*2

16 2 0
                                    

Als ik op school aankom loop ik met mijn fiets naar de rekken. Ik zie vanuit mijn ooghoek dat er iemand mijn kant op rent. Ze slaat haar armen om me heen en geeft me een knuffel. 'Waar was je de hele vakantie?! Je was nooit thuis! Ik was echt bezorgd!' Ik lach. Ze heeft gelijk. Ik was bijna de hele vakantie weg. 'Kom snel mee naar binnen, anders raak je onderkoeld.' Ze duwt me richting de ingang van de school. Zal ik haar nu vertellen over de brieven van mijn vader? "TRINGGG!"

De bel. 'Shit, loop is  door! Ik wil me niet morgenochtend moeten melden!' Ik grinnik en besluit dat ik het haar later vandaag vertel. Snel rennen we naar het lokaal.

"TRINGGG" De bel die aangeeft dat we pauze hebben galmt weer door de school. Snel pak ik mijn tas in en sta klaar om het klaslokaal uit te lopen. 'Yoora kan je nog even blijven? Ik moet even wat met je bespreken.'

Ik schrik en draai me om. 'Natuurlijk, mevrouw!' Antwoord ik met een lief stemmetje. Als de rest van de klas het lokaal uit is gebaart mevrouw ... dat ik moet gaan zitten. 'Ik hoorde van de directeur dat je ouders bezig waren je uit te schrijven op deze school. Mag ik hier wat vragen over stellen?' Er springen tranen in mijn ogen. Gingen hier dan misschien die brieven van mijn vader over? 'He-het spijt me maar ik moet gaan.' Ik pak mijn tas en ren met tranen in mijn ogen de klas uit.

Als ik de aula in kom ren ik meteen naar Myra toe. 'Hey Yoora! Wat was-' Ik gebaar dat ze moet stoppen met praten en ren, met mijn vriendin aan haar pols meeslepend, de aula uit.

Ik laat me met een zucht tegen het muurtje in de fietsenkelder vallen. 'Ik moet je wat laten zien. Ik heb brieven gevonden van mijn vader.'

Aan haar blik te zien schrikt ze. Met een snelle beweging pak ik ze uit mijn tas. Ze pakt er een paar van mij over en scheurt de eerste open. Haar ogen glijden over het stuk papier en haar mond valt open. 'Je-... je gaat verhuizen...' stottert ze, terwijl de tranen over haar wangen stromen.
______________________________________

Hey lezers :) hoe vonden jullie dit deel? (Sorry ik wist niet hoe ik het geluid van de schoolbel moest schrijven😂) Ik zit nu in het vliegtuig en heb in het buitenland geen wifi dus ik ga nu een lekker grote voorraad schrijven :3 ik zal dus gewoon blijven uploaden om de paar dagen. Ik heb btw echt suuuper veel inspiratie voor dit boek! Xx Noure

A new begin // BTS Jimin Where stories live. Discover now