❤10.BÖLÜM❤

448 47 28
                                    

✨✨✨🌹🌹✨✨✨🌹🌹✨✨✨

          KEYİFLİ
                        OKUMALAR
✨✨✨🌹🌹✨✨✨🌹🌹✨✨✨

"Yine aynı repliği tekrar etmek istemiyorum ama senin gerçekten burada ne işin var?"Diye Sevda meraklı bir şekilde sordu..Ama gerçekten merak etmişti. Sonuçta holdingte Yağız'ın ne işi olabilirdi. Kendisi için mi gelmişti iyi de burada çalıştığını nereden öğrenmişti ki..

Aynı şekilde genç adam da burada Sevdayı beklemiyordu.O da şaşırmışti . Tabi ki buraya Sevda burada diye gelmemişti . Yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltme gereği duydu genç adam.Sevdaya dönüp açıklama yapacağı sırada kapının açılması ile dayısının çıktığını gördü.

"Yağız hoşgeldin".Diyerek yeğenini kucaklamıştı Yusuf.Evet yanlış okumadiniz Yağız Yusufun yeğeniydi. Aslında Yusufun da abi kardeş olarak büyüdüğü erkek kardeşiydi..

-Yani Yusufun ablası Zeynep ve eniştesi Ayazın tek çocuklarıydı.Eyvah Aşık Oldum kitabında ki karakterler okuyanlar hemen anladı 🤗-

Evet Yağız her zaman ki gibi dayısını ziyaret etmek için şirkete gelmişti. Onun da şirkette hissesi vardı ama şimdilik  o okulunu bitirmeyi planlıyordu. Yağız her şeyin vakti ve zamanı gelince olacağına inanırdi. O yüzden dayısı gibi değildi.Dayisi daha üniversite de iken şirket işlerine atılmıştı.Ama Yağız nedense hiç böyle olamamıştı. Sanırım o annesine çekmişti. Onun içi de böyle tez canlıydı. Böyle masa başı işler hiç  ona göre değildi. Zaten bu nedenle de biraz da daha sahada aktif olacağı inşaat mühendisliğini seçmişti..

Bu olanları bir tarafta şaşkın bir şekilde izleyen Sevda vardı. Genç kız ne olduğuna şaşırmışti. Daha yeni dün arkadaş olduğu Yağız onun aksi patronunun yeğeni miydi? Hayatta her zaman şansına güvenmemişti tabi ki Sevda ama dedi genç kız  bu sefer bari beni yanıltsaydın şansım..O da olmamıştı.

"Sevda ne oldu sana sanki yüzünün rengi attı. ?"Diye soran Yağız'ın sesi ile Sevda gerçek hayata geri dönüş yapmıştı. Sahi geri dönüş yapmış mıydı? Pek öyle görünmüyordu da..

Ait olamazsın karar veremezsin..

Yusuf da olanları şu an da şaşkın bir şekilde izliyordu. Yağız Sevda mı demişti .İyi de Yağız nereden tanıyordu ki Sevdayı..Peki Yusuf neden bunu sorguluyordu.Kendine bu soruyu sordu Yusuf ama buna verilecek cevabı yoktu..Şimdilik bu soruyu rafa kaldırabilirdi.

Tabi bilmiyordu ki bunca soru ilerde onu daha beter duruma düşürecek .Bilseydi şimdi adını koymaz mıydı.?Bu içinde ki anlamsızca konuşan sese..

Sevda konuşmaya başladı." Yok bir şeyim de siz şimdi dayı yeğen misiniz?'Diyerek aslında hemen hemen cevabını anladığı soruyu sordu genç kız.

"Tabi sen bilmiyorsun değil mi.?Yusuf benim dayım olur.Sen de burada mı çalışıyorsun yoksa. "

"Evet ben burada çalışıyorum .Çok şaşırdım. Daha doğrusu halk arasında bir tabir vardır bilir misiniz bilmiyorum ama erkek kısmı dayıya çeker diye sanırım ondan şaşırdım. Çünkü sen ne kadar sıcakkanlı isen yanlış anlaşılma olmasın ama Yusuf Bey yanlış anlamayın da siz de tam tersisiniz. "

Sevda ne diyordu. Genç kız ne çekerse hep bu dilinden çekiyordu. Duramıyordu nedense şu dilinin ucuna gelen her şeyi söyleme huyundan. Ahh Sevda bu söylenecek söz müydü.?Zaten Yusuf Bey ile anlaşamıyorlardı.

Yusuf sinirlenmişti içinden de bu kızın ağzının hiç ayarı yok diyerek geçiriyordu. Bir yandan da kendine kızıyordu. Bir de bu cadı dan bugün özür diliyordu. Bu kız ona yaptığı her şeyi hak ediyordu Yusufa göre..

♡Bir Sevda Masalı♡ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin