24-Pravěký dvojník hulka

2K 157 13
                                    

Jeff přiložil prst na spoušť a chystal se ji stisknout, když mu někdo zbraň vyrazil z rukou. Jeff se překvapeně podíval na osobu, která mu zbraň vyrazila z rukou.

„Barnesi" šeptnul zaraženě Jeff a podíval se na Buckyho, který mu dal ránu pěstí vibrániovou rukou a Jeff líbal zeď. Celá skupinka agentů sledovala děj a nevěděla, zda jít po Buckym, či po mně. Povzdychla jsem si a vytvořila v rukou ohnivé koule.

„Máme tu prvního dobrovolníka? Nebo si zahrajeme kolo štěstí?"pobaveně jsem se ušklíbla a podívala se po všech přítomných. Vzhledem k tomu, že se nikdo nehlásil, tak jsem hodila ohnivou kouli na prvního agenta v mé blízkosti.

„A s tímhle jsi? Dobrovolně? Kdo by do něčeho takového šel? Kdo?"mrkal překvapeně Jeff s pohledem upřeným na Buckyho.

„Neřekl jsem, že je to snadné"pokrčil rameny Bucky a vrazil pěstí Jeffovi. Soustředěně jsem se na Jeffa podívala a pomalu začala spalovat jeho duši. Ne, nejsem Ghost Rider, ačkoliv by to bylo epické!

„Mou smrtí se své minulosti nezbavíš, bude všude s tebou a bude tě pronásledovat na každém kroku"zašeptal z posledních sil Jeff, než jeho tělo dopadlo na zem.

„Vždycky jim to hrozně mluví"zakroutila jsem hlavou a podívala se na Buckyho, který se pouze uchechtnul. Podívala jsem se za Buckyho, kde stál pravěký dvojník hulka.

„Skála!"zakřičela jsem a ukázala prstem za Buckyho na pravěkého dvojníka hulka. Bucky mě absolutně nechápal, ale v tu chvíli už u nás byla Kira.

„Ty vole, to je jiný T-Rex tohle. Tleskám, opravdu tleskám"řekla Kira obdivně a opravdu začala tleskat. A já jsem na odstřel, jo?

„Děláš si ze mě pokémona?"podívala jsem se na ni překvapeně a s protočením očí se rozběhla proti pravěkému dvojníkovi Hulka. Když jsem byla téměř u něj, vyskočila jsem do vzduchu, udělala salto a zezadu jej probodla mečem. T-Rex se ale nedal! Otočil se a praštil mě svou paličkou na maso a já spadla na zem.

„Mohl si mě alespoň nejdříve poznat, hulváte!"prskla jsem na něj a Bucky se na nás hned podíval. Rychle jsem se zvedla ze země a nechala meč vzplát.

„Řekni svá poslední slova, skálo" křikla jsem na něj a meč mu zabodla do výšky srdce. Chvíli na mě pouze koukal, ale poté mrtvý spadnul k zemi. Ty vole, zemětřesení! S obtíží jsem vytáhla svůj meč a podívala se na Buckyho s Kirou.

„Čekala jsem zemětřesení, jako v San Francisku, tak zase nic" pokrčila rameny Kira a podívala se na pravěkého dvojníka Hulka.

„Neměli bychom najít zbytek?"podívala jsem se na Kiru s Buckym, kteří pouze souhlasně přikývli. 

BrookKde žijí příběhy. Začni objevovat