Rozhovor s Willy- Polyčlovíčkem

1.6K 122 4
                                    

Ahoj! Tak tu je další rozhovor!

Za který chci opravdu poděkovat, hlavně protože jsem jej (stejně jako několik dalších rozhovorů) pořád odkládala a přerušovala, ale Willy i přesto vydržel a rozhovor nakonec proběhl. 

Willy má i WP profil, takže pokud vás zaujme, tak ho najdete jako Harru_The_Writer

Tak a tu jsou základní informace:

Věk: 17 let

Pohlaví: Nonbinar (nebilární, bezpohlavní)

Orientace: Polysexuální Panromantik

Stav: Single

Děti: Ne

Sourozenci: Sestra

Rodiče: Od sebe

Pochází a žije ve vesnici s cca 200 obyvateli.

Jak dlouho o sobě víš, že jsi nonbinar?

Zajímavá otázka. Sebe sama jsem vždycky vnímal neutrálně. Už od narození. Okolí ale vnucuje něco jiného. Takže jsem si prošel pro Trans lidi typickou fází, kdy se dítě snaží ze všech sil být jiným pohlavím, než jaké je mu vnucováno. Tuto fázi ukončilo mé rozhodnutí už si nestříhat vlasy a to mi vydrželo dalších šest let. Pak přišla touha po změně a vlasy skončili v sáčku. Necelý půl rok na to se ke mě poprvé dostalo anglické slovo "Nonbinary" se kterým mě hned něco začalo pojit a po krátkém čase studovaní se s tím identifikuji do teď.

Takže se necítíš být ani kluk ani jako holka?

Občas mám chvíle, kdy se cítím maličko víc femme nebo maskulinní (holčičí nebo klučičí- pozn. autora), ale nikdy ne jako holka nebo kluk. Většinu času se ovšem cítím neutrálně. Tedy ztotožňuji se s tím, že jsem Nebinární.

Přemýšlel jsi někdy do budoucna o možnosti operace, po které by tvůj zevnějšek byl shodný s tím kdo doopravdy jsi?

Ano, ale jsem člověk hodně vázaný na přírodu a přirozenost, takže třeba make-up se mi třeba i líbí a mám doma i lak na nehty, ale nepoužívám to, protože to zkrátka není moc pro mě. Týká se to umělých materiálů, ale i panické hrůzy z  velké změny těla. To jakože třeba tetování, barvení vlasů, náušnice (všecko mě láká ale bojím se toho) a i u operací se to projevuje. Ano, nesnáším svoje genitálie atp.,ale bojím se operací. Každopádně stahující obvazy používám protože u trans lidí je vždycky někde něco navíc a jinde něco chybí. 

Ale ano, uvažuji o tom.

Myslíš si, že tvoje sexuální orientace jde ruku v ruce s tvým pohlavím?

Trochu se navzájem vnímají, ale ruku v ruce nejdou.

Plánuješ do budoucna založení rodiny?

Snažím se moc neplánovat. Ale u rodiny je to složité. Myslím si, že to teď nemůžu vědět. Momentálně ji totiž nechci, ale rozhodně nepopírám, že ji někdy chtít budu.

Dokážeš si představit, že by jsi měl pohlavní styk?

Je pravda, že někdy mám sexuální touhy. Ale nedokážu si představit, že bych měl mít s někým, s kýmkoliv, koitus. Ta představa ve mě vzbuzuje pocit úzkosti

Všechny barvy duhyKde žijí příběhy. Začni objevovat