Hoofdstuk 5

10.4K 207 3
                                    

Een extra hoofdstukje 😋

POV Rose

Ik begin zenuwachtig aan mijn nagels te kauwen als ik de bal precies in het midden van de baan naar de kegels zie rollen. Maar net voor ze kegels gaat hij toch naar rechts en gooit hij maar 1 kegel om. Ik spring blij op en Brent komt met een geïrriteerde blik naar me toe lopen. 'Geen zorgen sweetie, ooit zal je wel iemand als mij in bed krijgen' grijns ik en zijn oor en geef hem een zachte bitchclap voor ik mijn leren jasje pak. 'Goed gespeeld Brooks' lacht hij. 'Jij ook Thompson' lach ik en we gaan terug naar de auto. 'Ik heb nog honger, laten we door de mcDrive gaan' zucht ik en hij kijkt me lachend aan. 'Wat?' vraag ik. 'Je hebt een hele pizza op!' lacht hij. 'Ja en? Dat is niet super veel hoor' lach ik nu. Hij zucht, nog steeds lachend, zijn hoofd en neemt de afslag richting de mcDrive. Hij bestelt een milkshake chocolade en ik een milkshake vanille. We beginnen iets losser te worden en hebben een gesprek. 'Even voor de duidelijkheid, morgen is alles weer zoals eerder' zegt Brent waarschuwend. 'Ooh dus dan ben jij weer meneer ego en ik weer een normale scholier die jij nooit in bed krijgt' grijns ik. Zijn woorden kwetste me op zich wel. Ik heb het eerlijk gezegd best leuk met hem. Hij kijkt me dodelijk aan en ik kijk grinnikend naar buiten. Na een tijdje in stilte gereden te hebben, komen we aan bij mijn huis. 'Doei' glimlach ik en hij glimlacht schuin terug. 'Ik vond het leuk' zeg ik eerlijk en zijn glimlacht groeit iets. Ik kom iets dichterbij en geef hem een kus op zijn wang. 'Tot morgen mister Ego' fluister ik grijnzend en stap uit. Ik stap richting de deur en hoor zijn auto wegrijden.

POV Brent

Ik voel twee paar zachte lippen op mijn wang en dan haar hete adem die bij mijn oor over mijn huid strijkt. 'Tot morgen mister ego' ik voel de grijns op haar gezicht zowat en kijk haar stomverbaasd na als ze de auto uit stapt. Ik grinnik even in mezelf en rijd weg. Ze is goed. Heel goed zelfs.

Volgende dag

'En hoe was ze?' grijnst Bruce. 'Weet ik niet, we hebben geen seks gehad' zeg uk schouder ophalend. 'Gast?' vraagt Bradley. 'We deden nog een weddenschap en die had ze gewonnen, ik meit wel eerlijk toegeven dat het erg leuk was' zeg ik eerlijk. Bij Bruce en Bradley kan dat. We zijn badboys tegen anderen, maar samen zijn we als broers.

'Dus mister badboy is verliefd?' grijnst Bruce. 'Na een leuke date ben je niet gelijk verliefd' zeg ik. 'Nee meestal niet, tenminste niet als er seks bij komt kijken. Ik bedoel, je bent ten eerste al met haar op date gegaan, ten tweede had je het leuk en ten derde. JE HAD GESN SEKS' zegt Bradley iets te hard. Als iemand naar ons kijkt weg ik ze een dodelijke blik en kijken ze weer weg. 'Luister, ik dacht dat ik de weddenschap zou winnen. Als dat gebeurde, had ik toch seks met haar gehad. Het stelt niks voor' zeg ik klam en duidelijk. Ze knikken en we gaan naar onze les. We hebben vandaag biologie en ik zit weer naast Rose.
We zijn er erg vroeg voor ons doen en na vijf minuten komen Rose en haar vriendinnen binnenvallen. 'Te laat! Waarom?' Vraagt de vrouw. 'Sorry, we hadden een ongeluk' zegt Meredith en ik zie dat Lena haar arm onder de schrammen heeft. Rose miet haar lach inhouden. de vrouw knikt en zegt dat ze naar hun plekken moeten gaan. Rose komt met een neutraal gezicht naast me zitten. Ik wil haar aanspreken en met haar praten, maar dit is over. Zij is gewoon een irritant kind uit m'n klas en ik ben voor haar mister ego of zo. Ik ben de badboy van school en laat me niet klein maken door iemand. Helemaal niet door een meisje.

POV Rose

Ik let op in de klas en merk dat iemand naar me kijkt. Ik kijk een keertje naast me en net op dat moment kijkt Brent ook. Even blijven we elkaar aankijken, maar we wenden onze blikken al gauw weer af.

BoyfriendWhere stories live. Discover now