INFORMASJON OM BOKA!

206 15 2
                                    

Denne boka er oppført i Unik Forlag. 

Unik Forlag er et forlag her på wattpad for bøker der Norge står sentralt i historien, gjerne med norske steder og norske karakterer. Om du har en bok der historien utspiller seg i et norsk univers, kan du også søke om å bli med. For å finne ut hvordan, trenger du bare å besøke Unik Forlag sin wattpad profil. "Ingen er alene" (som da er tittelen til boka) har nummer 4 i Unik Forlag.

For deg som liker å lese om norske univers, finner du også en leseliste over gode norske bøker der. 

Tusen takk for at du ønsker å lese boka mi. Jeg bryr meg om alle leserne mine (uansett om jeg har én eller tusen) og ønsker gjerne å bli kjent med dere. Derfor elsker jeg når dere sender meg private meldinger slik at vi kan snakke, eller legger igjen en kommentar slik at jeg kan ta kontakt med deg. 

Boka følger hovedsakelig 18-år gamle Emilia, som nettopp har blitt ferdig med videregående. Hun er klar for å ha tidenes sommer sammen med de tre bestevennene hennes; Nelia, Jacob og Oscar. Det eneste som er litt tungt for Nelia, er at hun har en del problemer når det kommer til familien. For syv år siden ble hun forlatt av moren sin, noe som førte til at hun alene fikk ansvaret for den fem år yngre søsteren og den deprimerte faren. 

Samtidig følger vi Mia, en 17-år gammel jente som finner ut at hun er gravid i 1999. Dette er altså moren til Emilia. Siden kapitlene veksler litt mellom disse to unge jentene, får vi vite om alle valgene Mia tar, som også har påvirket nåtiden i mye større grad en man kanskje skulle tro. Og da Mia blir funnet dø, er Emilia nødt til å finne ut hva som skjedde med den mystiske moren.

Siden denne boka tar opp en del psykiske problemer, vil jeg be dere være obs på dette da det kan virke støtende for enkelte personer. Ellers, ber jeg dere nyte historien min. Finn fram PC'en eller telefonen, en god sofa og kanskje en sjokoladebit - og start å les ;)

Håper dere liker verket mitt. Dere er så gode <3 

-XoXo, Lydia 

INGEN ER ALENEWhere stories live. Discover now