*1

17 2 3
                                    

YOORA POV
Een hard gepiep zorgt ervoor dat ik wakker word en mijn ogen open. Ik gaap een keer, draai me naar mijn wekker toe en sla er op. Het geluid stopt. Ik gooi mijn benen over de rand van het bed en sta moeizaam op.

Als ik beneden kom zie ik dat mijn moeder al wakker is en aan de ontbijttafel de krant leest. 'Morgen mam'. Ze kijkt over het randje van de krant en mompelt wat terug. 'Zal ik koffie voor je maken?' 'Nee bedankt, ik heb net gehad.' antwoordt ze. Ik geef een knikje en loop naar de keuken. Ik open de kast, maar er liggen geen koffiepetjes meer. 'MAM DE KOFFIEPETJES ZIJN OP!' roep ik naar de woonkamer. 'ER LIGGEN ER NOG WAT IN DE LADE ONDER DE WASBAK.' roept ze terug. Ik loop naar de wasbak en open de lade. Het ligt vol met brieven die ik nog nooit eerder gezien heb. Ik lees de voorkant van een envelop en schrik. Het is van mijn vader. Ik kijk naar de andere enveloppen, die ook van mijn vader komen. Snel pak ik er een paar uit de lade en verstop ze onder mijn trui. Met mijn handen over mijn trui, zodat de brieven niet vallen, loop ik onhandig naar mijn schooltas. Ik open de rits en prop ze erin. Die lees ik wel later, in de pauze.

Als ik klaar ben met alles inpakken loop ik naar de schuur om mijn fiets te pakken. Het is ongeveer een kwartiertje fietsen naar school. Ik pak mijn stuur vast en wil de schuur uitlopen, maar de trapper komt tegen de muur naast de deur aan. Ik probeer mijn fiets op te tillen en het ding een stukje op te schuiven, maar er is niet genoeg ruimte. 'Dan maar op de grove manier.' zeg ik tegen mezelf. Ik geef de fiets een paar keer een harde duw tegen de muur aan om hem er langs te krijgen, waardoor de bel afbreekt. 'UGGG' Een zucht verlaat mijn mond. De dag begint nu al slecht! Ik draai mijn stuur een paar keer en krijg de fiets toch door de voorste deur heen. Ik wil net wegfietsen als ik gelach hoor. Ik kijk om, recht in mijn moeders gezicht. Ze staat achter het raam te lachen met een telefoon in haar handen. Fijn, ze heeft het gefilmd! Scheldend fiets ik weg.
______________________________________

Dit was het eerste deel van dit boek! Waar zouden die brieven over gaan? Sorry als er niks aan is maar dat komt nog wel, I promise. Over 2 dagen upload ik het 2de deel. Ik hoop dat jullie het toch een beetje leuk vonden! Xx Noure

A new begin // BTS Jimin Where stories live. Discover now