❤11.BÖLÜM❤

428 52 21
                                    

🌿🌿🌿♡♡🌿🌿🌿♡♡🌿🌿🌿

KEYİFLİ OKUMALAR

🌿🌿🌿♡♡🌿🌿🌿♡♡🌿🌿🌿

Sevda bugün staja gitmemişti. Çünkü üniversite de derslerinin olduğu günler holdinge gitmiyordu. Bugün de  okul da dersinin olduğu gündü Sevdanın bu nedenle genç kız  okula gelmişti. İlk önce derse girmiş notlarını tutmuştu Sevda.Daha sonra diğer derse 3 saat olduğunu görmesi ile kendini kütüphane de bulmuştu.Kimler sevmez bilmiyorum ama Sevda kütüphaneyi çok seviyordu. Daha doğrusu uzun aralarda ilk önce okuyacağı kitap var ise onu okuyup daha sonra sessiz bir ortam olmasından yararlanarak güzel bir uyku da çekiyordu. Alarmini kurup telefonu da titreşime aldı genç kız daha sonra iki saat kendini uykunun kollarına attı.


Masanın titremesi ile alarmın çaldığı düşünüyordu Sevda. Telefonu eline aldı ve alarmı kapatmak için tek gözünü de açtığın da ekran da bilmediği bir numaranın aradığını görünce genç kız her zaman olduğu gibi iki üç saniye oluşan bir  panikte telefonu açtı. Böyle durumlar da nasıl konuşması gerektiğini bilmiyordu Sevda. Karşısında ki kişi tanıdık mi yoksa tanımadik mı  ikileminde açıyordu telefonu bir nevi genç kız.


Çekingen bir şekilde" Efendim" diyerek yanıtladı telefonu Sevda.

"Sevda okulda mısın?" Diyen ses Sevdaya çok tanıdık gelmişti. Bu kişi Yağız dan başkası olamazdı.

"Yağız sen misin?" Diye sorduğun da Sevda karşı tarafta ki ses de" Evet benim.Doğru ya ismimi söylemedim demi kusura bakma..Neredesin. ?"

"Kütüphanedeyim...Sen benim Telefon numaramı nereden buldun. ?"

"Çok da zor olmadı aslında. Sizin bölümden arkadaşım vardı gruptan senin numaranı buldu. Ben de ondan aldım. Yani öyle çokta zorlanmadım." Dediğin de Sevda içinden grup değil stalk mecrası mübarek diyordu.

"Evet çok zor olmamış ama bana söyleseydin ben de numaramı sana verirdim zaten arkadaşım.."

"Numaranı alırdım ama seni tüm okulda aramam gerekirdi değil mi arkadaşım.?Hem benim en son aklıma gelirdi sanırım kütüphane de olacağın. Bir de kütüphane nerede tam olarak arkadaşım. "Diye sorduğunda Yağız,Sevda bir kahkaha attı.


"Ne yani sen şimdi ciddi misin? "Diye sorduğun da karşı taraftan ses gelmeyince genç kız gerçekten bilmediğini anladı. Sevdayı bu kadar şaşırtan bilmemesi değildi elbette ki okulda dördüncü senesi olacaktı ve halen kütüphanenin nerede olacağına dair bir fikrinin olmamasiydi.

Sevda" kantinin orada buluşalım" diyerek kütüphaneden çıktı.

✨✨✨🌹🌹✨✨✨🌹🌹✨✨✨

Genç kız kantinde elinde kahvesi ile oturmuş bir şekilde Yağızi bekliyordu. Sevda her ne kadar ilk tanıştığı kişilere karşı temkinli davransa da bu durum  Yağız için pek geçerli olmamıştı.

Çünkü Yağız da öyle bir hava vardı ki hani adeta ben güvenilir biriyim der gibi bağırıyordu. Genç kız da ondan yayılan bu güven ile kolayca arkadaş olmuştu. Ama nedense bir yandan da çok da yakın olmak istemiyordu.

Bunun en büyük sebebi tabi ki Yusuf tan başkası değildi. Çünkü Sevda Yusufa o kadar öfkeli idi ki onun yakının da olan insanlardan bile uzak durmak istiyordu.

Unutmamıştı Sevda.

Annesine yapılanların karşılığı elbet ki görülecekti.

Biraz sabır..

♡Bir Sevda Masalı♡ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin