Hoofdstuk 3

11K 171 36
                                    

POV Rose

Hier zit ik dan. Naast fucking Brent... 'Lachen prinses, je zit naast mij' grijnst Brent en zijn hand neemt plaats op mijn been. 'Haal die hand weg of ik zorg dat je hem zo kan zoeken in dit lokaal' grom ik zowat. Ik ben erg chagrijnig... Hij kijkt me aan en brengt zijn hand iets omhoog. Er gaat een soort speelse tinteling door me heen en kippenvel verspreidt zich over mijn armen als ik zijn adem in mijn nek voel. 'Ik denk dat ik ga winnen babe' grijnst hij en ik kijk is naar Meredith die, in tegenstelling tot ons, vooraan zit naast Bradley. Ze giechelt om wat hij zegt. 'Meredith is van de one night stands' zucht ik verloren en meer tegen mezelf dan tegen Brent. Ik laat mijn hoofd op de tafel vallen, wat best pijn deed.

'Hey, kop op prinses. Als hun het vanavond lekker gaan doen, haal ik je op. 6 uur sta ik voor je deur' fluistert hij in mijn oor en hij houdt mijn oorlel even tussen zijn tanden. Ik wil protesteren dat het nog niet is gebeurt, maar na een blik op Meredith weet ik dat het Bradley gaat lukken. Aan haar blik te zien wilt ze hem nu al.

School is uit en ik zit nu thuis. Lena is naar haar turnen en Meredith is bij Bradley. Ik heb zin om te sporten en besluit dat maar eens te gaan doen. Ik ga naar boven en kleed me om.

Na een staart ingedaan te hebben, ga ik naar de sportschool waar ik altijd heen ga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na een staart ingedaan te hebben, ga ik naar de sportschool waar ik altijd heen ga. 'Hey Jackson' zeg ik en geeft de eigenaar een boks. Hij is mijn oom en een echte spierbundel. 'Hey Rose, wat doe jij hier op woensdag?' vraagt hij. 'Sporten' lach ik en loop verder. Ik sport normaal op dinsdag, donderdag en zondag. Ik heb gisteren ook gesport, maar heb er gewoon zin in.

Ik ben al een tijdje bezig met de militaire pres en andere oefeningen voor je schouder als ik twee bekende figuren binnen zie komen. Ze gaan bezig op het apparaat voor me.'dus vanavond heb je een date met die lekkere chick?' vraagt Bruce. 'Jup, maar iets in me zegt dat we geen seks krijgen vanavond' zegt Brent met een denkend gezicht. Zou hij dat niet willen? 'Wil je dat niet of zo?' vraagt Bruce. 'Tuurlijk,' grijnst Brent nou, 'wie niet? Ik bedoel, kijk naar haar.' 'Maar?' Vraagt Bruce. 'Maar ik denk gewoon dat het niet zover komt, het komt nog wel een keer. Ik krijg haar in sowieso bed' zegt hij vol vertrouwen. Het is dat het zo'n lekkertje is anders had ik het hem nooit gegeven. Maar ik denk inderdaad dat het vanavond niet gaat gebeuren en als dat klopt dan heb ik nog een kans dat mijn sociale leven niet verpest wordt!

Ik sta op van het toestel en loop als een of andere gekke model langs de jongens. Ik voel hun ogen in mijn kont branden en grijns triomfantelijk. Ik zeg gedag tegen mijn oom en ga dan naar huis.

Ik doe hard het liedje Talk van why don't we, erop en dans en zing mee op het liedje. Ondertussen het dansen en zingen, zoek ik het perfecte jurkje uit. Ik moet er niet lelijk uit zien op een date met de populairste jongen van de stad, maar ook niet te mooi. Dan kom ik over als een hopeloos meisje die indruk op hem wilt maken. Ik houd het dus casueel, maar interessant en charmant. Ik doe zoals altijd geen make up op en doe donkergrijze pumps aan met een gouden sluiting en kam mijn haar door. Het is van mezelf een klein beetje gekruld en ik houd het zo. Ik moet er niet te veel aan doen. Ik doe mijn jurk aan en check mezelf even.

 Ik doe mijn jurk aan en check mezelf even

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zie er perfect uit voor deze date. Niet te, maar perfect. De jurk is niet te lang dat het hem niet interesseert en hij is niet te kort zodat hij denkt dat hij me heeft. Hij heeft de perfecte lengte. Ik druk mijn borsten nog ietsjes omhoog zodat het er mooier uitziet, volgens mijn mening. Dan gaat de bel en hoor ik dat mijn moeder open doet. Ik loop de trap af met mijn handtas en als Brent me ziet valt zijn mond een stukje open. En als kers op de taart, de perfecte reactie.

Hoi!
Voor degene die het graag willen, hier heb je foto's van Lena en Meredith.

Meredith Blake:

Meredith Blake:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Lena Jonas:

Lena Jonas:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BoyfriendWhere stories live. Discover now