❤20.BÖLÜM❤

388 30 17
                                    



🌸KEYİFLİ OKUMALAR 🌸

Bu sabah yataktan hiç çıkmak istemiyordu.Her zamankinden daha zor geliyordu şimdi şirkete gitmek.Ne yapması gerekiyor nasıl davranması gerekiyor hiç bilmiyordu Sevda.

Bunlar ile uğraşmaktan en önemli konu genç kızın aklına bile gelmiyordu.

Genç kız giyinip işe gitmek için hazırdı vaktin daha erken olduğunu biliyordu. Öncelikle annesinin çok sevdiği böreği almak için pasteneye gitti daha sonra hemen eve gidip kahvaltıyı hazırlamak istiyordu genç kız.

Annesini mutlu ederek mutlu oluyordu .Ona terapi gibi geliyordu.Ama kapıyı açmak için anahtar kullanmasına gerek yoktu çünkü kapı açıktı genç kız şaşkındı bu saatte kim gelmiş olabilir acaba da annesi kapıyı kapatmayı unutmuştu.

İçerideki sesler dışarıya kadar geliyordu Sevda dinlemeye başladı. Kapıya biraz daha yaklaşıp daha net duymak için bir iki adım attı genç kız. İçeride ki adamın sesi ev sahibinin sesiydi. İyi de bu adamın bu saatte burada ne işi vardı. Annesi aldığı tazminatla kirayı ödediğini söylemişti Sevdaya.

Anlaşılan o ki annesi tazminat felan almamış üstelik kirayı iki ay boyunca ödeyememişti . Yeni bir iş bulmasını da Sevda istemiyordu ama staj da aldığı para bir aylık kiraya ancak yeterdi. Genç kız hemen bir aşağı kata indi ev sahibinin gitmesini bekledi .Bu arada düşünüyordu ne yapabilirdi.

Stajdan ve okuldan sonra çalışabilirdi genç kız gayet sağlıklı bir kızdı Sevda. Ama annesi bunu duyarsa çok üzülürdü onu ne yapacaktı . Annesine yalan söylemek de istemiyordu .Ama annesi bu durumu bilse daha çok üzülürdü onu üzmeyi hiç ama hiç istemiyordu.

Genç kız hiçbir şey olmamış gibi davranarak annesine sürpriz yaparak çok sevdiği börekleri de masaya koydu ve beraber kahvaltı yaptılar Sevda stajın saatlerinin daha uzun olabileceği ile ilgili annesi ile konuştu artık erken gelemeyebilirim diyerek annesine yalan söylemek zorunda kaldı. Annesi de Sevdanın yorulacağını hasta olabileceğinden endişe duymuştu .Ama Sevda ekstra ücret alacağım hem zaten öyle çok da yorulmuyorum diyerek ikna etmişti annesini.

Evet şimdi sıra işten sonra iş bulmaktaydı. Yarı zamanlı çalışabileceği iş olarak garsonluk vardı Sevda Bursa da okuduğu zamanlar da garsonluk yapmıştı daha önceden tecrübesi de vardı zaten ingilizce de biliyordu bu sayede kolay iş bulacağını düşünerek şirkete doğru yürümeye başladı.

İçinden de patronuna bir kere daha beddualarını sıralıyordu. Genç kız bir kere daha emin oldu patronunun onun ile dalga geçtiğine belki de onun stajını yakmak için bunları yapıyordu genç kızın şu saatten sonra aklına her şey geliyordu .

Tabii bunları düşünürken öyle bir yüz şekli vardı ki sinirlendiğinde hep yaptığı gibi etrafına sert bir şekilde bakıyordu . Bu arada asansörün kapısının açılması ile Yusuf ile kısa bir şekilde bakıştılar bu bakışı tabi ki de Sevda bölmüştü. Yusufa karşı çok öfkeliydi genç kız Yusufa karşı duyduğu hissi nefret olarak adlandıramazdı Sevda. Çünkü nefret bunun yanında o kadar küçük bir duygu olarak kalıyordu ki..



🍓🍓🍓🌸🌸🍓🍓🍓

Bu olanlardan haberi olmayan Yusuf Sevdanın ona neden bu şekilde baktığını düşünüyordu. Tamam diyordu genç adam bana karşı bir şey hissetmese bile önceden bu şekilde bakmıyordu .Sevdanın şuan ki bakışları sanki Yusufa nefretle bakıyormuş gibi gelmişti.

Yusuf hayatın da geçim adına zorluk çekmeyen bir çocuk olarak büyümüştü. Tabi ki şuan Sevdanın durumunu tahmin etmesi çok zordu .

Genç adam önünde ki dosyalara bakıyordu ama bir yandan da ne yapmalıyım diye düşünüyordu. Sonuçta zengindi,yakışıklıydı,her genç kızın kendisi ile çıkmak için sırada beklediği bir dünyada Sevda onu reddetmişti. Acaba dedi genç adam naz mı yapıyor? Yoksa benim gibi birini reddedecek bir kız karşıma çıkacak deselerdi,Yusuf kesinlikle inanmazdı.

"""Çok mu egoistsin Yusufçum🙈"""

Ablasının Sevdaya olan hislerini bilmesini hiç istemiyordu Yusuf. Çünkü ablasının bu ilişkiyi desteklediğini biliyordu o yüzden sürekli onlara müdahale etmesini istemiyordu. Bu yüzden de yiğenine de anlatamıyordu. En yakın arkadaşı Ömer ile konuşmak istiyordu ne de olsa bu konular da Ömer hafif tecrübeli sayılırdı biraz kötü bir tecrübeydi arkadaşının ki ama bu kısım için onun ile konuşabilirdi..

Ömer'in ofisine gitmek için dışarı çıktığında Sevdanın dikkatli bir şekilde bilgisayar ekranın da ki yazıya odaklandiğini gördü Yusuf. Kapının sesini dahi duymamıştı genç kız..Yusuf acaba ne gibi bir sıkıntısı var diye düşünmekten kendini alamadı.

Sevdaya dışarıda işi olduğunu söyleyip genç kızın konuşmasına fırsat tanımadan arkasını dönüp gitmişti Yusuf.

Ömer'in ofiste olacağını tahmin etmişti Yusuf .Çünkü arkadaşı da kendisi gibi işi ile mutlu oluyordu.

"Oo hangi rüzgar seni buraya attı."Diyen Ömer,Yusufa sarılmak için ayağa kalkmış kucaklaşmışlardı.

Hiç sorma kardeşim senin "inşallah sende yaşarsın bir gün çok güzel bir duygu "dediğin attı beni buralara."Dediğinde Yusuf yeni pot kırdığının farkındaydı. Çünkü arkadaşı bu cümleleri kurduğun da gayet mutluydu.

"Aşk bu dünyada ki en güzel duygu kardeşim. Sonu mutlu biter veya mutsuz biter bu bizim elimizde olan bir şey değil.. Ama sevdiğine seni seviyorum demek işte bu bizim elimizde olan tek şey.."

"Çok düşündüm kime gitsem diye sana aslında bu konu için gelmek istemezdim ama ben bu işin içinden sanırım çıkamıyorum."

"Tabi ki bana geleceksin bu işte ordinaryüs seviyesinde olan benim.".Diyerek gülümsedi Ömer ve ekledi genç adam. " Sen bana en baştan anlat derdini.."

Yusuf Sevdayı ilk gördüğü günden itibaren her şeyi anlattı. O anlattıkça Ömer'in tepkisi değişiyordu en son Yusuf'un neden bana bir şans vermiyor cevabı ile daha fazla sessiz kalmayıp söze atladı..

"Kardeşim sen bu anlattıklarından sonra kızın senin yüzüne baktığına şükür etmen lazım .Senin en başta Sevdanın annesinden özür dilemen lazım belli ki kadın senin sandığın gibi köstebek değilmiş. Daha sonra şirkette ki köstebeği bulman lazım. Ayrıca Sevda dan sakladığın bir şey varsa onunla yüz yüze konuşmalısın çünkü bir ilişkiye başlanacaksa iki tarafın da gizlisi saklısı olmamalı. Daha sonra da kızın seni sevmesi için ona kibar davranacaksın eğer bu şekilde onunla da konuşuyorsan dostum sen bu ilişkiye başlamadan bu kızı unut. Anlattığına göre çok neşeli hayat dolu kız bu adamı ne yapsın.?"

Yusuf'un yüzüne bu sözler tokat gibi çarpmıştı. Arkadaşına hak veriyordu. Çünkü arkadaşı hiçbir zaman Yusufun kötülüğünü istemezdi. Söylediklerin de haklılık payı da vardı. Yusuf olanlara hiç bu açıdan bakmamıştı. Genç adam ilk kez aşık oluyordu ablasından sonra ilk kez bir kadını seviyordu .Nasıl davranması gerekiyor hiç ama hiç bilmiyordu. Tabii ki bu yaptıkları Yusufu haklı çıkarmazdı oda bunu biliyordu ve şu an pişmanlığın dibini görmüştü.

🍓🍓🍓🌸🌸🍓🍓🍓

Sevda her zaman ki gibi gününü tamamlamıştı. Yusuf'un da çıktığı zamanda bir iki yer ile telefon da konuşmuş iş çıkışı yüz yüze görüşmek için çağrılmıştı. Günün sonunda Sevda bayağı lüks bir restoranda garsonluk için işe alınmıştı. Aslında yarın başlaması gerekiyordu Sevdanın ama bir çalışan ailevi nedenlerden dolayı gelemeyeceği için bugün işe başlamıştı genç kız..

Daha önceden de tecrübesi vardı ama burası Sevdanın çalıştığı yerler gibi değildi. Buraya gelen insanlar çok elit kesimdi ve Sevda burada hata yapmamak için iki kez düşünmek zorunda kalıyordu.

İlk iş gününün sonuna gelmişti genç kız bu işte sevdiği şey ise parayi günlük almasıydı kira parasını biriktirip hemen ödeyebilirdi.

Üzerinde yorgunluk ve kendi ayakları üzerinde her şekilde kalmayı başarmanın mutluluğu ile eve gelmişti..

🍓🍓🌸BÖLÜM SONU 🌸🍓🍓

♡Bir Sevda Masalı♡ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin