Hoofdstuk 21

9K 173 8
                                    

POV Rose

We zijn vijf dagen verder, wat voor mij betekent dat ik niet meer ongesteld ben, en het regent als een gek. 'Ik zou nog met de meiden naar de stad gaan, maar ik denk niet dat dat hem wordt' zucht ik lacherig. 'Denk het ook niet nee' zet Brent grijnzend. 'Ik ga me omkleden naar iets comfortabels' zeg ik en ga naar boven. Ik kleed me om en doe mijn haren in een hoge knot.

Ik doe er felroze sokken onder en stap de kamer uit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe er felroze sokken onder en stap de kamer uit. Ineens vallen alle lampen uit en slaak ik een geschrokken gilletje. Ik zoek mijn mobiel, maar die ligt beneden dus ik zie geen ene reet. Ik zie een lampje dichterbij komen en zie Brent de trap op gaan. 'De storm is wel bezig' lacht hij en we gaan samen onze kamer in. We gaan in het kozijn zitten en kijken naar buiten. Ik zit tussen zijn benen met mijn rug tegen zijn gespierde borstkast. Brent maakt allerlei tekeningetjes op mijn buik met zijn vingertoppen, wat erg fijn aanvoelt.

Na een tijdje voel ik zijn lippen op mijn wang. Ik draai iets bij en hij stopt even met wat hij doet. Hij drukt nu wat kusjes in mijn nek en ik gooi mijn hoofd kreunend op mijn andere schouder. Op een bepaalt plekje begint hij te zuigen en verspreidt er zich overal kippenvel. 'Brent' kreun ik en hij tilt me op. Hij legt me op de zachte bank voor het raam en zoent me. Zijn handen gaan naar de onderkant van mijn trui en vinden hun weg naar boven. Ik trek ondertussen aan zijn riem die makkelijk los gaat. 'Wat doe je toch met me?' fluistert hij in mijn oor en mijn trui is uit. Zijn lippen gaan over mijn huid richting mijn bh en hij opent de sluiting met een snelle beweging. Ik voel zijn lippen om mijn borsten heen gaan en kan een keuen niet onderdrukken als hij weer begint te zuigen. Na een lange tijd gaat hij verder naar beneden en trekt hij is aan mijn broekspijp, wanaar mijn joggingsbroek meteen tot mijn enkels hangt. Met zijn tanden trekt hij mijn slip naar beneden en hij begint zijn ding daar beneden te doen. (A/n Dit is zo raar om te schrijven... ik probeer het, but it is weird😂😂😂)

Als ik mijn hoogtepunt heb bereikt komt hij omhoog. Hier gebruikt hij zijn spieren voor en dat zie je goed. Ik hijg een beetje van de ervaring en ga nu bij hem naar beneden. Als hij een kreun niet kan onderdrukken grijns ik triomfantelijk en als hij klaarkomt kom ik terug naar zijn gezicht. 'Wil jij boven?' vraagt hij en ik knik. En ze gebeurt het dus. Na een aantal standjes komt hij klaar en plof ik uitgeput, bijna op hem. We liggen samen, naakt, en met een kleine deken op een te krap bankje. Ineens bedenk ik me iets. 'O mijn god' zeg ik. 'Wat?' vraagt Brent. 'We hebben geen eens een condoom gebruikt. Hoe konden we dat vergeten?' zeg ik licht in paniek en sta op waarbij ik de deken meetrek. 'Hey' zegt hij lachend en staat op. Hij trekt de deken terug en gelijk bedek ik mijn shit. Hij pakt mijn handen en drukt zijn lippen op de mijne. 'Ik heb je nu al meer dan drie keer naakt gezien, wat maakT het uit? Je ziet er prachtig uit' zegt hij zacht als we terug trekken. Ik zucht met rode wangen. 'Ik ga even dertig afterpillen in slikken' zeg ik en trek mijn bh en slip weer aan. 'Eentje Rose' zegt hij lachend en ik grinnik. Na een pil ingenomen te hebben ga ik naar boven en zie ik Brent op zijn mobiel op bed liggen. Hij is nog steeds naakt en ligt op zijn rug. Ik loop naar zijn kant en hij kijkt me meteen aan. 'Ben je al moe?' vraag ik en hij schudt zijn hoofd. Ik grinnik. 'Ik ook niet' zeg ik en stap iets naar achteren. Ik ga met mijn handen vanaf mijn heupen met een langzaam tempo naar boven. Ik open mijn sluiting en draai m om. Ik doe hem open en laat mijn bh op de grond vallen. Ik hoor iemand van het bed stappen en Brent tilt me op. Hij gooit me zowat op het bed en trekt mijn slipje van me af. En zo doen we het weer. Op dezelfde nacht...

Shiiii... dit was zo raar!

Maar ik heb iets belangrijks te vertellen! Ik ga om de twee dagen uploaden met dit boek en mijn andere boek: true love. Ik zit nu in een examenklas namelijk en de helft van deze cijfers tellen voor volgend jaar mee. Ik moet me dus goed concentreren op school en kan minder veel schrijven.

Ik heb nog wat boeken klaar staan waar ik alleen nog het einde van moet maken. Dus ik blijf wel uploaden, maar minder dan normaal.

Xx Dana❤️

BoyfriendWhere stories live. Discover now