Capitolul 3 : Sunt aici

249 12 5
                                    

     " Mai aduceti inca un pahar. " Spui inca teapana dupa ce ai baut doua pahare de vin rosu.

     Te ridici de pe scaun alunecand subtil. Era inalt si era cam greu sa ajungi jos odata ce te-ai urcat pe el. Ajunsa inapoi pe picioarele tale, iti tragi rochia mulata mai jos, unde ar trebui de fapt sa ii fie locul. Iti iei parul in palme si ti-l dai pe spate. Barmanul se intoarce spre tine si iti face cu ochiul in timp ce iti inmaneaza paharul de vin. Era mai plin decat de obicei. Nu bagi de seama si incepi a sorbi din el. Rujul ti se luase deja destul asa ca nu mai aveai de ce sa iti faci griji. Bine, poate de faptul ca nu ai mai ajunge acasa.

     Tipul cu bauturile cat si seful iti face ochi dulci de cateva minute bune si venind des in clubul asta nu parea a fi un barbat care isi pune pata pe toate curvele.

     " Ce bine iti sta in rochia asta. " iti marturiseste in timp ce stergea blatul pe care multe pahare, sticle de vodka si whiskey goale ocupau loc ingramadite. Prin tricou i se puteau vedea bicepsii si abdomenul bine lucrat.

     Mai trec cateva minute bune de cand nu i-ai dat vreun raspuns tipului si ca sa mai pierzi timp, iei din nou o gura plina de vin. Te simti slabita dupa asta, cum nu te-ai mai simtit pana acum la celelalte doua pahare. Decizi sa pleci deoarece ai petrecut poate prea multe ore la barul asta de adolescenti. Oricum nu era nimeni pe genul si varsta ta. Impingi paharul si cobori de pe scaun, dar te opreste cineva. Te intorci si vezi barmanul fara sort de lucru, probabil si de asta a lipsit un timp. Mana ta e intr-a lui si nu stii de ce lasi sa fie asa.

     " Dulceata, nu pleca. " isi asaza si cealalta mana si afiseaza un zambet primejdios. Nu credeai ca erai in siguranta.

     " Lasa-ma in pace, uh. " Iti smulgi brusc mana din stransoarea lui realizand ca nu e bine ce faci, cu toate astea ceva te facea sa te intorci si nu e dragoste la prima vedere. Sigur imi pusese ceva in pahar, ai constientizat repede, insa era prea tarziu. O stare de moleseala te ia dintrodata si evident ca picioarele iti cedeaza provocand o cazatura zdravana.

     " Esti bine, draga ? Te trezesti cu barmanul si zambetu-i pervers de pe fata. Erai doar in sutien si chiloti si habar nu ai cum de ai ajuns in halul asta, legata de maini si de picioare, rezemata de un perete rece si palid. Barmanul, sau ma rog, fostul barman, se apropie rapid de tine si isi lipeste buzele de gatul tau. Isi trece limba peste pielea firava facandu-ti corpul sa tresara. Incercai sa strigi dupa ajutor, dar in loc de glas clar ieseau gemete infundate. Aveai un material de un miros scarbos legat de gura care iti impiedicau orice intentie de a vorbi.

     " Esti asa frumoasa cand te zbati. De saptamani de zile mi-am pus ochii pe tine. Lasa-ma sa ... " Ochii tai deveneau din ce in ce mai mari cand mainile mari si aspre barmanului iti atingeau coapsele. Te zbateai in continuare sperand ca ceva sa se schimbe in bine.

     Iti tineai strans mainile lipite de corp in asa fel incat sa nu poata sa iti dea sutienul jos, pana ce dincolo de usa se auzeau sunete ciudate. Cineva avea intentia sa intre. Incercai din nou sa strigi dupa ajutor, dar in zadar.

     A spart usa.

     " Ce nai-... las-o in pace ! " Se rasteste un roscat inalt la barbatul care nu avea mult si te lasa goala.

Chiar daca nu era momentul potrivit sa te gandesti la asta, roscatul chiar parea simpatic.

     Ei au inceput sa se bata, pentru ca, da, mai toti barbatii fac asta, in timp ce tu cautai un cearceaf sau un prosop sa te acoperi. Nu erai nici intr-o baie, nici intr-o magazie. Pe scurt, erai total pierduta.

     Ii zaresti roscatului sangele de pe fata de la bataia cu barmanul si parca si pe tine te doare. Barbatul care tocmai aproape ca te dezbracase era foarte inalt si avea bratele prea musculoase.

     Ti-era frica in privinta baiatului care a venit sa te salveze.

     Te simteai vinovata 

     Reusesti sa iti dai jos materialul de la gura, prin urmare, ai putut sa intervii :

     " Nu, nu, nu ! Lasa-l, te rog ! " Lacrimile tale incepeau sa curga, nu voiai sa pateasca ceva din cauza ta. " Arh ! " Te smucesti din sfoara care iti tine mainile legate, dar tot ce faci e sa te ranesti mai rau decat erai deja.

     Barbatul musculos ii facea rau roscatului si nu puteai sa il vezi in starea aceea. Avea sange pe fata. Era transpirat de la cata bataie si-a luat.

     Te doare ca nu poti face nimic. Iti musti buza inferioara puternic si inchizi ochii. Nu stiai ce va urma, insa un lucru era sigur. Tu nu il puteai vedea pe baiatul ala asa.

     Simti niste degete lungi cuprinzandu-ti umerii. Nu voiai sa stii cine e, insa atingerea sa te-a facut sa tresari si sa iti deschizi ochii fara vointa.

     — Hei, hei. Totul o sa fie bine. Nu plange. Eu ... uh ... sunt Jimin. Isi sterge sangele de pe fata cu mana si continua : Uite ... eu ... eu nu te pot vedea in starea asta, ia jacheta mea. Iti acopera corpul cu jacheta sa in timp ce el ramane intr-un tricou alb.

     Ochii sai erau foarte oblici, nu parea a fie de aici. Avea mainile fierbinti. Ii iei mainile si i le freci de ale tale ca sa se duca sangele care era deja aproape uscat.

     — Esti bine, te rog spune-mi ca nu ai patit nimic, nu vreau sa patesti ceva, de ce a trebuit sa vii aici. Creierul tau voia raspunsuri, dar inima nu le putea auzi. Plangeai. Nu stiai ce sa faci si cine e el si de ce a vrut sa te salveze.

     — Sunt bine. Ce s-a intamplat mai exact ? Tu esti bine ?! Arh. Intrebare stupida. Normal ca nu esti bine. Lasa-ma sa te dezleg. Se duce in partea dreapta a ta si incepe sa iti dezlege mainile, apoi picioarele. Le facea cu mare grija. Atat de atent ... Acum vino. Iti intinde mana pe care avea o vanataie mica si va ridicati in picioare.

     — Ce ai patit aici ? Esti bine ?

     — Mhm ... Voi fi.

— Ba nu vei fi ! Te-ai batut cu seful unui club, ma vezi aproape goala, esti praf, pielea ta e praf, esti ranit al dracului si tu spui ca o sa fii bine ?! Izbucnesti in plans si te indepartezi de Jimin.

— Nu, nu ! Hei, sunt aici, bine ? Sunt cu tine. Totul va fi bine, iti promit. Vine spre tine si te imbratiseaza strans, sprijinindu-si capul de al tau. Nu plange, te rog, ma doare.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Stories | RoWhere stories live. Discover now