Hoofdstuk 31

7.2K 154 21
                                    

POV Brent

Ik ren zo snel als ik kan de trap op en ga onze appartement in. Het is donker. Een aantal kaarsen verlichten de kamer en ik zie Rose in het midden van de kamer staan. 'Je wou dat het een verrassing was' zegt ze zacht en ik knik. Ik sluit de deur en ga naar haar toe. Ik ga op een knie en ik zie dat haar ogen glinsteren van tranen, ondanks dat het zo donker is hier.

'Rose, ik heb nooit mogen dromen dat ik nu geknield tegen over een prachtige vrouw, mocht en kon zitten,' ik stop even en zie dat sommige tranen zich een baan maken over haar wangen. 'Ik dacht dat het belangrijk was, waar ik het zei en wat ik zei, maar het enige dat belangrijk is, is dat jij mij de gelukkigste man op aarde maakt. En ik wil mijn leven spenderen aan het gelukkig maken van jou.' Ik pak haar hand vast en pak met mijn andere hand het doosje. 'Dus Roselynn Amanda Brooks, wil je met mij trouwen?' vraag ik en open het doosje. Ze knikt eerst langzaam en steeds sneller. 'Ja, ja dat wil ik' zegt ze blij en vliegt me in mijn armen. Ik druk mijn lippen op de hare en ze gaat er in mee. Ik pak haar hand vast en doe de ring om haar vinger. 'Wauw, hij is prachtig' zegt ze. (A/n voor als je vergeten bent welke ring het was. Het was d wring die van zijn oma was geweest,

 Het was d wring die van zijn oma was geweest,

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Deze^ dus)

'Niet zo prachtig als jij bent' zeg ik en ze glimlacht. Ze slaat haar armen om mijn nek en zoent me weer. 'Mogen we binnen komen!' roept Lena's stem door de deur. We lachen en Rose roept van wel. Ze komen binnen en doen de lamp aan. 'Gefeliciteerd!' roepen ze in koor en ze komen ons een knuffel geven. Rose haar glimlach is niet van haar gezicht af te slaan. En dat is de mijne ook niet.

POV Rose

'We laten jullie twee wel even alleen' zegt Meredith grijnzend en ze gaan gauw weg. 'Ik heb eigenlijk helemaal geen zin in dat, ik wil gewoon bij je zijn' zeg ik en hij knikt instemmend. 'Ik ook' zegt hij en geeft me een kus. We pakken onze laptop en gaan in ons bed liggen. We zetten onze serie aan en Rose kruipt tegen me aan. Ik kijk haar is aan. 'We gaan trouwen' fluistert ze glimlachend. 'Inderdaad' fluister ik terug en druk een paar kusjes op haar lippen.

Een kort hoofdstuk over de verloving.

Wat vonden jullie van dit hoofdstuk?

BoyfriendTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang