Hoofdstuk 4

10.7K 202 12
                                    

POV Brent

Ik heb me klaar gemaakt en sta nu voor de deur van Rose's huis. Ik weet waar ze woont doordat ik en haar oude stiefbroer goed bevriend waren. Ik zag haar hier dan wel is, maar ik wist nooit haar naam of zo. Ook is ze me echt opgevallen, maar ik weet wel dat ze toen een vriendje had en ik ga niet voor meiden die bezet zijn.

De deur wordt open gedaan door Rose's moeder. Ze glimlacht als ze me ziet. Ze mag me erg graag, ik heb me altijd gedragen bij hun. 'Rose komt zo' zegt ze en gaat weer. Mijn blik valt op iemand die de trap afstapt en mijn mond valt open. Niet instaat hem dicht te doen kijk ik naar Rose die de trap afloopt en "doei" roept. Haar moeder roept het terug en ik steek mijn arm uit. 'My lady' grijns ik en ze rolt lachend met haar ogen. Ze haakt haar arm erin en we lopen naar mijn auto. Ik doe de deur open en laat haar zitten. Ik gooi haar deur dicht, als ze zit, en ga naar mijn kant. Ik zucht even voor ik de deur open doe en in stap. Ik begin te rijden terwijl mijn gedachtes een tweestrijd voeren. Een meisje als Rose zou ik allang mijn bed in hebben gehad. Als je haar fysiek bekijkt dan. Mentaal is ze heel anders en dat staat in de weg. Ik wil haar, maar op de een of andere manier kan ik het niet. Alsof het niet klopt.

Als we aankomen bij het restaurant stop ik en zucht is. Ik haat dit restaurant. 'Je neemt me mee naar pestro Quartés?' Vraagt ze en ik knik. 'Zo te zien haat je deze tent net zo erg als ik doe' lacht ze dan en ik kijk haar verbaasd aan. 'Kom we gaan naar Polly's' lacht ze en ik glimlach naar haar. Wacht wat? Ik moet grijnzen. En dat is dus wat ik doe. Ze rolt met haar ogen en ik rij dit keer naar Polly's. Polly's is een pizzaria. "Polly's pizzeria" heet het eigenlijk. Iedereen kent het. Ik ben best goed bevriend met de eigenaren.

Aangekomen bij Polly's stap ik uit en om het gebaar, doe ik de deur van Rose open. Ze doet stapt uit en seint dat ik even meit wachten, wat ik dus doe. Ze doet een joker in en haar haren in een knot. Dit ziet er stoerder en eerlijk gezegt mooier uit. Eigenlijk is ze altijd knap, maar d... nee ze is niet knap. Ze is gewoon lekker, meer niet.

We stappen de tent binnen en meteen kijken veel naar ons. 'Heey Brent! Weer een nieuwe chick?' lacht Daniel. 'Wacht Rose? Wat doe jij met hem?' lacht hij nu. 'Weddenschap verloren' zucht ze. 'Jij en weddenschappen verliezen?' lacht hij. 'Meredith' zegt ze enkel en Daniel lacht. 'Oke ik snap het' zegt hij nu en ik kijk haar vragend aan. 'Dus he bent goed in weddenschappen?' vraag ik grijnzend. Ze knikt. 'Jup' zegt Daniel overtuigd. 'Maar wat willen jullie op je pizza?' lacht hij en we bestellen beide wat. We gaan op een van de bankjes zitten en ik leun met een arm over de rugleuning. Rose kijkt me met een iet wat schuine hoofd aan, wat super schatti... nee niet dat. Ze kijkt me aan met een ga-je-nog-wat-zeggen blik. 'Goed in weddenschappen?' grijns ik nog is en ze knikt. 'Oke, we gaan zo een weddenschap doen waar je zelf aan mee moet doen,' begin ik met praten, 'we gaan bowlen en als jij wint, breng ik je zo naar huis. Maar win ik, dan ga je met me naar bed vanavond' grijns ik en haar mond valt open van verbazing. 'Oke prima' zeg in en er klinkt gejoel van de mensen die het mee hebben gekregen. 'Sorry Brent, maar ik denk dat je jezelf vanavond moet helpen' grijnst Daniel die net langs komt met onze pizza's. Ik haal mijn schouders op. Met haar naar bed gaan was anders toch niet doorgegaan, denk ik.

Na onze pizza gaan we naar een bowlingcentrum. We beginnen te spelen en het is heel er spannend. Ik moet nu als laatste. Als ik strike gooi, wat me al heel vaak is gelukt, dan heb ik gewonnen. Als ik deze verkloot, wint Rose. Ik zucht even en concentreer me. Ik gooi en kijk gespannen naar waar hij komt.

BoyfriendWhere stories live. Discover now