Hoofdstuk 15

9.6K 172 9
                                    

POV Rose

Ik word wakker en zie dat Brent nog slaapt. Het ziet er best schattig en grappig uit, eerlijk gezegd. Ik stap uit bed en douche mezelf. Na het douchen droog ik me af en kleed ik me aan.

Ik doe er mijn witte Nikes onder en ik maak me verder klaar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe er mijn witte Nikes onder en ik maak me verder klaar. Terwijl ik mijn tanden poets komt Brent slaperig binnen. 'Goedemorgen' bromt hij wat met zijn zwoele ochtendstem. 'Goedemorgen' zeg ik terug. 'Ik ga zo even douchen dus schiet op' zegt hij met een ochtendhumeurtje. Ik grinnik om zijn humeur en ga de badkamer uit. Ik heb geen honger dus ben ik al klaar. Ik app Meredith en Lena dat ze eerder op school moeten zijn en roep naar boven dat ik alvast ga. Ik stap de deur uit en spring op mijn motor. Ik start die en scheur richting school.

Na vijf minuten gewacht te hebben zie ik Meredith en Lena aankomen. 'Heey Rose' zegt Lena enthousiast en Meredith heeft nog een beetje een ochtendhumeur net zoals Brent. 'Hoii, ik moet jullie iets vertellen' zeg ik en ze kijken me vragend aan. 'Meerdere dingen eigenlijk, maar een ding is dat ik het heb gedaan met Brent' zeg ik grijnzend en Meredith grijnst gelijk ook. 'En en en?' vraagt ze enthousiast en nieuwsgierig. 'Ik kan me niet veel herinneren, maar het was wel echt goed' zeg ik en ze grijnzen breder. 'En wat had je nog meer te zeggen?' vraagt Lena. 'De nicht van Brent gaat trouwen e-' Lena kapt me af. 'EN NU WILT HIJ JOU OOK TROUWEN? OMG LAAT ME JE RING ZIEN' Roept ze enthousiast en pakt mijn handen. Ik trek ze terug en kijk naar haar alsof ze gestoord is. 'Nee man, doe is normaal' zeg ik en Meredith schiet in de lach. 'Maar zijn nicht is erachter gekomen dat ik zijn "vriendin" ben en wilt dat ik mee kom op de bruiloft' zeg ik en ze grijnzen. 'Dit is niet zomaar een date. Dat weet je he?' zegt Lena. 'Inderdaad Rose. Je doet dit nog niet eens als je net een relatie hebt' zegt Meredith dood serieus. 'Ik weet dat, maar het betekent niks voor hem en voor mij dus ja' zeg ik simpel en ze knikken ook al zie ik dat ze beide nog wat willen zeggen.

We zijn nog een tijdje aan het kletsen samen als ik ineens van achteren opgetild word. Ik slaak een klein gilletje van de schrik en draai me om als ik de grond weer onder mijn voeten voel. Brent grijnst breed. 'Leuk om je te laten schrikken' grijnst hij. 'Wat doe jij hier zo vroeg?' vraag ik grinnikend. 'De directeur wilt me spreken' zegt hij met rollende ogen. 'Blijf rollen, misschien vind je nog wat daar achterin' grijns ik en hij knijpt zijn ogen tot spleetjes. 'Je durft wel he' grijnst hij en ik knik lachend. 'Wacht maar, ik krijg je nog wel' zegt hij nep boos en gaat dan weg. Ik lach nog iets en draai me om en zie Meredith en Lena me aankijken met een zwijmelende glimlach. 'Ik begin Brose steeds meer te shippen' zegt Lena en Meredith knikt instemmend. 'Jongens, doe niet zo raar' zeg ik. 'Jo meiden, hebben jullie Brent gezien?' vraagt iemand achter me dus draai ik me om. Het zijn Bruce en Bradley. 'Ja, hij ging net naar binnen om te praten met de directeur. Moeten jullie erbij zijn of zo?' vraag ik. 'Nee, maar we moesten Brent nog spreken voor vanavond' zegt Bruce. 'Wat is er vanavond?' vraagt Lena nieuwsgierig. 'Ooh we spreken dan af en ik moet weten wat voor alchohol we moeten hebben' zegt Bradley simpel. 'Wij hebben heel wat flessen thuis staan' zeg ik. 'Oke nice' zegt Bruce. 'Maar zeg, jullie blijven toch niet?' vraag ik hopend, 'jullie gaan toch ergens anders heen?' Ze grijnzen en schudden hun hoofd. 'Dat is leuk, want wij blijven ook en gaan niet weg' zegt Meredith en haakt haar arm in de mijne. Als Bradley is grijnzend zijn ogen over haar lichaam laat rollen wordt Meredith rood en kijkt ze weg. 'Nou tot vanavond dan dames' zegt Bruce en ze draaien zich tegelijk om. Ze lopen richting de ingang en gaan naar binnen. Er waren al een paar kinders die ons nu jaloers aankijken en verder begint het schoolplein zich te vullen.

Hey Hey!
Dit is hoofdstuk 15 alweer! Ik heb nog zo veel leuke senario's... Ik wil graag weten wat jullie van dit boek vinden?!

BoyfriendWhere stories live. Discover now