❤17.BÖLÜM❤

390 35 35
                                    

🍬🍭 Keyifli okumalar 🍭🍬

Masaya oturdukların da genç kızın dikkatini masanın düzeni  çekti."Zeynep masa mükemmel görünüyor."

Zeynep de gülerek" umarım lezzetlerini de beğenirsin."

"Bu güzel yemeklerin eminim ki tadları   da mükemmeldir "diyerek güldü Sevda.

"Bu güzel yemeklerin eminim ki tadları   da mükemmeldir "diyerek güldü Sevda

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ne demişler olacak olan olur su yolunu bulur sen bunlara takılma..İşte Sevda da tam böyle yapıyordu.Neyse ki Ayaz Bey'in konuşması ile nihayet Yusufun bakışları üzerinden başka bir yere çevrilmişti. Genç kız derin bir ohh diyerek rahatlamıştı.Neden bu kadar heyecanlanıyordu bilmiyordu Sevda. Yusuf ona her böyle anlamlı baktığın da genç kız ne yapacağını şaşırıyor deyim yerindeyse eli ayağı birbirine dolanıyordu.

Ayaz Bey'in "Sevda Yusuf ile nasıl gidiyor.Yusuf biraz zor bir patrondur.Seni çok yormuyor değil mi.?"Derken bakışları ile de Yusufa sanki ikaz veriyordu.

Yusuf da anlamış gibi ben suçsuzum der gibi bakıyordu .

" Pabucumun patronu nereye suçlu değilsin ilk geldiğim zamanlar neler çektirdin bir şu sıralar biraz duruldun. Sahi bu aralar neden bana eziyet etmiyorsunuz Sevgili patroncum."

Allahım ne olur ben bunları içimden söylemiş olayım. Sanırım hepsini dışımdan söyledim çünkü Yusuf beni öldürecek gibi bakıyor. Zeynep ve Ayaz Bey bana gülerek aynı zamanda endişeli Yağız her zaman ki sakinliği ile merak etme der gibi tüm bakışlar sonucunda kafamı yere eğmek zorunda kaldım.

"Sana şu sıra eziyet etmediğimi bilmiyordum sevgili asistanım.Sizin istekleriniz benim için bir emirdir. Hemen yarın sizin canınızı okumak için sabırsızlılanıyorum."Diyerek bana sen bunları çoktan hakettin der gibi bakıyordu .

"Şey Yusuf Bey ben tam olarak öyle demek istemedim. Nasıl olsa içimden söylüyorum diyerek ben iki lafa iki daha ekliyordum.Yani bu size yaptığım bir şey değil..Bu benim hep yaptığım bir şey.."

"Benim de asistanlarıma işkence etmek hep yaptığım bir şey..Sadece sana özel değil yani sevgili asistanım."

"Siz de hem inat hem de deve kini var resmen sevgili patronum..Battı balık yan gidermiş.."Dediğim de Zeynep'in kahkaha ile bize gülmesi ile ben resmen misafirlikte olduğumu unutmuştum. Annem burada olsaydi kesin  bana kınayan bakışları ile bakardı.Seni ben böyle mi yetiştirdim diyerek de azarlarini sıralardı.

Zeynep'in "Siz hep böyle misiniz.?Dışarıdan 10 yıllık evli çiftler gibi göründüğünüzü biliyor musunuz.?Dediğin de benim tepkim "Allah korusun "olmuştu Yusufun bana kınayan bakışlar ile bakması ile şaşırmıştım. Ne yani onun çok mu hoşuna gitmişti bizim evli olmamız fikri.

Bu tepkim karşısında Zeynep ciddi miyim değil miyim ölçmek için yüzüme uzun uzun baktı .."Neyse yemekleri soğutmayalım diyerek yemeğe döndük .Tabi benim iştahım kaçmıştı.Bu kadar konuşmadan sonra zaten yemeği boğazıma dizmişti sevgili patronum..

♡Bir Sevda Masalı♡ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin