21-Podruhé

2.2K 177 3
                                    

*Kira*

„Brook, to jsme my, nikdoti nepřišel ublížit"snažila jsem se mluvit, co nejklidněji a šla pomaluk ní. Brook mi nikdy nepřišla, jako slabá povaha, takže jsem netušila, cose to s ní děje. To samé platilo o tlakové vlně, která jí vystřelilaz hrudníku, ale to už podstatné nebylo.

„Lži, Kruegere! Odhalila jsem tvé plány"křikla na mě a já se zadrhla. Teďnevím, jestli to hraje, nebo zda se doopravdy zbláznila. I když, ona nikdyneměla všech pět pohromadě.

„Nemel ořechy s veverkama a uklidni se"protočila jsem oči a pomalu přešlak ní. Už to vypadalo, že se celkem uklidňuje, dokud se Pietro nezačalsmát. Do prdele psích prášků! Brook sebou cukla a my jsme všichni vyletěliz koupelny.

„Tohle bych nazvala strikem"pokrčila jsem rameny a podívala se na ostatní.Všichni po mně hodili naprosto stejně vražedný pohled. Heh, to si ještěvyslechnu.

„Brook!"zakřičel Tony a rozběhnul se do koupelny. Chtěla jsem zakřičet něco oShakespearovi a jeho dramatu, ale Clint mi zavčasu zacpal pusu. Během chvilkyzde byli všichni členové týmu a Buckymu se podařilo vymanit se z provazů.Bucky se ihned rozběhnul do koupelny, kde byla Brook v bezvědomí.

„Žije"podíval se na Tonyho s vražedným pohledem Bucky. Tohle jsme opravdupřepískli, ale nemohli jsme tušit, co se stane. Kdo měl vědět, že opravdu nemávšech pět pohromadě?

„Odnes ji ke mně do laboratoře, něco mi na tom celém nesedí"zakroutila hlavoubrokolice. Bucky souhlasně přikývnul, vzal Brook do náruče a rozešel ses ní do laboratoře.

***

Byla jsem s brokolicí v laborce a sledovala, jak Brook napojuje narůzné přístroje. Nechápala jsem, co přesně má v plánu, ale pokud to Brookpomůže, námitky opravdu vznášet nebudu.

„Asi tě zajímá, k čemu to všechno je. Tohle zjistí, proč se zhroutila,nebo co se stalo. Před tím spala, takže nám to může pomoci zjistit, co se jízdálo"podíval se na mě Bruce a různě u toho gestikuloval rukama. Vypadal, jakoepileptik na diskotéce. Bruce spustil přístroje a oba jsme čekali, co se budedít. Chvíli byl naprostý klid, ale poté začaly přístroje hlasitě pípat a Brooksebou začal házet a křičet.

„Bruci, co se to děje?!"zakřičela jsem tak, abych přehlušila ten kravál, kterýzpůsobovaly přístroje. Bruce rychle začal všechno kontrolovat, ale poté sezarazil.

„Vrátila se do toho snu"překvapeně zamrkal očima a poté se podíval na Brook,která ležela na lůžku v bezvědomí a rychle ji chytil, aby se přestalatřást.

„Sakra, zastav to! Vždyť sebou mele, jako kapr na Vánoce!"zakřičela jsem naBruce, ale to už nás oba odhodila tlaková vlna na zeď.

„To už je dneska po druhé! U Ježíšových křížů"zabrblala jsem naštvaně apodívala se na Brook, která už se netřásla, ba naopak, vypadalo to, že seprobouzí. 

BrookKde žijí příběhy. Začni objevovat