*3

14 1 0
                                    

We hebben besloten de aankomende paar uren school te spijbelen. Ik zit op bed met een huilende Myra naast me. Het doet me pijn haar zo te zien. Eigenlijk vind ik dat ik iets moet doen. Zeggen dat het allemaal goed komt. Maar het is niet waar. Het komt niet goed.

Ik ben diep verzonken in mijn gedachten als ze op mijn schouder tikt. Ik draai me om en zie haar betraande ogen hoopvol in de mijne kijken. 'Denk je... dat je wel in de buurt blijft wonen?...  Dat we elkaar elke week kunnen bezoeken?...'

Ik haal mijn schouders op en sla mijn armen om haar heen. Als ze zich heeft losgewurmd uit mijn knuffel pak ik met mijn linkerhand haar kin vast en houd haar gezicht een stukje omhoog zodat ze me recht aankijkt. 'Ben je er klaar voor om de rest van de brieven te lezen?' Ze kijkt me een seconde of twee aan en knikt dan langzaam.

Met trillende handen probeert ze een volgende brief te openen, maar ze trilt te veel waardoor het niet lukt. Ik pak de brief uit haar hand en scheur het papier in één beweging open.

"Lieve Dae, ik heb even zitten denken over je ideeën. Yoora zou eventueel haar vriendinnen in de vakanties kunnen zien, en als ze willen, kunnen ze altijd skypen om elkaar te spreken. Ik snap dat dit de beste beslissing is en heb dus haar afmeldingsformulier van school ondertekend en alvast ingeleverd (op de site stond dat dat minstens een maand van te voren moest). Heb je het haar al verteld?
Mvg Kim"

Ik lees de brief een paar keer door totdat het eindelijk echt goed doordringt. Ik ga verhuizen. Naar het buitenland. Ik raak alles en iedereen waar ik om geef kwijt en wordt gewoon gedwongen om te verhuizen naar een plek waar ik niemand ken en de taal niet spreek.

'Maar... maar ze kan me toch niet zomaar meenemen?... Ik ken daar helemaal niemand en-...' Tranen stromen over mijn wangen. Myra trekt me opnieuw in een knuffel en ook haar tranen vallen kapot op mijn shirt.
______________________________________

Heeeyyyy iedereen! Sorry voor dit ultra korte deel T^T ik wist niet zo goed hoe ik verder moest schrijven aan dit deel :( over een paar dagen komt het volgende deel online. Ik hoop echt dat dit deel een beetje leuk was :3 xx mij

A new begin // BTS Jimin Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz