Hoofdstuk 35

7.1K 149 18
                                    

POV Rosa

'Opstaan sleepyhead' zegt Meredith's stem. Ik zucht en open een oog. Mijn veste vriendinnen kijken me met schele ogen aan. Ik lach en ga recht zitten. 'Wat doen jullie hier? Waar is Brent en hoe laat is het?' 'Het is vier uur, half vijf, Brent is al weg en het is een verrassing waarom we hier zijn, maar nu moet je uit bed komen' zegt Lena en ze trekken me van het bed. 'Kleed je maar aan, vandaag word een leuke dag' zegt Lena en mijn ogen worden groot. 'Ga ik, vandaag?' Ze knikken en ik spring blij in de lucht. Ik ren naar de badkamer en douche mezelf goed. Natuurlijk vergeet ik het scheren niet en daarna doe ik een joggingpak aan. De meiden nemen me mee naar beneden en we gaan met Brent's mooie auto naar Californië. 'We gaan in Californië trouwen?' vraag ik blij en ze knikken. Als we er eindelijk zijn gaan we naar een kapper. Daar maken ze mijn haren in een prachtige, grote vlecht. Er word een bloemenkroon in gevlochten en ook in de vlecht zelf zitten wat bloemetjes. Als we naar de jurken gaan valt mijn mond open als ik de jurk zie. 'Omg, toen we net echt hadden zag ik deze jurk en ik zei hem dat ik hem geweldig mooi vond' zeg ik zacht. Ik ga is mijn mijn vingertoppen over de fijne stof en neem hem mee het pashokje in.

 Ik ga is mijn mijn vingertoppen over de fijne stof en neem hem mee het pashokje in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik doe er witte hakken bij aan en stap uit het hokje. De meiden, waarbij het haar ook prachtig is gemaakt kijken me met open mond aan. Dan valt me op dat Noah en Emily erbij staan. 'O mijn God, No Em' zeg ik en geef ze een knuffel. 'Wij worden ook je bruidsmeisjes als jullie het niet erg vinden' zegt Emily lachend. 'Tuurlijk niet' zeg ik en ze doen ook hun jurk aan.

Ze hebben allemaal hetzelfde aan behalve Lena, die heeft een ander topje, omdat zij mijn Maid of Honor is

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ze hebben allemaal hetzelfde aan behalve Lena, die heeft een ander topje, omdat zij mijn Maid of Honor is. 'Wauw, jullie zien er prachtig uit' zeg ik. 'Niet zo mooi als jou' zegt Emily en ik glimlach. 'Klopt' mompel ik en we schieten in de lach. 'Raad eens wie jouw bloemenmeisjes zijn?' zegt Meredith en ik haal mijn schouder op. 'Jouw kleine zusjes' zegt Lena en ik zwijmel eventje weg. 'Aawh wat lief' zeg ik en dan horen we getoeter. We gaan naar buiten en we zien een prachtige sportauto. 'Zie je bij je bruiloft' zeggen de meiden en ik stap in. 'Hey mam' zeg ik en geef haar een knuffel. Mijn moeder gaat me weggeven, aangezien mijn vader overleden is.

Als we er zijn zie ik dat het in een bos is dicht bij het strand. Hij heeft het onthouden. Als de laatste bruidsmeisjes zijn geweest en de moeder van Brent stappen we uit. Brent's glimlach groeit als hij me ziet. Ik loop samen met mijn moeder het pad af richting het altaar.

Brent kijkt me diep in mijn ogen aan en net voor het altaar stoppen we

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Brent kijkt me diep in mijn ogen aan en net voor het altaar stoppen we. Mijn moeder geeft me een knuffel en gaat dan op haar stoel zitten. Ik ga naast Brent staan en hij pakt mijn hand even vast. 'Je ziet er prachtig uit' zegt hij en ik glimlach. We laten elkaars hand weer los en beginnen met de ceremonie. Als we onze geloftes moeten uitspreken krijg ik mijn briefje van Lena en lees ik hem op. Daarna is Brent. Hij krijgt zijn briefje, maar geeft hem weer terug.

'Ik had heel wat moeite met het schrijven van een gelofte. Alleen ik bedenk me dat ik het niet nodig hem, want alles wat ik jou wil vertellen staat al geschreven in mijn hart. Ik weet nog wel hoe wij elkaar ontmoete. Ik duwde je omver zodat er iets te lachen viel. Meteen viel me op dat je zelf ook moest lachen. Je bent een speciaal en bijzonder meisje. Het meisje die mijn hart heeft veroverd zonder dat ik wist dat ik hem had. En nu sta ik voor de mooiste vrouw in de wereld en ben ik iedereen zo erg dankbaar, de directeur bijvoorbeeld, omdat hij ons de weddenschap gaf. Ik ben zo dankbaar dat jij hier nu voor me wilt staan, mijn handen wilt vasthouden en naar me luistert. Ik kan me niet voorstellen hoe veel iemand van een persoon kan houden, maar ik doe het toch. Ik hou van je Rose en zou nooit meer van je zijde willen scheiden' zeg ik. Tranen schitteren in haar ogen en ze glimlacht. Het "ja ik wil" gedeelte komt en daarna de ringen. Lena geeft ons de ringen en we doen ze bij elkaar om. 'Dan verklaar ik jullie nu, als man en vrouw. U mag de bruid kussen' zegt de man die ons heeft getrouwd en meteen zoenen we elkaar.

We wandelen met zijn allen door het bos een stukje en komen uit op een andere open plek.

We wandelen met zijn allen door het bos een stukje en komen uit op een andere open plek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het is hier prachtig. Net zo prachtig als dat mijn leven nu is.

Hey allemaal! Dit was het laatste hoofdstuk. Hierna komt het epiloog. Hopelijk vonden jullie dit boek leuk! Hij was niet erg lang, maar er gebeurde wel veel dingen in. Bedankt voor alle steun! ❤️

BoyfriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu