❤18.BÖLÜM❤

316 31 8
                                    


      
     
      
                                            
     🍓🍓Keyifli Okumalar 🍓🍓

Sevda bugün içinde anlamadığı bir sevinç ile güne gözlerini açmıştı.Nedense içinde bir ses bugün her şey  çok güzel olacak diyordu. Sevdanın da bu sese o kadar çok inanmaya ihtiyacı vardı ki..Mutlu günler artık onun da ayağına gelsin istiyordu genç kız. Çok mu şey istiyordu da hayattan bir türlü olmuyordu. Bilmiyordu..

Sonra sabır dedi genç kız en güzel şey de o değil miydi.? Çekilen onca çileye, göz yaşına rağmen  gelen mutluluk, işte o mutluluk en güzeliydi.

Genç kız şarkı mırıldanarak şirkete girdi. Her zaman ki gibi yerine geçtiğinde telefonunun çalması ile arayana baktığın da Duru olması ile daha da mutlu oldu. Yoğunluktan onun ile de konuşamamıştı.

"Durum nasılsın "

"İyiyim Sevdam asıl seni sormalı bu ne enerji sabah sabah.."

"Ben de bilmiyorum ki içimde bir mutluluk var Duru sanki güzel şeyler olacak gibi hissediyorum."

"Ayy inşallah Sevdam artık iyi şeyler olsun mutluluk bizi de bulsun."

Genç kız tam inşallah diyecekti ki Yusufun asansörden çıkıp ona doğru geldiğini gördüğünde konuşamadı.

"Duru ben kapatıyorum şimdi Yusuf Bey geldi.Ben seni sonra ararım."

"Tamam Sevdam kendine çok iyi bak.Allaha emanet ol."

"Sende Durum."

Yusuf'un odaya girmesi ile Sevda da önünde ki kağıtları alıp odaya girdi.

Yusuf Bey bugün Ataman Holding ile toplantınız var efendim.Toplantı burada yapılacak.

"Teşekkür ederim Sevda."Diyen patronuna Sevda kafasını kaldırıp gözlerine bakarak karşılık verdi genç kız Yusuf'un bakışları ile ne yapması gerektiğini unuttu.

Bu adam şimdi niye böyle bakıyor diye içinde ki ses çığlık atıyordu .

Sevda hemen izin isteyip odadan çıktı . Kalbi neden bu kadar hızlanmıştı.Hayir Hayır aşık olmadım . Hem aşk böyle bir şey değildir.Leyla Mecnuna aşık olduğunda mecnun Leyla'nın annesini hırsızlık ile mi suçladı. Hayır tabi ki..

2 saat sonra..

Sevda toplantı odasın da eksikleri de hallettikten sonra artık hazırdı. Ataman Holding Sevdanın da çok iyi tanıdığı bildiği  abisi olarak da çok sevdiği Yiğitlere aitti. Zaten başında da Yiğit duruyordu şirketin. Sevdayı hem  korumuş  hem de ona abilik, yeri gelmiş  babalık yapmamış mıydı genç adam.

Yiğit yurt dışında olduğu için görememişti Sevda bu zamana kadar. Bugün itibari ile görüşeceklerdi. Genç kızın bugün ki toplantı buraya gelene kadar aklından çıkmıştı. Şimdi daha iyi anlıyordu içinde ki ses haklı çıkmıştı Yiğit geliyordu. Sevdanın  çocukluğuydu Yiğit ve Sevda çocukluğunu çok özlemişti.

Ve en iyisi de Yiğit Sevdanın burada olduğunu bilmiyordu. Çünkü  Sevda çalıştığı şirketin ismini söylememişti.

🍓🍓🍓🍓🍓🍓

Yusuf'un toplantı salonuna girmesi ile Sevda da yerine doğru geçmişti . Yiğit  hariç herkes buradaydi. Kapının açılması ile Yiğit ve yanında ki asistanı Gizem hanım da içeri girmişlerdi.

Yiğitin Sevdayı  görmesi ile" Sevda senin burada ne işin var." Diyerek şaşırması bir oldu.

"Birileri beni özlememiş sanırım" diyerek kollarını birbirine bağladı Sevda.

"Olur mu öyle şey deli kız "diyerek kolları arasına  aldı Sevdayı Yiğit.

Tabi bu durum boğazına sanki bir şey oturmuş gibi öksüren Yusuf tarafından bozulmuştu.

Yiğit,öksürük sesi ile Sevdanın ayrılmış..Yusuf ile de tokalaşıp masa da kendine ayrılan yere oturmuştu.

Toplantının sorunsuz bir şekilde bitmesi ile Yiğit akşama Sevda ile buluşmak için randevulaşmıştı.
Bunu duyan Yusuf zaten sinir küpüydü iyice yerinde duramaz olmuştu ki toplantı odasından gürültülü bir şekilde çıkmıştı.

Sevda Yusuf'un  bu hareketi ile ne yapması gerektiğini şaşırdı.Bir yerine bir şey mi oldu acaba diyerek onun peşinden çıktı.

Kapıyı tıklamadan içeri girdiğinde  "Yusuf Bey" demişti ki Yusufun "kapıya neden vurmuyorsun "diye bağırmasi ile genç kızın boğazına  bir düğüm oturmuştu. Ne yapmıştı ki şimdi Sevda neden bu kadar sinirliydi patronu..İlk zamanlar bile Sevdaya sesini yükseltmemişti. Zaten toplantıda da hiç iyi görünmüyordu.

"Şey Yusuf Bey ben size bir şey oldu zannettim. Öyle  toplantı odasını terk edince.."Dediğinde Yusuf biraz olsun sakinleşmişti.Ama kalbi öyle demiyordu." Benim için endişe edeceğine sevgilin ile veda etseydin. "Diyerek dili ile de kalbinden geçeni söylemişti.

"Anlamadım benim sevgilim mi varmış ."

"Yiğit ten bahsediyorum. İçeri de iki sevgili gibi samimiydiniz. "

"İçeri de abi kardeş ikilisinden başka hiçbir şey yoktu. Gerçi ben bu durumu neden size anlatıyorum ki" diye arkasını döndüğünde Sevda,Yusuf Sevdanın kolunu tutup kendisine çevirerek sarıldı.

"Ben ilk defa birini kıskandım.O an o masada kalkıp ikinizi ayirmamak için çok ama çok zor durdum..Ne zaman oldu bilmiyorum ama ben seni severken buldum kendimi.Her yerde her şeyde seni arar oldum. Neye baksam seni arar oldum.Bu kokunu yastığım da arar oldum.Ben seni her yerde arar oldum Sevda. Bugün özellikle senin başka birine sarıldığını gördüğüm de işte orada şu kalbim atmayı bıraktı Sevda."

Sevda şaşırmıştı  çünkü Yusuf'un bu sözleri ona samimi gelmiyordu.

"Beni sevdiğinizi söylüyorsunuz ama sizin beni sevdiğinize inanmıyorum.Bunun da bir oyun olduğuna o kadar eminim ki seviyorum diyen adam başka birisi ile nişan hazırlıkları yapmaz başka biri ile evlilik adımları atmaz. Tabi sizin sevgi anlayışınız bu ise ben bir şey diyemem."

"Yok öyle bir şey ben kimse ile nişan hazırlığı felan yapmıyorum.. Herkesin benim hakkımda yazdığı şeylere değil de bana inan Sevda" diyerek Yusuf Sevdayı kolları arasından alıp gözlerine bakmasını sağladı.

İşte Sevda şimdi ne yapması gerektiğini şaşırdı .Çünkü Yusufun gözlerinin içi ışıl ışıl  ona bakıyordu . Sanki gözlerinin içi gülüyordu Sevdaya bakarken ve o an Sevdanın kalbinde bir sıcaklık böyle aşağıya doğru süzüldü. Ama Sevda inatçı bir kızdı değil mi?Ona yapılanı ölse unutamazdı. Her ne kadar bu yaptığından ne kadar çok pişman olacağını bilse de bunu yapmadan duramadı  Sevda.

"Olmaz Yusuf Bey biz diye bir şey olması o kadar imkansız ki siz bu hisleri aşk zannediyorsunuz ama size karşı çıkan bir kız hatta bir kişi daha önce olmadığı için siz bunu hırs yaptınız. Bu söylediklerinizin başka bir açıklaması olamaz."

"Peki sensiz ben nefes alamayacakmışım gibi neden hissediyorum.Yoksa bu da hırs yaptığım için mi.?Hislerimi yok saymana izin veremem.Beni sevmediğine belki katlanabilirim ama benim bu hissettiklerime karşı çıkmana tahammül edemem."

"Sizin beni sevmeniz tıpkı benim de sizi sevme ihtimalim kadar imkansız. Unuttuğunuz bir şey var sanırım Yusuf Bey benim anneme yaptığınız terbiyesizlik..Bu bana yapılmış bir şey değildi bu benim anneme yapılmış bir şeydi belki bana olsaydı kabul edebilirdim ama anneme yapılan bu davranışı ben unutamam. "

"Sevda senden sadece bir şans istiyorum.Biz olmamız için sadece bir şans."

"Olmaz Yusuf Bey..Ben yapamam..Biz diye bir şey olamaz.."Diyerek kapıdan çıkıp giden Sevdanın arkasından yıkılmıştı genç adam..İlk kez birine karşı bunları hissedip reddedilmek hiçte kolay değildi.Yusuf için de böyle olmuştu..

         

♡Bir Sevda Masalı♡ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin