#23

240 18 0
                                    

Už jsou to tři měsíce a začíná podzim. Plní se mi mé největší přání žiju v Londýně a podzim je tady naprosto úžasný. Přes den jsem vylezla ven leda tak na kávu a jinak jsme bývala až do večera doma než jsme vypadli na lov.

Londýn a Beacon Hills to není jenom rozdíl v rozloze ale hlavně v pravidlech, tradicích a také společenských vrstvách. I lidé jsou tady na sebe milejší než u nás.

Slyším odemykání hlavních a dveří. Podívám se na hodiny, že by byli Jackson a Ethan tak brzo zpátky? Vytasím drápy přičemž se tiše vydám z pokoje na průzkum cítím chlad, který se dostává otevřenými dveřmi z venku do bytu.

Zůstanu stát u rohu zaposlouchám se a snažím se odhadnout jak daleko je daná osoba od mé skrýše jsou to jen čtyři kroky.

Tři, dva na chvilku se zastaví a potom udělá třetí už jen jeden najednou mě napadne, že je to třeba jiný vlkodlak klidně i alfa proti, které nemám vůbec šanci poslední krok.

Skočím po postavě tím ji srazím na zem a napřáhnu ruku na zásah přičemž se zarazím „Deatone? C-co tady děláš?”

„Nečekaně tě hledám tak jako všichni ostatní”

Zvednu se zavřu dveře a nabídnu Deatonovi ať se posadí.

„Proč jste mě hledal?”

„Kvůli toho co se děje v Beacon Hills”

„Beacon Hills je pro mě už minulostí nechci se tam vrátit chci žít normální život”

„Ale ty nejsi minulostí pro Beacon Hills Lydie se chová divně a Isaac, Scott a Liam mají problémy se sebeovládáním. Prvně to bylo docela normální, ale poslední týden jsou nebezpeční a za dva dny bude úplněk potřebuju aby ses vrátila se mnou zpátky” zůstanu mlčky stát u baru a zadívám se do země.

„Ale jak to? Kotvou Isaaca je jeho otec, Scottova kotva je Allison a Liam toho nevím”

„Vlkodlak může měnit své takzvané kotvy Isaac má teď jako kotvu
už dlouhou dobu tebe. Překvapuje mě, že o tom nevíš. Scottova kotva byla Allison a když umřela našel kotvu v tobě si pro něj jako mladší sestra Charlie a Liamova kotva byl Scott což znamená, že sdílí společně se Scottem všechny ty emoce”

„A to je možné? Sdílet emoce se členem smečky?”

„Je to možné”

„Necháte mě si to rozmyslet?”

„Do dnešního večera potom musím jet abych stihl ať už s tebou a nebo bez tebe pokusit se je nějak zastavit”

Kývnu a vyprovodím Deatona ven. Zůstanu stát u venkovních dveří a pozoruju jak odchází jakmile zahne za roh vracím se zpátky do bytu.

Výtahem vyjedu do jedenáctého patra odemknu si byt a zavřu za sebou dveře. Celou dobu jsem seděla v pokoji a přemýšlela nad tím co mi řekl Deaton.

Zaslechnu hluk na chodbě vyjdu z pokoje a podívám se na Ethana s Jacksonem a potom sjedu pohledem do země.

„O co jde?” kouknou na mně.

„O Beacon Hills"

Přistáváme a společně s Ethanem, Jacksonem a Deatonem nastupujeme do auta, kterým se dostaneme do Beacon Hills. Úplněk pomalu ale jistě začíná a nemáme už moc času.

Zastavujeme u Deatona na veterině a jdeme dovnitř.

„Tak jak je najdeme?”

„Podle pachu” odpoví mi Ethan.

„Špatná odpověď Ethane. Tohle už jsem zkoušel s Derekem ale maskují svůj pach musíte myslet jako vlk” ozve se Deaton.

„Vždyť jsme vlci ale myslet jako vlk Ethan zrovna i tak moc neumí” zasměje se Jackson.

Rozdělili jsme se po městě Derek, Lydie, Deaton, Ethan, Jaskson a já. Vylezu u nás na zahradě na strom odkud mám nejlepší výhled neuvidí mě rodiče a pokryji tak celý okruh, který mám pokrýt.

Sedím tady snad už tři hodiny a pořád nic. Čtyři, pět, šest je už je jedna hodina ráno a pořad nic a nikdo se mi ani neozval to znamená, že ani jeden z těch tří se neukázal.

Všimnu si dvou stínů pod sebou rychle vezmu do ruky mobil a napíšu Deatonovi, že jsou asi dva u nás na zahradě. Tiše seskočím za ně a odkašlu si oba se otočí je to Scott a Liam vypadají upřímně děsivěji než obvykle Deaton má pravdu.

„Charlie” rozběhne se ke mě Scott a pevně mě obejme. Usměju se ale Zaslechnu vrčení. Já Liamova kotva nejsem takže to, že mě vidí asi nepomůže.

„Běž najít Isaaca s Liamem si poradím”

„Jsi si jistý?”

„Jen běž”

Otočím se přeskočím náš plot a mizím v tmavých uličkách Beacon Hills. Zkontroloju si mobil ale o Isaacovi pořad nikdo nic neví to mě zneklidnilo. Co když někde tady číhá a potom mě zabije.

Jsou tři hodiny a stále ani zmínka o Isaacovi. Přicházím okolo školy a koukám do země když si všimnu stínu. Rychle se otočím „Isaacu? To jsem já Charlie musíš se bát” rozhlédnu se.

„Kdepak Isaac zlatíčko” prudce se otočím a všimnu si starší ženy a dvou velkých a svalnatých mužů.

„Co jste zač?”

„My? Jsme lovci" ucítím ze zadní strany pravého stehna bolest jako když vám doktor píchne injekci.

Začínám pomalu ztrácet rovnováhu a padám dozadu „Mám tě Charlie jsem tady dostanu tě odsud”

Vidím rozmazaně ale jsem si jistá podle hlasu, že je to Theo a potom usínám. Probouzí se a rozhlédnu okolo ruce mám v okovech, které visí ze stropu, nohy mám v okovech přidělaných k zemi a kolem pasu mám přidělaný pásek, který mě tlačí na plot za mnou.

„Theo?” podívám se vedle sebe je mimo. Cuknu sebou a pokusím se vyrvat ale nejde to. Po chvilce konečně Theo přichází k sobě „Theo? Si v pořádku?”

Rozhlédne se a zarazí se když mě vidí „Charlie? Kde to jsme?”

„Nemám nejmenší tušení”

„Dostanu nás odsud”

„To nejde zkoušela jsem to věř mi”

Povzdechne a opře si hlavu o plot za námi „Všichni jsme tě hledali i když jsme tady jsem rád, že si se vrátila”

„Jo” pousměju se.

Dovnitř vchází ta stará ženská „Jste vzhůru skvěle potřebuju od vás pomoc”

„Starým krávám nepomáháme” odsekne Theo.

„Špatná odpověď. Díky vám chytím Alfu” přichází k nějakému stroji a na něm otočí kolečko. Pouští do nás proud nemám tušení kolik to má zhruba wattů ale sakra to bolí. Oba se chvějeme měníme a bolestí začínáme výt. 

Charlie's Memories {Teen wolf- The Vampire diaries/CZ}Where stories live. Discover now