, erre hirtelen elkapta a csuklóim és megszorította őket. Fordított a helyzetünkön és maga alá kényszerített. Felém kerekedett. A tekintete semmit mondó volt, kissé fáradt is. Csak pislogott rám, leszorítva a kezeim a párnára. Az ő tekintete az enyémhez képest most kemény volt.. én fülig vörösödve... ez életem második legmegalázóbb pillanata.

-Mit csinálsz?..-Suttogta.-Átfogalmazom.. Mit akartál csinálni?-Nézett bele egyenesen a szemeimbe miközben elkezdte a kifaggatásom. Nem válaszoltam neki, csak néztem rá idegesen. A szívem iszonyatos gyorsasággal dobogott.

A kezeimet próbáltam megmozdítani de elképesztő erősséggel fogta.

-T...Shoto..-Próbáltam kihúzta a kezeim a szorításból. Nem tudtam mit tegyek, semmiféleképpen nem válaszolhattam az igazat... kizárt hogy leégessem magam. De, jelenpillanatban semmi más nem volt a fejemben, csak az igazság és hogy mennyire akartam azt az igazságot.

Lehunytam a szemeim, szó szerint szorítottam őket. Talán abban reménykedtem hogy minden magától megoldódik.

Aztán hirtelen minden előzmény nélkül éreztem meg valami puhát az ajkaimon. Azonnal kinyitottam a szemeim. Shoto ajkai találkoztak az enyémekkel. Nem csinált mást, csak hozzá érintette. Ezután váratlanul elég erősen ráharapott az alsó ajkamra. Összerezzentem a hirtelen érzett fájdalomtól. Lassan a vér ízét is megéreztem a számban. Akkor elvált az ajkaimtól és ismét felém tornyosult. Lenyalta a vért a saját szájáról ami az enyém miatt maradt ott. Farkasszemet nézett velem majd megszólalt halkan, rekedtes hangon.

-Ne próbálj velem furcsa dolgokat művelni míg alszom...-Az egyik kezét végighúzta a mellkasomtól egészen az alhasamig. A hideg rázott tőle.-Jó éjt.-Mondta majd lemászott rólam és elhelyezkedett mellettem.

Mi a szar?! Mi a faszom?

Most... ez valamiféle..? Mi.. történt az imént?..

Ez.. egy visszautasítás.. volt? Vagy..?...

Állj.. nem hisz mit utasított volna vissza..? Semmit sem csináltam.. Így van.. nem csináltam, semmit. Az ég világon semmit.

[Oh hellou c: Úgy tűnik szegényt kikosarazták :c...]
(Amúgy ez a kedvenc fejezetem 😂)

](Amúgy ez a kedvenc fejezetem 😂)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝓣𝓮𝓼𝓽𝓸𝓻 [ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓢𝓱𝓸𝓾𝓽𝓸 𝔁 𝓚𝓪𝓽𝓼𝓾𝓴𝓲•Where stories live. Discover now